marta2202k 04.07.09, 18:13 Witam, proszę o opinie na temat wycieczki Śladami Hrabiego Drakuli organizowanej przez Rainbow Tours. Czy warto tam jechać? O organizację się raczej nie martwię, bo pod tym względem biuro ma u mnie dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avroml Re: Śladami Hrabiego Drakuli 04.07.09, 19:23 Była tu rok temu niejaka magdalaena1977 (dokładnie tak), która wybierała się na tę samą wycieczkę z tym samym biurem. Spróbuj do niej napisać na priva. Na tym forum znajdziesz raczej samodzielnych podróżników... Tak czy inaczej, od lat nie było tu nikogo, kto by narzekał na to biuro albo sposób organizacji wycieczki tą trasą. Czyli raczej powinno być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: Śladami Hrabiego Drakuli 04.07.09, 19:28 Ha! Znalazłem jeden wątek: kliknij tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika076 Re: Śladami Hrabiego Drakuli IP: *.warszawa.mm.pl 13.07.09, 22:47 a ja polecam zabrac dobry przewodnik auto i ew samemu ruszyc sladami Draculi Ja wlasnie wrocialam z takich wojazy z rodzinka.Super wycieeczka po drodze z Bułgarii Zaliczone takie miasta jak Braszów Sigishoara Sibiu no i zamek Bran. Odpowiedz Link Zgłoś