darsana 15.04.07, 19:54 Znacie jakieś sposoby na oczyszczanie czakry gardłowej? Jaka jest przyczyna częstych blokad na gardłowej ? Dziękuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motyvvacja Re: czakra gardłowa 16.04.07, 09:24 Nie wiem jaka u ciebie,ale u mnie byl ''wstyd'' przed tym jak osadza mnie inni. Ze wzgledu na to ze jestem PR & Markieting ,to zawsze musze duzo mowic.Po jakims czasie poprostu zaczelam olewac to jak ktos mnie osadzal.. Bo nikt cie tak surowo nie osadzi jak ty sam siebie. Wiec bloki na gardlowej wedlug mnie sa przyczyna krytyka wewnetrznego. A krytyk to tatus,mamusia,cala socjalizacja..Nie TY Wiec ty sie oceniasz nimi, i ci na zewnatrz tez cie oceniaja.Swiat w tobie ocenia swiat na zewnatrz. Ciebie nie ma,nie istniejesz. Obudz sie i zaistniej-to rozgonisz te glosy ktore sa tylko cieniami w twojej glowie. Ja tak mialam Pozdrawiam Odpowiedz Link
motyvvacja Re: czakra gardłowa 16.04.07, 09:28 Wiadomo ze wstyd sie bierze ze strachu.Ze strachu przed tym jak zostane osadzona. Ale dobra,zabierzmy sie za to co plywa na powierzchni,zanim wejdziemy w glebiny Wstyd to taki zmutowany strach,nieco inny,,sciskajacy za gardlo)) lol Odpowiedz Link
mskaiq Re: czakra gardłowa 16.04.07, 14:55 Wstyd Motywacjo to strach przed samym soba. Piszesz o wewnetrznym krytyku, jest on negatywna strona Twojej podswiadomosci. To on przynosi negatywne mysli, ocenia, krytykuje. Piszesz ze nikt nie osadzi Ciebie tak surowo jak Ty sama. To nie Ty Siebie osadzasz, osadza Ciebie Twoj wewnetrzny krytyk. Jesli zaakceptujesz jego krytyke wtedy zaczynasz niszczyc siebie. Nie patrzylbym na problemy z gardlem od strony czakr, raczej od strony somatycznej. U mnie problemy z gardlem pojawialy sie codziennie, szczegolnie kiedy kladlem sie spac. Byly tak uciazliwe ze nie mozna bylo zasnac. Pozbylem sie tego jedzac cebule, pomaga rowniez czosnek albo plukanie gardla sola. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
zdiwonsaj Re: czakra gardłowa 16.04.07, 21:31 aby wyjawic przyczyne zlej pracy czakry gardła ztreba zdiagnozować, a nie wysnuwac hipotezy z powietrza. Odpowiedz Link
agnitum Re: czakra gardłowa 17.04.07, 08:17 Ja bym zaczął tak: 1. Rysunek (analiza) czakry gardła 2. Rysunek czakr sąsiednich (tzw. analiza zagłuszająca) 3. Odpowiednie wnioski 4. Odpowiednia terapia np. therasound (zdarzyło mi się przetłumaczyć dla wspaniałego jednego Uzdrowiciela z Gliwic te płyty - rewelacja) Agnitum Odpowiedz Link
kamila.wil Re: czakra gardłowa 08.06.07, 22:41 kamienie szlachetne akwamaryn, turkus, chalcedon terapia zapachowa szałwia, eukaliptus czy to pomoże na problemy z czakrą gardla? Odpowiedz Link