gaja_1 22.07.05, 23:27 Po dzisiejszym dniu mam dola Proszę daj znać, że swawolisz i jest wszystko ok Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja_1 Re: POPAYE - melduj się :) 24.07.05, 00:52 Sprawdziłam Mazury we wrześniu POPAYE rzuć chociaż emotkę Odpowiedz Link
popaye Re: melduje się :) 24.07.05, 10:12 Mila Gaju,- melduje, ze (jeszcze) ....zyje Mialem sporo zajec zawodowych. W poprzednich latach, w okresie nasilenia urlopow, dobra tradycja bylo (u mnie w Firmie) iz przyjmowalo sie np. studentow do pracy na ten okres - z obopolna korzyscia. He, he - bylo: "latwo, lekko i przyjemnie" Stare dzieje! "Latwo i lekko" - to umieja (zdaniem Szefa-wlasciciela) tez Rumuni, Chinczycy, Ukraincy i Albanczycy a do tego za kilka-kilkanascie procent naszych wynagrodzen (he, he) Konsekwencji takiego myslenia mozesz sie domyslec Lekko i latwo - to juz dawno zapomnialem a o przyjemnosciach zwiazanych z praca - lepiej zmilcze, bo (akurat w tym przypadku) nie chce narazac p.Admina na koniecznosc interwencji z powodu moich ewidentnych wykroczen przeciw NET-ykiecie Prawie nie korzystalem z komputera w domu. Doladowywuje tylko maile (na pocket PC) z prywatnych adresow (rodzina, znajomi) i... odpowiadam jak mam chwile wytchnienia. Do tego, hmm.... jestem slomiany wdowiec (zona na urlopie gdzies na Poludniu Europy) i walcze z upierdliwoscia prozaicznych zajec: zakupy, poczta, smieci i... balagan(!) - wrrrr.. Ma to dobre strony, bo przy okazji, dostarcza mnie (jednego z niewielu) argumentu na rzecz zalet stanu malzenskiego co do ktorego (w pozostalych okresach roku) miewam (przyznaje) spore "watpliwosci" - z meskiego punktu widzenia . Pozdrawiam serdecznie,- pE Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Uff, kamień z serca :) 24.07.05, 14:41 Drogi Popaye, niby wszystko rozumiem Współaczuję nadmiaru obowiązków nie tylko zawodowych Ale i tak twierdzę, ze jesteś hmmm... zamilcze coby faktycznie admin nie musiał interweniować w treści Jesteś sprytny chłopak i sam się domyslisz Nie masz serca Nie mówię, żebyś przy takim zaganianiu codziennie sie meldował Ale raz na tydzień to mógłbyś znaleźć sekundkę, żeby puścić usmiech Plizzz.. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
maryna04 Re: Uff, kamień z serca :) 24.07.05, 16:23 Gajo, Popaye - i tu jest przyklad roznicy myslenia i odczuwania obu plci. Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Uff, kamień z serca :) 24.07.05, 16:47 Myślałem żeś pod żaglami, nawet ci zazdrościłem..No więc kiedy będziesz odpoczywał? A Dziewczyny mają rację, dawaj znak życia bo one jakieś dziwne są - nic tylko się zamartwiają a to o dzieci a to o znajomych a to o bógwico no i dobrze, przynajmniej wiemy, że ktoś się o nas martwi. Część, odzywaj się. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: POPAYE - melduj się :) 24.07.05, 19:39 Witaj popaye Jeśli nie masz czasu na większe pisanie, to choć zakładaj puste wątki Odpowiedz Link
omeri Re: POPAYE - melduj się :) 19.10.05, 21:47 Już od 10 dni ani widu ani słychu. Mam nadzieję,że nic sie nie stalo! Odpowiedz Link