Dodaj do ulubionych

Do moderatora

05.03.14, 17:48
Proszę o usunięcie wątku a właściwie wpisu ->Te "głupie su..." i inne mądrości z piaskownicy popłynęły z ust (spod klawiatury) niejakiej maryblade czyli tak naprawdę Joanny Karasek. Nie ma co, dała dziewczyna wtedy czadu i pokazała swoje "wyedukowane" i "terapeutyczne" podejście do rozmówcy.
Po pierwsze nie nazywam się Joanna Karasek, po drugie w życiu nie użyłam takich słów na forum, ba nawet w codziennym życiu nie przypominam sobie żebym tak kiedykolwiek powiedziała. Jeżeli Pani, która sama nie widnieje z imienia i nazwiska nie może przeżyć, tego że napisałam kiedyś o bezsensownym stosowaniu gimnastyki buzi i języka która nic nie daje, to chyba jej problem. Forum nie służy do załatwiania tego typu spraw. Proszę o interwencję, inaczej zgłosze sprawe na policje o pomówienie. Już jedno forum zotało zamkniete z tego powodu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wilk.w.owczej.skorze Re: Do moderatora 05.03.14, 23:09
      Odpowiadam jako moderator.
      Kim jesteś, że stawiasz się za maryblade?
      Nią samą. OK. Czyli znów mącisz? Pod kolejnym nickiem? Bo nicki marybalde, maryblade1 itp. masz tutaj zablokowane i nie możesz z nich pisać.
      Maryblade w mailach podpisywała się jako Joanna Karasek właśnie. Sama podała to imię i nazwisko. I nie były to maile miłe i ładne. Czyżby maryblade podpisując się nie swoim nazwiskiem, chciała zaszkodzić koleżance po fachu? To jeszcze gorzej o niej świadczy niż można było przypuszczać.
      Teraz jesteś Dominiką Kliszcz? Kolejne wcielenie? Komu jeszcze chcesz zaszkodzić? Mega przykre jest to co wyprawiasz.
      Wpis, o który prosisz, może zostać usunięty. W sumie żaden problem. Ale...
      ...nie siadaj więcej do komputera i nie pisz żadnych postów na forach ani maili do obcych ci ludzi. Szkodzisz sama sobie swoim brakiem wyobraźni.
      Ten wpis i pytania w nim także potraktuj jako retoryczne.

• dominikakliszcz Re: Do moderatora 07.03.14, 05:40
        dzieki smile
        • maja_sara Re: Do moderatora 07.03.14, 23:26
          Skoro już przeczytałaś, to czy mogę skasować cały ten wątek i uznać sprawę za niebyłą?
          A ty po prostu nie używaj nigdy więcej cudzych nazwisk ( ??!!) we własnych mailach, OK?
    • maja_sara Re: Do moderatora 06.03.14, 13:09
      Przejrzałam forum. Stare wątki, nowe wątki, inne fora, trochę mi to zajęło. Ufff.
      Wpis, który cytujesz został zablokowany.
      Twój kaprys spełniony.
      A teraz posłuchaj.
      1.Brzydkie słowa i wyzwiska padły z ust innej forumki. Nie z twoich. Forumka ta została natychmiast zablokowana. Napisałam nawet wtedy wątek o tym, że nie życzę sobie pyskówek na forum. Wątek można nadal wyszukać na forum i poczytać. To faktycznie nie byłaś ty. Nie będę tu cytować , linkować i przytaczać wątków. Mowy nie ma. Kto chce, sam znajdzie. Kto nie chce, oleje temat.
      2.Ty jako maryblade także dostałaś bana na forum. I to bynajmniej nie za swoje zdanie nt gimnastyki artykulatorów. Wcale nie! Nie mijaj się z prawdą. Dostałaś go za niemiłe teksty, momentami chamskie wręcz, pisane do innych uczestników forum. Po prostu nieprzyjemne. Nie było w nich wulgaryzmów jako takich, to fakt. Część twoich wpisów jest usunięta i niewidoczna dla większości uczestników forum, ale sporą część każdy widzi i można poczytać jak miło i niemiło potrafisz zwracać się do innych. Naprawdę potrafisz być uprzejma i konkretna. Ale bywasz także chamska i traktujesz innych z góry, szczególnie wtedy gdy brak ci merytorycznych argumentów na poparcie swoich tez. Twoje wpisy można poczytać, one nie są tajemnicą ukrytą przed światem. Zarówno na tym forum, jak i na innych związanych z pomocą i rehabilitacją. Po banie tworzyłaś nowe nicki(owszem, miałaś prawo, rozumiem) jeden po drugim, byle tylko dalej się pieklić i jątrzyć. Były kolejne bany.
      3. Szastałaś swoimi prywatnymi mailami na prawo i lewo na forach, upubliczniłaś je. Zrobiłaś to dobrowolnie. Miałaś i masz takie prawo. To wyłącznie twój wybór i twoja decyzja. Prawdą jest, że pisałaś do ludzi. Niektórych nawet sama do tego zachęcałaś podając im na tacy swoje maile - wszystko to przeczytałam właśnie w wątkach, które sama płodziłaś.
      4. Wyobraź sobie, że do mnie także pisałaś. Nie pamiętasz? Ja maile przechowuję, wyrzucam jedynie reklamy. Nie bój się, nie ujawnię tej korespondencji na forum, nie upublicznię jej. Chociaż mogłabym, gdybym tylko chciała. Uwierz mi, że nie podpisałaś się jako Dominika Kliszcz, za którą chcesz uchodzić teraz. Wręcz przeciwnie. O co ci teraz chodzi w takim razie? Masz problemy z tożsamością? Nie wierzę, że jesteś Dominiką Kliszcz, a używając jej nazwiska być może szkodzisz i jej. Skoro sobie samej już bardziej nie możesz. To chore.
      5. Forum o którym wspominasz w swoim wpisie. Pamiętam je. Nasze forumki też na nim pisały, ja sama też. Na tamtym forum działy się istne cyrki, obrażanie się nawzajem, były posty świadczące o głębokiej niewiedzy osób piszących i podających się za logopedów, itd. Tamto forum nie miało moderacji, panowała totalna samowolka. Forum horror. Na tamtym forum także pisałaś i ty. Ktoś cię rozgryzł i napisał, że jesteś tą samą osobą, która pod nickiem maryblade pisze na gazecie. Skłamałaś wtedy i powiedziałaś, że nie, maryblade to nie ty, absolutnie nie ty, że w ogóle nie wiesz o co chodzi. Wtedy napisałam i ja na forum do ciebie, wyjaśniłam i ty publicznie przyznałaś się do kłamstwa. Pisałaś do mnie, do mai_sary, niemożliwe, że nie pamiętasz, w stylu „przepraszam panią, niech pani nie będzie na mnie zła, poniosły mnie wtedy nerwy, wszyscy tacy niemili tylko na mnie napadają stale, niech pani się nie gniewa”. I to było tyle. Przyznałaś się sama do kłamstw, fajnie. Można pisać do tamtej moderacji z prośbą o ponowne ujawnienie wpisów, by przekonać się co zostało napisane, a co nie. Wątpię jednak, czy właściciele strony będą chcieli taplać się w takim błocie, raczej nie. Potem dalej podawałaś tam swoje maile, żeby ludzie do ciebie pisali. Forum zostało zamknięte, bo tam też cię rozgryziono i padło twoje nazwisko. I ludzie byli przerażeni i pytali „co teraz?”. Bo jeśli nie jesteś Joanną K., to zrobiłaś jej świństwo i powinnaś się tłumaczyć policji. Jeśli nią jesteś, jak twierdziłaś latami, to zaszkodziłaś tylko sobie. Zamknięcie forum nie było aferą policyjną, było ratowaniem twojego tyłka przez panią moderator. Miła pani, nie powiem.
      6. Forum nie zostanie zamknięte z powodu draki jaką próbujesz teraz stworzyć. Po prostu zamilcz. Wyjdziesz na tym najlepiej. Tak jak napisałam na początku: tamten wpis został skasowany. I uważam, po tym wszystkim co napisane jest powyżej, że to spełnienie twojego kaprysu jest, a nie pomówienie. Nie proś o więcej, bo nie zamierzam więcej na ten temat pisać. Dorośnij, dziewczyno. Ty kiedyś zarzekałaś się, że nigdy więcej pisać tu nie będziesz ( jestem świeżo po lekturze wielu, wielu starych wpisów, stąd moja wiedza) . A jednak wracasz i jątrzysz. Dość. Joanno Mąciwodo, dość!
      A teraz idź na policję, pokaż im to i tłumacz się. Nam się nie tłumacz, my tu na forum już od dawna ciebie nie chcemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka