Dodaj do ulubionych

komputerowe programy logopedyczne- skąd kasa?

23.12.07, 22:49
Jestem praktykującą logopedką.Pracuję w szkole (jak zawsze biednej).Materiały na których pracuję to wyszperane gdzies lub samodzielnie skonstruowane teksty i obrazki.Wiem, ze istnieja ciekawe ale bardzo drogie programy komputerowe do naszej pracy. Rzecz jak zawsze w braku pieniędzy. Czy ktos z was wie, w jaki sposób pozyskac fundusze unijne na zakup takich programow?? Do kogo iść, od czego zacząć??
Obserwuj wątek
    • dorocia_pl Re: komputerowe programy logopedyczne- skąd kasa? 07.01.08, 20:55
      Poruszasz ciekawy temat. Przeglądałam w internecie sklepy z programami logopedycznymi i to jest koszt nawet kilku tysięcy za program! Jesli ktos ma jakieś pomysły na pozyskanie choc części atkich pieniędzy, to ja przyłączam się do powyższej prośbysmile
      • anechda Re: komputerowe programy logopedyczne- skąd kasa? 22.01.08, 23:06
        Możesz zapytać w Regionalnej Izbie Gospodarczej o grant na założenie własnej
        działalności.W zeszłym roku było to 11.500. W tym roku ponoć więcej. Warunkiem
        uzyskania grantu jest to,że faktycznie zamierzasz otworzyć tę działalność.
    • liada Re: komputerowe programy logopedyczne- skąd kasa? 19.03.08, 12:46
      Ja zapraszam na moją stronę www.logolandia.pl. Na razie gier on-line tam nie ma,
      ale pracujemy nad kilkoma prostymi grami logopedycznymi, które można byłoby
      wykorzystać w terapii nawet małych dzieci. Zaglądajcie. Mam nadzieję, że już
      wkrótce będzie można w coś pograć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka