19.06.13, 18:16
Was nie ma , nawet się komu pozalić nie ma :( U mnie dzisiaj dzień lodowy , wszyscy w domu chłodza się lodami i ciagle tylko pada pytanie " nie rozumiem dlaczego ty nie chcesz jeść lodów jak jest taki upał " wrrrrrrr jak to nie chcę , chcę , chcę i to jeszcze moje ulubione nugesty , ale co mam zrobić ? jak jestem na diecie ... szkoda gadać nie poddam się na pewno , nie ruszę go bo zjem i będę żałować !!!!!
Obserwuj wątek
    • kuleczka121 Re: mam doła 20.06.13, 09:11
      Melduje że jestem. Ja sobie porobiłam własne lody w foremkach z ikei i jem. Waga się rusza cały czas tylko że powolutku, jem już prawie normalnie po za drugim śniadaniem i kolacją na które jem produkty DC. właśnie się dzisiaj zmierzyłam i wyszło mi że od lutego poszło 13 cm w biodrach. szok!!!
      • dietacambridge2013 Re: mam doła 20.06.13, 11:39
        o kurde gratuluję :) 13 cm to bardzo , bardzo dużo :)

Kuleczko napisz mi jak ja póżniej mam zrobić wychodzenie z diety , teraz 3 tyg ścisła , tydzień mieszana i raz jeszcze 3 tyg ścisła i co potem ?? doradz mi ,bo panicznie boje sie zaś jojo.
        • kuleczka121 Re: mam doła 21.06.13, 12:16
          Wydaje mi się że tak jak radzą w ulotkach jest dobrze. dokładasz po posiłku i na każdym stopniu min tydzień a najlepiej trzy. A potem jeszcze przez jakiś czas zamiast kolacji ich produkt. ja jeszcze nie wychodzę bo chcę ze trzy kilo zrzucić tak na równy rachunek żeby było -20. mieszam więc stopień 3 i 4 czasem dzień na 2, bo tak mi wyjdzie. Na dziś dzień mam -17 ale widzę że mnie gonisz szybciutko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka