Dodaj do ulubionych

Upragniona 5 z przodu

20.05.05, 23:45
Dzisiaj nareszcie sie doczekalam i zobaczylam na wadze 5 z przodu. Za dwa dni
koncze diete scisla i zaczynam wychodzenie z diety i 1000 kcal. Chce dojsc do
55 kg. I chyba to bedzie ciezka praca, bo ostatnio gubienie kilogramow idzie
mi powoli. Hura waze 59 kg!!!
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • zm0rka Re: Upragniona 5 z przodu 21.05.05, 09:57
      GRATULUJE!!! Super, wierze ze uda Ci sie jeszcze pozbyc tych kilku kilogramow!
      Moim marzeniem jest wga 59 kg ale wiem ze nie osiagne tego na DC.Czeka
      mniejeszcze troszke pracy pozniej:-( ale mam nadzieje, ze mi sie uda. Powiedz z
      jakiej wagi startowalas i ile udalo Ci sie zrzucic na DC. Zycze powodzenia w
      dalszej walce z kilogramami!
    • ewa250 Re: Upragniona 5 z przodu 21.05.05, 17:21
      gratuluje!!!,
      jednoczesnie mam madzieje ze i ja za kilka tygodni (w dotychczasowym tempie to
      z 5) zobacze 5 z przodu :)))
      • viola206 Re: Upragniona 5 z przodu 21.05.05, 20:09
        dzieki za dobre slowo.
        Kiedy juz sie wazy mniej i od tej idealnej wagi jest tylko kilka kilogramow to
        jest naprawde ciezko. Strzalka na wadze czasami ani drgnie przez kilka dni (u
        mnie tak bylo przez 7 dni, ciagle ta sama waga). Na poczatku diety bylo fajnie,
        kilogram znikal za kilogramem, czlowiek nie wiedzial kiegy i jak to si dzieje.
        A teraz to jest walka o kazde 20 dkg. Zdaje sobie sprawe ze czeka mnie jeszcze
        duzo pracy, utrzymanie wagi.
        Zaczelam DC 21.02 z waga 74 kg przy wzroscie 165 (niezly wieloryb bylam). Po 6
        tygodnich schudlam 10 kg. Na diecie 1000kcal stracilam tylko 1 kg przez 4
        tygodnie. Sukcesy nie byly imponujace wiec postanowilam wrocic na DC. Moja
        druga DC rozpoczelam 03.05. i jutro mam wlasnie ostatni dzien z rezultatem 4 kg
        (tez niepowala na kolana, ale zawsze cos).
        Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka