Dodaj do ulubionych

Pytanie do yorki7 i do Igril

25.10.05, 23:18
Chyba pierwszy raz weszłam na tą stronę i przeczytałam o Waszych sukcesach w
zrzucaniu kilogramów. Chciałabym prosić o dokładny "rozkład jazdy" na Waszej
diecie. Jeśli macie chwilę czasu- napiszcie co i jak się stosuje. Chciałabym
zrzucić 10 kg i nie mogę się zdecydować jaka dieta byłaby najlepsza.
Obserwuj wątek
    • yorki7 Re: Pytanie do yorki7 i do Igril 27.10.05, 21:37
      Cześć Hanka!!! Witamy cię w naszym gronie bardzo serdecznie!!! Zobaczysz , jak
      tu miło, wspieramy jedna drugą, bez tego forum i porad doświadczonych trudno by
      mi było przejść przez dietkę...Co do rozkłdu jazdy...tu może Igirl się wypowie,
      ona jest starą - nie sugeruje jednak jej wieku, hehe - wyjadaczką dietki
      cambrigde. Jeżeli o mnie chodzi, to trzy tygodnie stosowałam dietę ścisłą,
      potem po dwa tygodnie mieszaną ( dwa tygodnie - 2 posiłki DC +
      jeden "normalny" ....uwaga, na to co się je, nie wolno węglowodanów, słodyczy,
      owoców, alkoholu, i niektórrych warzyw..np. ziemnaków i strączkowych..marchewki
      też malutko , podobnie pomidorów. tych ostatnich tylko bez skórki!!!! a
      nastepne dwa tygodnie to mieszana - 1 posiłek DC + 2 normlane. w sumie 7
      tygodni a potem przeszłam na 1ooo cal...powinno być tak przez dwa tygodnie i
      następnie powinnaś co tydzień dodawać po 100 - 200 cal...żeby dojśc do 1800
      cal...czyli noralnego trybu...ale jeżeli o mnie chodzi, to ja zostałam na 1000
      cal. Zdarza mi się, że zgrzeszę, np zjem batona, ciastko, nawet pizza sie
      trafiła...ale to są sporadyczne przypadki, dlatego własśie siedzę na też na tej
      niskokalorycznej detce, żeby sobie czasami pofolgować bez wyrzutów...zaczynałam
      z wagą 68, teraz mam 55,5...więc 12,5 kg mniej...i dobrze jest!!!
      Życzę ci wielu zrzuconych wstrętnych kilogramów i uśmiechu!!!! Będziemy cię
      wspierać. Na nas możesz liczyć, jak na Zawiszę!!!
      Papa
      pozdowionki
      • hanka_79 Re: Pytanie do yorki7 i do Igril 28.10.05, 00:13
        Dzięki śliczne za odpowiedź. Problem jednak w tym, że absolutnie nic nie wiem
        na temat tej diety: co to jest dieta ścisła? DC? itd. Czy jest to rodzaj
        głodówki? Czy leń i żarłok taki jak ja może sobie z tym poradzić? Bardzo proszę
        o szczegóły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka