kaja1021 07.02.06, 23:53 dzisiaj mijają dwa tygodnie ścisłej jeszcze tydzień i będzie mozna przekąsić coś normalnego tylko strasznie sie boję że za bardzo dopadnę do tego jedzenia trzymajcie się wszystkie cieplutko wytrwałości i powodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska261 Re: hej 08.02.06, 07:58 Czesc jestem Basia .Ja jestem dopiero 2 dzien na scislej.mam pytanko ile ci juz zlecialo i gdzie najbardziej chudniesz tzn ktora czesc ciala.A jak tam u ciebie z wlosami paznokciami i cera.Pozdrawiam.Basia Odpowiedz Link
kaja1021 Re: hej 08.02.06, 11:02 cześć tak naprawdę to nie wiem ile mi zleciało ale czuję po ciuchach że z parę kilo.nie mam wagi zamierzam sie zwazyć po 21 dniach ścisłej,wolę sie nie rozczarowywać i wytrwać ten tydzień jeszcze.spada mi na razie z ud i pupy. pozdrawiam i trzymaj się .dasz radę!!! Odpowiedz Link
kaja1021 Re: hej 08.02.06, 11:04 a z włosami i paznokciami to bez zmian,z cerą natomiast jest lepiej .jakby organizm sie oczyścił,bo zginęły wszystkie krostki,cera jakby się rozświetliła.serio,sama jestem zaskoczona Odpowiedz Link
voluptas Re: hej 08.02.06, 10:49 hej Kaju, przede wszystkim - gratuluję wytrzymania 2 tygodni :) Jeśli natomiast boisz się żarłoczności po DC - mogę Cię pocieszyć - będziesz miała tak skurczony żołądek, że nie dasz rady zjeść dużo. No, chyba że popracujesz nad tym, żeby go rozepchać, ale rozumiem, że nie, bo przecież nie po to się męczysz :) Jestem w tej chwili w 3. dniu mieszanej po 21 ścisłej i mam tak skurczony żołądek, że po pierwszym posiłku (15 dkg ryby i 3 małe ogórki kiszone) czułam się tak napchana, jak niegdyś po całej dużej pizzy ;) A z kiszeniną (ogórkami, kapustą) uważaj - sama popełniłam ten błąd, że zjadłam tuż po ścisłej ogórki i skończyło się napawdę poważnym rozstrojem żołądka. Dlatego na początek - gotowane lub pieczone mięsko i gotowanw warzywa i będzie super. pozdrawiam! Odpowiedz Link
kaja1021 Re: hej 08.02.06, 11:07 dzięki za wsparcie,było mi potrzebne.moja konsultantka napisała że mam trzymać dietę ścisłą 2 lub trzy tygodnie,i wczoraj miałam juz skończyć ścisłą,ale myślę że wytrzymam ten trzeci tydzień. pozdrawiam,trzymaj się. Odpowiedz Link