monix1972 26.04.07, 18:58 Zaglądam tu do Was od dawna...wczoraj zakupiłam dietkę na tydzień(na razie),nie wiem czy dam radę ,ale zamierzam kontynuować ją conajmniej 3 tyg. Do zrzucenia mam dużoooo,ale mam nadzieję,że mi się uda -MUSI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysunia32 Re: witajcie! 26.04.07, 19:58 Witaj Ja też na początku myślałam, że nie dam rady :-) a dzisiaj mija 8 dzień diety . Schudłam 5,5 kg i to mnie motywuje do dalszej walki z kg. Pij dużo wody, jak poczujesz głód wypij ciepłą herbatkę. Życzę powodzenia :-) Odpowiedz Link
bablina83 Re: witajcie! 26.04.07, 20:57 hej hej! witaj! jesli masz silna motywację i chęc schudnąc to dasz radę :) nie jest tak strasznie,ja kończę 6 dzień, a jutro stanę na wadze, dużo pij, wypróbuj peelingu kawowego i foliowania :) to poprawi Ci humor i ciałko:) pozdrawiam ciepło nową towarzyszkę niedoli:D trzymam kciuki! wytrwałości! Odpowiedz Link
monix1972 Re: witajcie! 26.04.07, 21:11 Jak miło widzieć odpowiedź na swój post.Muszę Wam powiedzieć,że mam tą dietkę od wczoraj i zastanawiam się od kiedy zacząć...Chyba nie ma co czekać ,biorę "byka za rogi"i zaczynam jutro!Proszę trzymajcie kciuki. Jutro wieczorkiem napiszę jak mi poszło.Pozdrawiam Was serdecznie Nawet się cieszę,że coś wreszczie robię bo jak pisałam wcześniej od przeszło pół roku czytam Wasze wypowiedzi i tylko czytam a teraz też wezmę w tym udział- oby z powodzeniem,trzymajcie się,pa Odpowiedz Link
iwkaga Re: witajcie! 26.04.07, 22:42 Witaj! U mnie dzisiaj drugi dzień.Jest ok. Nie zwlekaj kochana, tylko bierz się do roboty i dołączaj do nas, bo nie ma na co czekać, jest coraz cieplej, trzeba powoli odsłaniać to i owo , zbędne kg dają się we znaki coraz bardziej. a wierz mi ,że jak jest ciepło to łatwiej na tej dietce wytrzymać,picie dużych ilości wody nie jest męczarnią jak w zimie , to takie moje spostrzeżenia, po pierwszym cyklu DC i kilku nieudanych startach w porze zimowej.Życzę powodzenia.Trzymam kciuki za udany jutrzejszy początek.Iwona-IWKAGA Odpowiedz Link
monix1972 Re: witajcie! 27.04.07, 20:59 Cześć dziewczynki!W ciągu dnia nie było tak źle-w pracy wypiłam 2 razy po połówce napoju kakaowego(nawet nienajgorszy)a potem połówkę grzybowej.Szczerze mówiąc myślałam ,że będzie gorzej.Piję dużo wody,herbaty zielonej ,kawy oczywiście trochę mniej.raz żułam gumę bez cukru.Dodatkowo miałam dziś wizytę u dentysty,ale wytrzymałam.Nie wiem czy można brać witaminki-ja biorę magnez z wit.B6,kwas foliowy i vitapil-mam nadzieję,że nie przeszkodzi we wchodzeniu w "ketozę".Obym wytrwała...Pozdrawiam Was dietowiczki serdecznie! Odpowiedz Link
monix1972 Re: witajcie! 03.05.07, 21:26 Ale tu cichutko...Wciąż tu zaglądam jak sobie radzicie a tu cisza.Ja na szczęście nie skusiłam sie na nic zakazanego("chodził"dziś za mną serek Danio waniliowy).Uratował mnie dziś batonik czekoladowy,który podziłam na 3!!! częścido tego 1,5 torebki zupy,kawy,herbata zielona i Dilmah malinowa-b.dobra i 7 dzień za mną!A przecież w kółko coś robię dzieciaczkom-dzis nawet ciasto-i nic nie próbuję -jestem z siebie dumna.Pozdrawiam Was dziewczynki i piszczie co u Was,pa Odpowiedz Link
monix1972 Re: witajcie! 28.04.07, 09:38 cześć!nockę jakoś przespałam ,teraz piję kawkę.Coś tu cichutko na foforum.Jak Wam idzie dziewczyny? Odpowiedz Link
iwkaga Re: witajcie! 28.04.07, 10:13 Hello! Ja też już po kawce nawet dwóch, i herbatce. zaraz na śniadanko koktail capuccino i to cały bo nie będę szybko w domu. Czekam właśnie na nową dostawę żarełka. Wczoraj dzień zakończyłam batonem morelowym , jak dla mnie to po prostu rewelacja, nawet na moment przestałam się czuć jak na diecie. Na wadze dziś 3kg mniej, jest na razie ok. Dostanę makaron więc zapowiada się uczta na obiadek.Pozdrawiam cieplutko. Iwona-IWKAGA Odpowiedz Link
monia324 Re: witajcie! 28.04.07, 10:18 Czesc,dzisiaj dolaczam do was, jestem po pierwszym napoju kakaowym, troche sie obawiam czy nie zwatpie, ale podbudowuje sie Waszymi osiagnieciami. Monix1972 masz juz chyba najtrudniejszy dzien za soba, ja musze dotrwac do wieczora, a wlasnie wtedy jest najgorzej, potrafie nie jesc nic czly dzie ale wieczorem to obowiazkowo pyszna kolacyjka.Teraz musze przestawic sie na regularnosc no i na to ze bede kladla sie spac glodna. Z tego co piszecie to chyba jest kwestia przyzwyczajenia.Mama do zrzucenia 30 kg ale jeszcze do tego lata zeby mozna cos fajnego wlozyc na siebie, a swojw droga to od czasu jak planuje sie odchudzac to zaczelam kupowac za male ciuchy, niezla motywacja co?Bede pisac o postepach i trzymajcie sie w niedoli, byle do jutra Odpowiedz Link
voluptas Re: witajcie! 28.04.07, 10:33 Monia, kupowanie za małych ciuchów to niezła motywacja, z tym, że potem możesz mieć problem, bo jeśli schudniesz więcej, niż do kupionego rozmiaru, nie zdążysz się nimi nacieszyć. Ja jakiś czas temu z bólem serca oddałam prawie nowiutkie jeansy Wranglera - chodziłam w nich 2 m-ce i koncertowo zjechały mi z tyłka... :) Odpowiedz Link
monix1972 Re: witajcie! 02.05.07, 16:38 Co tam u was? Ja wczoraj miałam ciężki dzień(5) i bałam się,że polegnę...Ale na szczęście przetrwałam jakoś wczorajszy dzień a dziś duuużo lepiej.Głodu prawie nie czuję tylko tak "dziwnie nie jeść normalnie".Nie mogę się doczekać spróbowania batonów,a żurek -paskudztwo(jak dla mnie)muszę wymienić na coś innego.Pozdrawiam i odzywajcie się! Odpowiedz Link
weekenda Cześć :) 02.05.07, 21:37 będzie dobrze :) jesli tylko będziesz chciała to dasz radę! :) zajrzyj do mojego wątku pt. "początek" to zobaczysz jak mi dobrze poszło :) a tez sie bałam i miałam mnóstwo wątpliwości. 3m się ;) Odpowiedz Link
monix1972 Re: Cześć :) 03.05.07, 10:33 Bardzo chcę wytrwać i zrzucić wreszcie te niepotrzebne kilogramy.Wczoraj było ok,trzymam się bez podjadania i jeszcze ani razu nie zjadłam pełnych 3 torebek jak powinnam.Przeważnie jem 2-2,5.Dzielę je po pół torebki.Dziś 7 dzień i "chodzi"za mną serek waniliowy Danio ale mam nadzieję,że się nie skuszę.Pozdrawiam! Odpowiedz Link