magda19910 01.06.07, 23:03 Napiszcie, jak Wam smakują te zupki i napoje z DC. Dla mnie są okropne, zwłaszcza napój Capuccino. Kupiłam tę dietę, a teraz nie wiem, jak ją zacząć. Te smaki są okropne. Poradźcie, co robić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellena6 Re: Dieta Cambridge 02.06.07, 09:37 Chyba można się przyzwyczaić po kilku dniach.Zajrzyj do wątku ranking smaków,sróbuj innych smaków,wybierz swoje ulubione i pozamieniaj u konsultantki.Napoje dobre są z lodem,a zupy możesz doprawiać ziołami,czosnkiem. Nie wiem czy kupiłaś batony,wiele osób lubi je bardziej niż zupki,ale można tylko jednego dziennie.Pokombinuj,nie zniechęcaj się,nie będzie tak źle.Ta dieta jest świetna,jak zaczną ci spadać kilogramy,to od razu poprawi ci się humor.A to(jeśli nie będziesz podjadać) masz gwarantowane. A wiesz co jest najlepsze? to,że przy tak małej ilości kalorii prawie nie odczuwasz głodu.W każdym razie na pewno nie tak jak byś czuła dostarczając sobie tyle kalorii w normalnym jedzieniu. Trzymam kciuki,poradzisz sobie! pozdrawiam. Odpowiedz Link