g-48 18.10.09, 20:57 forum.gazeta.pl/forum/w,654,101640192,101640192,O_hanbie_GW_na_Forum_Szczecin.html Jak komus sie znudzi ta zabawa to moze do niej zaprosic prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapioh1 Re: Ku przestrodze tym co...po skarpetkach 19.10.09, 07:34 Ha, ha, ha, Gregorrr, już się boję, bue he he..... Tutaj ludzie piszą prawdę. I ta prawda niektórych wyzwoli. Od przyrośniętych do pupek stołków ich wyzwoli :)) Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 [...] 19.10.09, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Brednie g48 19.10.09, 10:20 Rzadko odpowiadam na pisaninę tego idioty g48 ale tym razem mnie > ubawił. Takie fakty miały już miejsce i notable niewiele zdziałali. No widzisz nie idioto(?)a jednak w Szczecinie lanie po skarpetkach przejela prokuratura.Na tyle o twojej glupocie. Ja się nie boję, a wręcz zachęcam aby prezio zaangażował się w > proces z moją skromną osobą. No widzisz juz sie skapowales gdzie PREZIO ma takich jak ty i podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Brednie g48 19.10.09, 11:07 „No widzisz juz sie skapowales gdzie PREZIO ma takich jak ty i podobnych” Błąd: Nie ma być: gdzie prezio ma ale GDZIE i CO prezio może. A może niewiele. Dlatego siedzi cicho i wysyła ofiary /m.in. ciebie/ aby forum zaśmiecać . Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: zoroczku 19.10.09, 11:28 Napisales : Ja się nie boję, a wręcz zachęcam aby prezio zaangażował się w proces z moją skromną osobą. Ja i twoja skromna osoba dotyczy ciebie nie rzeczy Nie ma być: gdzie prezio ma ale GDZIE i CO prezio może. A wiec racja po mojej stronie. Ale tys jest jeszcze mlody i glupi moze przyjdziesz do lat i rozumu a moze nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 [...] 19.10.09, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: Ku przestrodze tym co...po skarpetkach 19.10.09, 12:49 Gregorrr, Tobie nerwy puszczają? Jak to czytam wszystko, to czuję to Twoje zaangażowanie, tego bojowego ducha, tego teriera widzę w Tobie, o przepraszam, bul, bulteriera, co go Wódz, ten, tego.... Jak czytam, to nawet oczyma wyobraźni piankę widzę. I po co to wszystko? Skoro my tu spokojnie sobie dyskutujemy. Pozdrawiam, Kapioh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:kapioh to jest twoj wodz 19.10.09, 13:10 Gregorrr, Tobie nerwy puszczają? Jak to czytam wszystko, to czuję to > Twoje zaangażowanie, tego bojowego ducha, tego teriera widzę w > Tobie, o przepraszam, bul, bulteriera, co go Wódz, ten, tego.... A nerwy puszczaja ?A czemuz to? W tym wypadku znaloazlem to na innym forum poszedlem "za ciosem" no i znalazlem wytlumaczenie siwej/nota bene szefowej hepika/ i podale to ku rozwadze/tylko ku rozwadze!/ tu na forum. Dobrze ze was to zainteresowalo i jak spotkacie prezydenta to pozdrowcie go od g-48 tylko mowcie wyraznie i smialo nie tak jak ten kroliczek Jozek w TV Silesia. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:A co tu hepik ci nie pasowalo? 19.10.09, 16:28 Większość BHP-wców z gruby mają to we krwi. Co robili? Tworzyli > fikcję przed i po wypadku. A niektórzy którzy mieli wybitne > zdolności bajkopisarstwa zostali /awansowali/ na najwyższe stołki w > mieście. Nie dziwmy się, że inaczej dostrzegają rzeczywistość Widac jakie mosz pojecie lo grubie goroliku ze jakos na tych watkach sie nie osmieszales: forum.gazeta.pl/forum/w,261,100489915,100489915,metan_w_kopalniach.ht ml forum.gazeta.pl/forum/w,261,100439367,100439367.html? f=261&w=100439367&a=100439367&wv.x=2 Widzisz te dwa watki obnazaja twoje i innych znastwo problemow Ziemi Slaskiej .Tylko autochtoni przechodza kolo takich spraw obojetnie. Moze tez masz problemy ze zrozumieniem Slaska? Mozesz mi odpowiedziec na moja skrzynke jezeli chcesz aby zostalo to miedzy nami. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re:A co tu hepik ci nie pasowalo? 19.10.09, 23:51 Nie wiem Gregor o co tu chodzi ale zawsze możesz złożyć wniosek formalny o zmianę admina. Odpowiedz Link Zgłoś