irma_vep 27.12.09, 12:19 Mile widziane rudzkie tytuły kulturalne, społeczne, te z prawej i te z lewej strony, te papierowe i te internetowe. Przydałoby się to po prostu zebrać w jednym wątku jako taką ściągę;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankolodziej Re: Prasówka... 27.12.09, 12:32 A co, bałagan w komputerze czy lenistwo? Odpowiedz Link Zgłoś
irma_vep Re: Prasówka... 27.12.09, 16:07 i jedno, i drugie :) poza tym warto wymienić się informacjami. Mogę nie znać wszystkich tytułów, być może nie widziałam wszystkich stron www. Taka mała ściąga:) Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Prasówka... 27.12.09, 16:49 To jest już nudne. Raz szukasz pediatry, innym razem piszesz : "Moje dziecko musi napisać do szkoły coś na temat historii miasta, w którym mieszka. Możecie polecić jakieś pozycje książkowe, ewentualnie strony internetowe?" czy przesiadujesz wyłącznie przed komputerem, czy naprawdę mam Cię szerzej i dokładniej przedstawić? Odpowiedz Link Zgłoś
irma_vep Re: Prasówka... 27.12.09, 17:49 aaa! ziewam:) Poszperałeś trochę w moich wypowiedziach:) Zaszczyt mnie kopnął:) Podpowiem, że zapomniałeś o lakierniku. A o krwiodawstwie już nie wspomnę:) Nawiasem mówiąc moje autko nadal porysowane:( "czy przesiadujesz wyłącznie przed komputerem, czy naprawdę mam Cię szerzej i dokładniej przedstawić?" Ależ wyręczę Cię!:) Przedstawię się sama. Jestem Irma Vep, dla przyjaciół Irmunia. Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi - to anagram słowa vampire. W czasie wolnym wysysam krew z nieszczęśników, którzy mieli pecha pojawić się na mojej drodze;) A gdybym była złośliwa to powiedziałabym, że już to przerabialiśmy i myślałam, że doszliśmy do wniosku, że hmm jakby to delikatnie ująć, żeby nie urazić twojego ego - bzdury gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś