Dodaj do ulubionych

Prasówka...

27.12.09, 12:19
Mile widziane rudzkie tytuły kulturalne, społeczne, te z prawej i te z lewej
strony, te papierowe i te internetowe. Przydałoby się to po prostu zebrać w
jednym wątku jako taką ściągę;)
Obserwuj wątek
    • jankolodziej Re: Prasówka... 27.12.09, 12:32
      A co, bałagan w komputerze czy lenistwo?
      • irma_vep Re: Prasówka... 27.12.09, 16:07
        i jedno, i drugie :) poza tym warto wymienić się informacjami. Mogę nie znać
        wszystkich tytułów, być może nie widziałam wszystkich stron www. Taka mała ściąga:)
        • jankolodziej Re: Prasówka... 27.12.09, 16:49
          To jest już nudne. Raz szukasz pediatry, innym razem piszesz :
          "Moje dziecko musi napisać do szkoły coś na temat historii miasta, w którym
          mieszka. Możecie polecić jakieś pozycje książkowe, ewentualnie strony internetowe?"

czy przesiadujesz wyłącznie przed komputerem, czy naprawdę mam Cię szerzej i
          dokładniej przedstawić?
          • irma_vep Re: Prasówka... 27.12.09, 17:49
            aaa! ziewam:) Poszperałeś trochę w moich wypowiedziach:) Zaszczyt mnie kopnął:)
            Podpowiem, że zapomniałeś o lakierniku. A o krwiodawstwie już nie wspomnę:)
            Nawiasem mówiąc moje autko nadal porysowane:(

"czy przesiadujesz wyłącznie przed komputerem, czy naprawdę mam Cię szerzej i
            dokładniej przedstawić?"

Ależ wyręczę Cię!:) Przedstawię się sama. Jestem Irma Vep, dla przyjaciół
            Irmunia. Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi - to anagram słowa vampire. W
            czasie wolnym wysysam krew z nieszczęśników, którzy mieli pecha pojawić się na
            mojej drodze;)

A gdybym była złośliwa to powiedziałabym, że już to przerabialiśmy i myślałam,
            że doszliśmy do wniosku, że hmm jakby to delikatnie ująć, żeby nie urazić
            twojego ego - bzdury gadasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka