jozefosmenda 28.12.09, 15:06 Ostatnio non stop jestem usuwany bez względu na to co napiszę. Ale nie wiem po co bo wystarczy mnie zwyczajnie nie czytać? No ale trzeba być cierpliwym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 16:18 Obawiam się,że zbyt centralnie sie postrzegasz,znaczy pępkowo-światowo.G-48 ma dwa razy lepsze na tym polu wyniki i sie nie użala. Już mi się nudzi chirurgiczne wycinanie waszych forumowych pieszczot i poleciał cały wątek na osła. Jakaś to metoda jest,może sie okaże skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 17:21 Obawiam się,że zbyt centralnie sie postrzegasz,znaczy pępkowo- światowo.G-48 ma > dwa razy lepsze na tym polu wyniki i sie nie użala. > Już mi się nudzi chirurgiczne wycinanie waszych forumowych pieszczot i poleciał > cały wątek na osła. > Jakaś to metoda jest,może sie okaże skuteczna? Dziwne ze twoja akcja Hepik jest zawsze zwiazana scisle z akcjami na innych forach.Moze adminy odbieraja derektywy z redakcji i poruszaja wtedy szybciej po tastaturze? A dziwi mnie tez ze nie przeszkadza ci ciagle i ciagle obszczywanie skarpetek prezydenta?Czy moze jestes w przeciwnym obozie? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 17:28 Gregor dej se spokój z tymi fuzeklami! Jest takie powiedzenie, że:"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi"! W końcu każdy ma możliwość wejścia do internetu i podjęcia dyskusji. Ty mnie przecież "obszczywasz" nie tylko skarpetki! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 17:23 No niestety Hepik ale ja postrzegam to inaczej.Masz tylko ta przewagę,że "posiadasz" nożyczki ale gdybyś miał być krawcem to poszedł byś z torbami bo coś kiepsko u ciebie z miarą. Jest logicznym,ze coś musisz wyciąć.Ale żeby ostatnio prawie wszystko nawet to co z Gregorem nie ma powiązania? Czyli na t.zw. "oko" tniesz albo wg zasady TKM! Odpowiedz Link Zgłoś
rasta72 Brawo, Hepik! 28.12.09, 17:32 Wreszcie! Popieram Cię w 100% - prywatne pogaduszki ww gości powinny się toczyć na skypie lub na n-k , nie na miejskim forum. Tnij dalej, może zajarzą.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Brawo, Hepik! 28.12.09, 17:37 Wreszcie! Popieram Cię w 100% - prywatne pogaduszki ww gości powinny > się toczyć na skypie lub na n-k , nie na miejskim forum. > Tnij dalej, może zajarzą.... ;) Masz racje!A ci odwazni i dociekliwy powinni bezposrednio atakowac prezydenta a nie zza wegla i myslec ze Stania ich wypociny czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
startrek-pl Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 17:50 to dobrze prosze pana długo juz pan jest radnym za długo obrazliwie odnosi sie pan do swoich wyborcow w prawie kazdym watku zbyt obrazliwie jedyna słuszna linie według pana prezentuje pan i pana znajomi zbyt blisko jest pan caritasu i nie przeszkadza panu wyplyw z kasy miasta bezproduktywnie ciezkiej kasy popiera pan slepo byla pania dr mopsu a nawet pan sie nia zainteresowal czy slusznie zachowuje sie pan jak mobbingujacy dyrektor wobec podwladnych w gornicwie sie pan tego nauczyl ale pana wyborcy to nie pana podwladni pewnie pan sie szykuje na nastepna kadencje a moze zamiast tego spiewalby pan na weselach z panem H Odpowiedz Link Zgłoś
barretta Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 19:43 to poezja czy bełkot? panie G ma pan nowego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 21:27 to poezja czy bełkot? > panie G ma pan nowego nicka? No pewnie bereciara.Belkot jest dla ciebie poezja dla wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
kris-8 "G" jak .....? 28.12.09, 22:02 ależ pan jest grubiański! Pomyśleć, że mamy okres świąteczny, czyli pewnie był pan w kościółku, kolędy śpiewał. I... teraz czas na forum i poczęstowanie kogoś tą "pełną miłości" mową oraz przezwiskiem - jak dziecko w przedszkolu. Czy pan chce, żeby do pana tu zwracano się "G-jak ....."? Czy Pan się czasem zastanawia nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:kris-8 jestes tylko slepy czy tez glupi? 28.12.09, 22:15 ależ pan jest grubiański! W ktorym miejscu jestem grubianski?Wskaz mi to miejsce a przeprosze. Moze ty jestes tylko zaslepiony swoja zloscia? Pomyśleć, że mamy okres świąteczny, czyli pewnie był > pan w kościółku, kolędy śpiewał. I... teraz czas na forum i poczęstowanie kogoś > tą "pełną miłości" mową oraz przezwiskiem - jak dziecko w przedszkolu. Czy pan > chce, żeby do pana tu zwracano się "G-jak ....."? Czy Pan się czasem zastanawia > nad sobą? Jak zwykle napisze typowy atak "Zydow" i komuchow z braku argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dziwne aż do przesady... 28.12.09, 22:55 Ależ bardzo proszę! Nie każdy umie śpiewać nie fałszując i grać na różnych instrumentach jak ja? A czy jeszcze będę? O tym na pewno nie ty będziesz decydował. Odpowiedz Link Zgłoś
startrek-pl Re: Dziwne aż do przesady... 29.12.09, 07:36 ma pan racje pewnie ja sam nie ale tym razem na pewno nie wleczeni do urn niepelnosprawni Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dziwne aż do przesady... 29.12.09, 16:17 Ja też się zawsze dziwiłem, że czytać nie umieją ale głosy oddają prawidłowo stawiając krzyżyk w odpowiednim miejscu! Oczywiście nigdy nie na kandydata po mojej stronie. Ale mistrza już niestety "njet"! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dziwne aż do przesady... 29.12.09, 17:49 Ja też się zawsze dziwiłem, że czytać nie umieją ale głosy oddają prawidłowo > stawiając krzyżyk w odpowiednim miejscu! Oczywiście nigdy nie na kandydata po mojej stronie. Jak juz analfabety maja lewusow dosc to znaczy ze komuchy maja przepapane! Czy zdazyles skorzystac z tych dwoch linkow o ktore mnie prosiles? samo-zycie.de/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=8 Odpowiedz Link Zgłoś
amuerak pytanie do g-48 ---------------- 29.12.09, 20:58 Panie Grzegorzu czym według pana jest: - komunizm, - lewicowiec, - demokrata, - prawicowiec, czym się to wg. pana charakteryzuje (zachowanie, postawa, działanie) prosiłbym o wyjaśnienie każdego podmiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: pytanie do g-48 ---------------- 29.12.09, 21:04 Panie Grzegorzu czym według pana jest: > - komunizm, > - lewicowiec, > - demokrata, > - prawicowiec, > czym się to wg. pana charakteryzuje (zachowanie, postawa, działanie) > prosiłbym o wyjaśnienie każdego podmiotu. Nie ma sprawy!A postarasz sie to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
amuerak Re: pytanie do g-48 ---------------- wymiękasz? 01.01.10, 13:32 g-48 napisał: > Panie Grzegorzu czym według pana jest: > > - komunizm, > > - lewicowiec, > > - demokrata, > > - prawicowiec, > > czym się to wg. pana charakteryzuje (zachowanie, postawa, > działanie) > > prosiłbym o wyjaśnienie każdego podmiotu. > > Nie ma sprawy!A postarasz sie to zrozumiec? i co Grzesiu wymiękamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: pytanie do g-48 ---------------- wymiękasz? 01.01.10, 15:55 i co Grzesiu wymiękamy ? A dlaczego tak myslisz?Po prostu ja obchodze swieta BOZEGO NARODZENIA to i czasu nie starcza zeby dziewczynce wytlumaczyc spokojnie jej problemy na poziomie przedszkola.Juz zarys tego tlumaczenia mam a wiec dziecinko miej cierpliwosc do twojego swieta 1-go Maja odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_and_ugly Re: pytanie do g-48 ---------------- wymiękasz? 02.01.10, 19:23 No i popatrz - Tobie nie ma czasu odpowiedzieć, bo obchodzi święta. Na innych wątkach jakoś mu te święta nie przeszkadzają ubliżać, zaczepiać, wyzywać, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Dziwne aż do przesady... 29.12.09, 22:40 Co ci Gregor mam znowu tłumaczyć z tymi komuchami? Ty swoje a ja swoje.Ale przecież doskonale wiesz gdzie "ich" jest najwięcej! A co do linka to przejrzałem ale nie znalazłem tego co by mnie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dziwne aż do przesady... 29.12.09, 23:52 A co do linka to musisz tam napisac a oni ci odpowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś