25.11.10, 13:52
Parę wątków niżej pisałeś o zakazie robienia reklamy- podawania linków do stron itd..
Teraz mamy napływ gorączkowy zwolenników AS i próby lub też nie pomawiania kontrkandydatki.
To poniekąd jest darmowa reklama z która walczyłeś przed pierwszą turą.
Dlaczego nie odnosisz się do inwektyw pod adresem p. Dziedzic oraz pod adresem A.S. Jeżeli komitety chcą robić reklame (brudną) to niech sobie wykupią nad forum ten skrawek o którym pisałeś.
Teraz jest ewidentnie łamane prawo o którym tak gorączkowo na czerwono pisałeś - darmowa reklama na forum.

Obserwuj wątek
    • niepokorna111 Re: Hepik1 25.11.10, 14:39
      insectio czy twoim zdaniem pisanie prawdy o kandydatce na prezydenta tylko po to by ludzi w tym mieście ustrzec przed takim człowiekiem jest lamaniem prawa czy też raczej go przestrzeganiem.
      • stefan_st Re: Hepik1 25.11.10, 14:48
        niepokorna111 napisała:

> insectio czy twoim zdaniem pisanie prawdy o kandydatce na prezydenta tylko po t
        > o by ludzi w tym mieście ustrzec przed takim człowiekiem jest lamaniem prawa c
        > zy też raczej go przestrzeganiem.

Niepokorna na prezydenta.... marnujesz swój niezwykły talent
        Stefan St.
    • nick_na_raz Re: Hepik1 25.11.10, 14:39
      jakie te inwektywy? serio pytam i chciałabym uzyskać odpowiedź, bo ja widzę same fakty.
      • zoro333 "niepokorna" i prawda hii haha 25.11.10, 14:43

Ty napisałaś kiedyś prawdę? Chyba tą którą potajemnie wydano, jak się to nazywała? „cała gó... prawda o R.Śl.”.
        • niepokorna111 Re: zoro 25.11.10, 14:55
          tak dla ciebie ta prawda jest niemila bo w przypadku przegranej dziedziczki do koryta ci będzie daleko.
          ja na szczęście nie muszę się martwić bo wszystko co posiadam zawdzięczam własnej uczciwej pracy. jak już pisałam dla ślązaczki Bóg i prawda są najważniejsze.
          Ale do takich jak wy to nie dociera gdyż cala wasza egzystencja to jedno wielkie zakłamanie dla kariery,kasy znajomosci i układów.
          Za to ja mogę codziennie bez wstrętu i wstydu spojrzeć na siebie w lustrze, co do was to wątpię
          • zoro333 Re: zoro 25.11.10, 15:25
            Oj! Aleś mi dowaliła! Oj i mówisz, ze nie dostane się do koryta? Masz rację, nie dostanę się do koryta niezależnie kto wygra. Ja golę się bez problemów. Żeby być już dokładny, to patrząc w lustro mówię sobie, ale jesteś naiwny. Mamy niestety takich mieszkańców jak niepokorna, i zostaw do cholery te sprawy Miasta. I tak nic nie zrobisz ze układami, kolesiami i zwykłymi złodziejami. Ale potem przypominam sobie niektóre sprawy i mam nadal chęć zmian. Nawet jak uszczęśliwiam takich jak ty.
            • sobal50 Re: zoro 25.11.10, 20:54
              To racja, można się załamać poziomem społeczeństwa jak cytując panią Gładysz dupki dostają się do rady i to po raz kolejny
        • g-48 Re: "niepokorna" i prawda hii haha 25.11.10, 18:00
          Ty napisałaś kiedyś prawdę? Chyba tą którą potajemnie wydano, jak się to nazyw
          > ała? „cała gó... prawda o R.Śl.”.
          Nie doisc zes glupi to jeszcze cham.
    • hepik1 Re: Hepik1 25.11.10, 15:27
      Pisałem tylko o linkach,odsyłających do stronek stworzonych na potrzeby wyborów.
      Pomówienia,oczernianie,kłamstwa -tego nie jestem w stanie zweryfikować i nie taka moja rola.
      Natomiast prosta sprawa dla prokuratora.
      I tam pomawiane,oczerniane osoby powinne sie zwrócić.
      Zresztą ,uważam,że taka kampania działa przeciw skutecznie dla każdego inteligentnego czytelnika.
      Za takiego sie uważam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka