Dodaj do ulubionych

Ekipa wspierająca A.S.

27.11.10, 16:07
Ludzie wspierający prezydenta to m.in.:
- mieszkańcy innych miast - chcą mocno wpływać na coś co ich nie dotyczy a jak się nie uda to nic nie stracą BO NIE SĄ MIESZKAŃCAMI RUDY ŚLĄSKIEJ
- ludzie, którym naobiecywano gruszki na wierzbie
- emeryci, którzy nie splamili się specjalnie pracą i pobrali wysokie odprawy (natnatko:))
- osoby, którym Pani Dziedzic patrzyła na ręce i nie pozwalała marnotrawić publicznych pieniędzy ani cwaniaczyć, które przegrały sprawy sądowe w dwóch instancjach i nie otrzymały odszkodowania, za to że próbowały wmówić wszystkim, że to Pani Dziedzic skrzywdziła ich dziecko. LUDZIE TA OSOBA PRZEGRAŁA W DWÓCH INSTANCJACH, ale dalej szerzy tu na forum kłamstwa i szkaluje Panią Dziedzic.
Pani Dziedzic nigdy nie tolerowała cwaniactwa, jak już tu ktoś pisał, zawsze stała na straży prawa, stała na straży naszych pieniędzy, nie pozwoliła ich marnotrawić na wyimaginowane odszkodowania. Oto cała prawda dlaczego Niepokorna tak nienawidzi Pani Dziedzic i usiłuje jej przypisać wszelkie brudy i oczernić. Niepokorna jeszcze jedno jak ty to szumnie nazywasz swoją działalność: WOLONTARIAT???? hehe
Obserwuj wątek
    • sukiero Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 16:52
      Ma teraz wolne - w poniedziałek się zacznie wszystko od początku :)
    • greenrs2 Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 18:01
      Zawsze podejrzewałem, że nie robi tego bezinteresownie.
      • niepokorna111 Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 19:16
        Dziedziczka strażniczka panstwowych pieniędzy tak ich dobrze strzegła że wolała je wplacić do swojej i swoich koleżaneczek kabzeczek.
        A co do sprawy przegranej w dwoch instancjach nie mogło być inaczej jeśli ,,sledztwo w sprawie karnej bylo prowadzone pod dziedziczkę ,, zgodnie z moimi wiadomościami to nie koniec tej sprawy a jedno co potwierdziła że w WTZ był totalny bajzel i dlatego też trzeba je było rozkurzyć na 4 wiatry.Do tego doprowadziło ,,świetne zarządzanie,, tą instutucją przez dziedziczkę. A nazywanie akurat tej osoby cwaniaczkiem jest chyba czymś wrednym do bólu zresztą czegoż się po waszym ,,towarzychu,, spodziewać innego.Według was cwaniak to osoba która od chyba ponad 16 lat pracuje aktywnie społecznie jako wolontariusz , a cała wasza ferajna jest ,,pracowitymi mrowkami,, tak pracowitymi że kasę tylko zgarniać.
        • sabbr Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 19:32
          Cała nasza ferajna - mówisz o forumowiczach?

Twój cały dorobek w wolontariacki ogranicza się do opluwania Dziedzic.
          I walenia peanów na cześć Stani.

Nie powiem: miło Cię widzieć, bo po ostatnim Twoim wątku z wykorzystywaniem niepełnosprawnych...
          Ale robisz kawał dobrej roboty dla Dziedzic! 3maj tak dalej!
          • niepokorna111 Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 19:42
            pisząc o ferajnie mam na myśli waszą faworytkę i tych wszystkich krzykaczy i karierowiczow ktorzy ją otoczyli w oczekiwaniu że a nuż się zalapią na jakiś stolek.Piszę fakty by normalni wyborcy wiedzieli z kim mają do czynienia by nie zwiodła ich jej ,,święta mina cierpiętnicy,,.
            Calą kampanię jej komitet obraża, szkaluje obecnego prezydenta i uważają że takie ich prawo.Na szczęście jest demokracja i moje zdanie jest inne i mam prawo je wyrazić,tym bardziej że opieram je na FAKTACH.
            A tak do twojej wiadomości czy nigdy nie spotkałeś w życiu człowieka który robi coś bezinteresownie, bo wie że tak trzeba bo ma pewne zasady? jesli takiego nie spotkales to żalmi ciebie ja spotkałam takich wielu.
            • karolruda Re: Ekipa wspierająca A.S. 27.11.10, 19:54
              Ty jako wolontariusz musisz mieć całą masę pracy skoro tyle czasu poświęcasz temu forum. Swoją drogą sabbr ma rację, twój dorobek ogranicza się do opluwania Pani Dziedzic. Co do faktów o których piszesz to wiedz, że " Fakt w rozumieniu potocznym jest to wydarzenie, które miało miejsce w określonym miejscu i czasie". Co do tych twoich "faktów" to już się stosowne instytucje wypowiedziały się i określiły jakie owe fakty miały przebieg, nie próbuj ich więc zastąpić - bo nie jesteś od tego.
            • greenrs2 Do niepokornej 27.11.10, 20:28
              Żeby było jasne... Nie należę do żadnej ferajny- jak to nazwałaś, nie mam żadnych powiązań z jakąkolwiek rudzką instytucją - pracuję w przemyśle. Nie znam p. Dziedzic i w żadnym moim poście nie znajdziesz peanów na jej cześć. Mam jednak oczy i widzę do czego doprowadził nasze miasto obecny prezydent, widzę jakie chwyty stosuje żeby za wszelką cenę utrzymać się przy władzy i wiele innych rzeczy, które widzi też większość zwykłych mieszkańców. Dlatego mam nadzieję, że każdy inny czy inna będzie lepszym prezydentem... bo po prostu nie można być gorszym.
          • jagoda.15 Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 19:55
            sabbr i po co było tak chwalić niepokorną?? się bidula zacięła i nic nie pisze. A taka darmowa reklama była dla Pani Dziedzic:)
            • niepokorna111 Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 21:39
              jagodo nie jestem niestety obibokiem i mam wiele obowiązków dlatego też piszę jak mi czas pozwala, a nie tak jak niektorzy w czasie pracy.A co do reklamy to najlepszą ,,reklamę,, robią twojej faworytce osoby ktorym obiecuje złote gory jak wygra wybory -niestety bez pokrycia, a osoby te głośno komentują te obiecanki w różnych środkach komunikacji miejskiej.Żenada obiecywać a potem nie dotrzymać słowa jakie to żałosne.
              • zoro333 Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 21:45
                Tak masz rację niepokorna. Widzielismy to i 2002 i 2006 roku. Obietnice a potem NIC ze strony Stani.
              • ole_oko Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 23:20
                niypokorno, coś to darmowy bilet miesięczny łod miłościwie nom panującego dostała, żeby po Rudzie jeździć i szprymy zbiyrać???
                Jo ci powiym, tyś tako światowo jest! To se w tramwaj wlejziesz to w autobus i tak se śmigosz po ty Rudzie i suchosz co, kto godo.
                A niy słyszałaś ty przi łokazji co tam godajom ło tym włomaniu na strona Pani Dziedzic???
                • niepokorna111 Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 23:48
                  Trudno bylo nie słuchać jak godaly na cały autobus, wszyscy dokładnie słyszeli ,a co do biletu to mom ulgowy ale moj wlasny emerytki.
                  A o tym rzekomym włomaniu- to się kandydatce udało, tak jak o tym ogrodku co ji ktoś przekopoł, powinna mu zapłacic nie bedzie musiala ryć z wiosny.
                  • ole_oko Re: Ekipa wspierająca A.S. 29.11.10, 23:57
                    Niypokorno i tyś ponoć je Ślonzoczka???!!! Ty mi tukej wstydu niy rób i sie do tego na głos niy prziznowej!!! A leć wiela sił w gyrach podszlifować ślonsko godka.
                    Abo lepi wlyź w autobus, suchej i rób zapiski co byś mogła lepi godać!
                    • g-48 Re:Pinczerko-ale oko 30.11.10, 00:53
                      Niypokorno i tyś ponoć je Ślonzoczka???!!! Ty mi tukej wstydu ganby niy rób i sie do
                      > tego na głos niy prziznowej!!! A leć wiela sił w gyrach podszlifować ślonsko go
                      > dka.
                      > Abo lepi wlyź w autobus, suchej i rób zapiski co byś mogła lepi godać!
                  • zoro333 niepokorna idiot 30.11.10, 07:43

Ja myślałem, że ty tylko chora z nienawiści, ale po twoim wpisie o ogródku można stwierdzić – idiotka. Ba mogę po takim wpisie powiedzieć ci to publicznie już jako konkretnej osobie. Jak mogą w jednej osobie mieszkać tak różne osobniki. Z jednej działaczka społeczna, pełna ciepła dla dzieci a z drugiej nienawiść połączona z głupotą?
                    Z tym ogródkiem to przesadziłaś.
                    • blumkul Re: niepokorna idiot 30.11.10, 09:10
                      Zorro, szkoda, że ogródek już zryty, bo jak widzisz narzędzi do rycia na wiosnę można by znaleźć na tym forum mnóstwo:)
                      • jozefosmenda Łamanie prawa 30.11.10, 10:37
                        Czy może mi ktoś powiedzieć KTO z "owej" ekipy rozklejał w dniu wczorajszym plakaty A-0 na drzwiach wejściowych w zasobach RSM przy ul.Gwareckiej w Bykowinie? Oczywiście nielegalnie!
                        Widocznie zaś ktoś nie miał na piwo lub był to Carramba?
                      • zoro333 Re: niepokorna idiot 30.11.10, 12:04
                        A raczej bezrobotnych rąk do pracy. I tego im życzę.
                    • niepokorna111 Re: niepokorna idiot 30.11.10, 22:34
                      tak, tak wszyscy ci ktorzy nie szczekają i nie ujadają jak wy to banda idiotów.
                      A tak na marginesie czyżby nerwy puszczaly że stolek się oddala?
                    • g-48 Re: niepokorna idiot 30.11.10, 22:39
                      Ja myślałem, że ty tylko chora z nienawiści, ale po twoim wpisie o ogródku możn
                      > a stwierdzić – idiotka. Ba mogę po takim wpisie powiedzieć ci to publiczn
                      > ie już jako konkretnej osobie. Jak mogą w jednej osobie mieszkać tak różne osob
                      > niki. Z jednej działaczka społeczna, pełna ciepła dla dzieci a z drugiej niena
                      > wiść połączona z głupotą?
                      Nie lamentuj sznupo chyba ze cie boli ze te 5 000 zlotych musisz dac na kosciol?
                  • finiti Re: Ekipa wspierająca A.S. 30.11.10, 16:38
                    niepokorna:
                    - po ślonsku godać, pisać niy poradzisz
                    - czytać ze zrozumieniem też nie, bo gdybyś zrozumiała co ole_oko napisał to byś może odpowiedziała na pytanie - pytał o włamanie na stronę internetową, czytasz co chcesz i jak chcesz a potem głupoty piszesz spływające jadem. Analogicznie: słyszysz co chcesz i zapodajesz to dalej jako prawdę jedyną i objawioną. Ale cóż, jak to mówią : "Z pustego ani Salomon nie naleje" choćbyś nie wiem jak się wysilała to dalej NIC!!!:)
                    • niepokorna111 Re: Ekipa wspierająca A.S. 30.11.10, 22:41
                      finiti jak czytom to coś nakryklala to jakbych czytała całko prowda o ciebie
        • halnywiatr Re: Ekipa wspierająca A.S. 28.11.10, 09:39
          niepokorna111 zacznij wreszcie mówić o pani K w pierwszej osobie!!! Tajemnicą Poliszynela na tym forum jest to, kim jest niepokorna111.
          I podaj fakty!!! Nie pisz, że sprawa nie ma jeszcze końca - bo jest już zakończona a Ty sprawę przegrałaś prawomocnie w sądzie II instancji.
          Zastanawiam się, kto i co obiecał niepokornej111 za to wypisywanie bzdur!!!
          Może masz obiecany jeszcze jeden tzw. WOLONTARIAT...hahaha???
    • g-48 Re: A ty pacynko.... 27.11.10, 19:12
      ....z ktorego schroniska sie urwal?
      szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=nid.ek+&s.sm.forumXx=261&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
      https://www.youtube.com/watch?v=B-0vZdarA88
      I nie zapomnij znowu napisac o tych co bronia Stanie.
      • g-48 Re: A ty pacynko.... 27.11.10, 19:13
        www.youtube.com/watch?v=B-0vZdarA88
        • rudzkifan sobota 27.11.10, 19:51
          Niepokorna i G-48 jest sobota wieczór może tak kąpiel weźmiecie? I bardzo proszę niech to trwa i trwa i trwa...
          • g-48 Re: sobota 27.11.10, 19:59
            Niepokorna i G-48 jest sobota wieczór może tak kąpiel weźmiecie? I bardzo prosz
            > ę niech to trwa i trwa i trwa...
            A przepraszam cie goroliku , zapomnialem ze to jest forum przeciwko Stani.
            Moze byscie w koncu wykupili to forum tylko dla siebie?
    • finiti chora obsesja niepokornej i innych 27.11.10, 20:15
      Niepokorna Sąd Rzeczpospolitej Polskiej w dwóch instancjach nie stwierdził uchybień ani niczyjej winy ajuż tym bardziej Pani Dziedzic ale ty w swoim chorym myśleniu jesteś przekonana, że to Pani Dziedzic stoi za wyrokami. To jest śmieszne, chore i pewnie w psychologii jakoś się nazywa!!!
      Moi drodzy ekipa AS podważa wyroki sądowe!!!!!!!!!
      Przygotowują się bo czują, że nie dość, że przerżną wybory to jeszcze i sprawę w Sądzie o niesłuszne zwolnienie Pani Dziedzic. I wtedy to też będzie wina Pani Grażyny!!!!!!!!!!!!!!!!!

• mighty_wings Re: chora obsesja niepokornej i innych 27.11.10, 20:22
        Finiti - jak oni przerżną te wybory, to... sprawa zwolnienia Pani Dziedzic będzie kroplą w morzu spraw w sądach.... Oni dobrze wiedzą, co wtedy może wyjść na powierzchnię... i wiedzą, że niektórzy z nich powinni się cieszyć, że nie jesteśmy w USA, bo tam wyroki się "sumuje"...
        • niepokorna111 Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 27.11.10, 20:31
          Co do przerżnietych wyborów to się jeszcze okaże , szczęki mogą wam opaść a jak macie,,gybisy,, to nawet wypaść. Wielu mieszkańców naszego miasta slyszało wiele o waszej kandydatce i zapewniam nie było to nic dobrego.
          To czego już dokonał prezydent A.Stania to są konkrety a wasza faworyta niestety jeszcze nic-duże NIC!!!!!!.
          • mighty_wings Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 27.11.10, 20:36
            niepokorna111 napisała:
            > To czego już dokonał prezydent A.Stania to są konkrety a wasza faworyta niestet
            > y jeszcze nic-duże NIC!!!!!!.

Taaa... poczytaj se o tych dokonaniach, np. tu:
            forum.gazeta.pl/forum/w,261,119214242,119226597,Re_Zaslugi_Andrzeja_Stanii_dla_Rudy_Slaskiej.html
            • mighty_wings Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 27.11.10, 20:38
              A - i miej te 0.0001 % kultury, którą tak się szczycisz i nie przekręcaj nicków.
              • jagoda.15 Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 27.11.10, 21:12
                mighty_wings nie dziw się jej - nerwy puszczają:) tak masz rację niepokorna - działania Stani to same konkrety - 300 milionów złotych długu - TO JEST KONKRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • rudafraszka Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 28.11.10, 09:49
                  "Trzeba kochać ludzi i traktować ich tak, jakby się samemu chciało być traktowanym"
                  To słowa niepokornej111 (pani K----a) - cytat jej wypowiedzi.
                  niepokorna111 (pani K----a) po tym jak tutaj bluzgasz jadem śmię przypuszczać, że Ty masochistką jesteś!!! Poczekaj, zaczną Cię traktować tak jak tego chcesz, oj zaczną...
                  A tak na marginesie, nie chwaliłaś się nigdzie wcześniej, że przegrałaś sprawę w sądzie II instancji... :-)
                  • niepokorna111 Re: rudafraszko 28.11.10, 11:41
                    Tak ty to jesteś specjalistka od ,,specjalnego traktowania ludzi,, i twoje wpisy z pogrożkami caly czas o twoim czarnym charakterze świadczą. Mnie nie strasz, bo mam twoje pogrożki gdzieś, na szczęście nie jestem i nie będę twoją podwladną byś mnie mogla zniszczyć jak to robiłaś z innymi.
                    Jad to tobie się już w ustach nie mieści i się coraz bardziej wylewa, aż cię w koncu zatopi.pa
                    • zoro333 Re: rudafraszko 28.11.10, 11:46
                      Niepokorna ty ciągle to samo? Idż do ekipy aby napisali ci nowe teksty.
                    • rudafraszka Re: rudafraszko 28.11.10, 12:05
                      To nie są groźby niepokorna111 (pani K----a) a odnośnik do Twojego cytatu. Bo to są chyba Twoje słowa???
                      • niepokorna111 Re: rudafraszko 28.11.10, 12:20
                        odsylam cie do slownika co znaczy fraszka już ci to kiedyś tlumaczyłam, czyżby twoja pamięć była tak krotka,a może znowu lykasz te psychotki.
                        Co oznacza ,,ruda,, chyba wiesz
                        • rudafraszka niepokorna111 28.11.10, 12:36
                          niepokorna111 (pani K----a) ty jak nie wiesz co powiedzieć, to pyk...i byle coś nabazgrać.
                          Ale do twoich psychotycznych wypocinek wszyscy tutaj już zdążyli przywyknąć i nie robi to na nikim wrażenia :-)
                          A już najmniejsze na mnie...
                          I bawi mnie to, jak musisz się głowić "kto to jest ta rudafraszka" (oczywiście zamiast rudafraszka wstawiasz na swoim poziomie epitety)... Ja wiem kim ty jesteś a ty nie wiesz kim ja...
                          I dlatego nic z tego co piszesz mnie nie rusza - bo to bajki a ja pisząc o tobie mogę mówić o konkretach i faktach :-)
                          • niepokorna111 Re: 28.11.10, 12:49
                            fraszko jakaś ty naiwna a rzekomo taka wyksztalcona, najbardziej cieszą mnie twoje wściekle,bluzgające epitetami(wykropkowanymi) wpisy, dowodzą wyrażnie jak cię ta prawda kole w myśl przysłowia,, uderz w stol a nożyce się odezwą,,
                            teraz robię sobie przerwę i zasiadam do smacznego obiadu, jeśli masz z kim zasiąśc do stołu życzę ci smacznego.
                            • rudafraszka Re: 28.11.10, 12:54
                              Przy okazji innego postu już powiedziałam (a sama nam to uświadomiłaś)- to wykropkowanie to KUBELA ale jeśli dla Ciebie to epitet... to jakby to powiedzieć... musisz z nim żyć :-)
                            • finiti Re: 28.11.10, 16:19
                              niepokorna ty naprawde myślałaś że te kropki to przekleńtwa?? każdy na tym forum się już chyba zorientował, że to z grzeczności rudafraszka nie wpisała twojego nazwiska a jego pierwsza literę tylko nie ty:) no widzisz tak się rzucasz o to wykształcenie ale go nie przeskoczysz:) braki, braki nie do nadrobienia żadnym tytułem prezesa
                    • rudafraszka Re: rudafraszko 28.11.10, 12:09
                      niepokorna111 (pani K----a) przepraszam, dopiero teraz zrozumiałam, że chodzi Ci o słowo "masochstka" - ale nie obawiaj się, to nie jest groźba. Słowo masochizm oznacza całkiem coś innego ale tutaj kieruję Cię do odpowiedniego słownika, albo jeśli nie masz to mogą być GOOGLE.
                      I obiecuję, nie użyję już żadnego słowa którego nie rozumiesz, żebyś nie poczuła się zagrożona :-)
                • rudafraszka Re: finity i mist fisty czy inne fraszki 28.11.10, 09:55
                  jagoda.15 - działania prezydenta (jeszcze...) są tak konkretne jak wypowiedzi niepokornej111 (pani K----a) !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka