jozefosmenda 21.12.10, 22:22 Czy ktoś przypadkiem nie słyszał, że w Bytomiu czeka stanowisko wiceprezydenta na jednego rudzianina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukiero Re: Zasłyszane.....? 21.12.10, 23:04 Zapytaj Goździkową - ona wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
antydopalacz Re: Zasłyszane.....? 22.12.10, 08:12 Chwilowo w Bytomiu brak. Wygląda na to, że wakaty będą za 4 lata w Sosnowcu, Będzinie, Dąbrowie. Proponuję już zaklepać sobie miejsce. ;-). Wesołych świąt i wszystkiego dobrego w nowym 2k11 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza10 Re: Zasłyszane.....? 22.12.10, 09:55 jozefosmenda napisał: > Czy ktoś przypadkiem nie słyszał, że w Bytomiu czeka stanowisko wiceprezydenta > na jednego rudzianina? Osmenda sieje ploty, a pretensje ma do g48. Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz999 Re: Zasłyszane.....? 22.12.10, 12:11 Panie radny... znowu ploty? E fe...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zasłyszane.....? 22.12.10, 22:27 Panie radny... znowu ploty? E fe...:(( Dlaczego zaraz ploty?Moze on chce sam tam "kohanego" Osi-Risa posadzic bo oni nsa wszyscy tak "ambitni"? Odpowiedz Link Zgłoś
klausbarbie1 Re: Zasłyszane.....? 23.12.10, 12:43 Witam Panowie czytam to forum i zaczynam się zastanawiać czy pisząc na tym forum ludzie potrafią się oczyścić emocjonalnie a może spełniają się jako grafomani. Wielu z ludzi utrzymuje przy życiu pisanie na tym forum, karmią się plotkami i pomówieniami, tworzą własny wyimaginowany świat fantazji i ułudy. Wszyscy są źli tylko ja jestem nieomylny,jestem the best!!. Czytając wpisy pana Osmendy widzę że kreuje się Pan na Stańczyka w Rudzie Śląskiej. Mam nadzieję że Pana żarty a’la Stasiu Gąska poprawiają panu samopoczucie (tylko panu) Z całym szacunkiem, i sympatią którą pana darzę panie Józefie może czas przestać siać wiatr … pozdrawiam pana i wszystkich forumowiczów, a przy okazji proszę o mniej agresji i personalnych zagrywek. Po ostatnich wyborach aż brało mnie obrzydzenia dla jednej i drugiej strony barykady, za słownictwo za zapalczywość i nienawiść. Oby to nigdy się nie powtórzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Jasne, że zasłyszane....! 24.12.10, 17:09 Wszystko ładnie i pięknie ale ja nie wiem kto to jest Stasiu Gąska? Poza tym tylko pytam bo przecież i mnie to może dotyczyć?. W końcu każdy żołnierz nosi buławę marszałkowską w plecaku a jest nas jednak w Rudzie dość sporo. Jak u nas mogli być inni z np. Katowic,Świętochłowic , Ostrowa czy zza Brynicy to czemu my nie możemy być gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jasne, że zasłyszane....! 25.12.10, 00:24 Tyn co to zaslyszol czyli nasze : prota.extra.hu/images/hus/malac_ful.jpg Odpowiedz Link Zgłoś