Dodaj do ulubionych

Karolina - doucz się dziewuszko

21.04.11, 17:32
Przede wszystkim języka polskiego. Nie od dziś wiadomo, że dziennikarze Sfery do fachowców nie należą. Dziś się uśmiałem z niejakiej Karolinki, która zaliczyła językową wpadkę. Siedziała se dziewuszka na ławce i postanowiła skomentować przygotowanego newsa. "Biorąc 5 dni wolnego, możemy mieć 11 wolnych. Pod warunkiem, że nikt nam nie zmęci (!!!!!( odpoczynku)". Toś się popisała laska. Cóż to za słowo? A może chodziło ci o słowo "zmąci"? Ojej, aż żal słuchać. Odeszła dziewczynka z WR bo pisać nie umiała, myślała, że w tv łatwiej. bedzie łatwiej karolinko, jak postawisz przed kamerą człowieka i dasz mu się wypowiedziec. za własne komenatrze sie nie bierz. bo tu juz trzeba coś umieć.
Obserwuj wątek
    • verdet Re: Karolina - doucz się dziewuszko 21.04.11, 17:53
      "Ten się nie myli ,co nic nie robi".
    • fast-kajfasz Re: Karolina - doucz się dziewuszko 21.04.11, 17:56
      Błądzić rzecz ludzka, drwić z błądzącego to głupota!
      • zbychu-fajny Re: Karolina - doucz się dziewuszko 21.04.11, 23:56
        mareczek, jak to dobrze, ze czuwasz! Gdyby nie ty, nie mielibyśmy pojęcia o tak fatalnym błędzie, a może i wredne decyzje tej panny by nam umknęły? W końcu w Wr sami mistrzowie pióra siedzą, którzy nigdy się nie mylą, więc gdyby została... Prokuraturę powiadomiłeś?
        • 1802ef Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 14:10
          Mareczku doucz się trochę bo w języku polskim imiona własne pisze się z dużej litery,tym bardziej,że zwracasz się do kobiety
    • kupujewbiedronce Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 14:59
      Co by nie powiedzieć to poziom, obecny,w TV Sfera jest żenująco niski. Kiedy słyszę te narracje podczas newsów to niestety, ale nie jestem w stanie doczekać do końca i muszę przejść na inny kanał. Karolina, Rafał i o mój Boże Arkadiusz to niestety ludzie z łapanki, cienko opłacani więc nie wymagam od nich ponadprzeciętnych umiejętności, dykcji itp. Jednakowoż to co prezentują to dno.
      • batmanzrudy36 Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 16:20
        Widzę, że niektórzy nie przepuszczą żadnej okazji, żeby połechtać swoje wybujałe do granic możliwości ego. Gratuluję inwencji "twórczej" oraz zapału w wytykaniu błędów innym. Hipokryzja jest w dzisiejszych czasach w cenie. Krytykować z klasą też trzeba umieć... Jednak jak można tego wymagać od człowieka, który kupuje w Biedronce lub podpisuje się Mareczek.
        • kupujewbiedronce Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 20:17
          Pojawił się i Batman, dzielny obrońca uciśnionych wprost z Rudy. Co niestosownego jest w mojej krytyce? Czyż wybierając pracę polegającą na pojawianiu się w szklanym oku w domu każdego z nas nie wystawia się na krytykę lub pochwałę? Mam pochwalać coś na co nie mogę patrzeć i czego nie mogę słuchać? Większą hipokryzją jest raczej ukrywanie się za mało oryginalnym pseudonimem i bronienie samego siebie. Czyż nie? Arkadiuszu? Karolino? Rafale?
          • batmanzrudy36 Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 21:27
            Każdy tutaj widzi, że osobiste wycieczki pod czyimś adresem dają ci wiele satysfakcji. Pozostań przy tym i baw się w najlepsze. Na przyszłość...jeżeli coś Ci się nie przypadnie do gustu, na którymś z kanałów to po prostu przełącz na inny. Wesołych Świąt Wielkanocnych drogi kolego.
            • kupujewbiedronce Re: Karolina - doucz się dziewuszko 22.04.11, 21:57
              Batman z Rudy widzi to co chce. Wspomniałem w pierwszym poście, że słysząc głosy w omawianej stacji raczej długo nie wytrzymuję i zmieniam kanał. Być może umknęło Ci to, wszak używasz jedynie echolokacji. Zarzut o prywatne wycieczki nawet nie skomentuję, choć rozbawił mnie w ten postny dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka