kupujewbiedronce 20.06.11, 10:18 Rada Osiedla do likwidacji! Tako krzyczał Leon jeszcze niedawno. Głośno krzyczał to i w owej zasiadł. Pytam się ja teraz, kiedy likwidujemy, panie Leon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waple Re: Rada Osiedla be 20.06.11, 13:04 Leon, szmal nie śmierdzi? Ale pech, w takim momencie włazić w te układy, nie wiem co o tym myśleć.Przecież nie robiłeś tego z głodu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Rada Osiedla be 20.06.11, 15:49 Może pan Leon to taki Konrad Wallenrod, rozwali RO od środka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lernest be,be,be,be..... 20.06.11, 15:54 Jak już to raczej koń trojański albo 5-ta kolumna! Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: be,be,be,be..... 20.06.11, 17:48 Leon, jego mistrz kapioh i paru innych z drużyny jajaśniejszej uważnie stosują sie do słów Sztaudyngera:"do żłobu każdy trafi choć nie zna geografii". A ponadto co wolno Leonowi i jego ferajnie to zakazane jest zwykłemu ludowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: be,be,be,be..... 20.06.11, 18:38 Leon jest z RAŚ, więc ludzie mu ufają. A zamiast Sztaudyngera poczytaj to: wyborcza.pl/1,76498,9806285,List_otwarty_do_partii.html?utm_source=Facebook&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: be,be,be,be..... 20.06.11, 18:51 jankolodziej napisał: > Leon jest z RAŚ, więc ludzie mu ufają. Ale walnąłes dowcipasa :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: be,be,be,be..... 20.06.11, 18:53 Janek nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka. Poczytaj lepiej posty Leona przeciwko Radom Osiedla. Ale tak między nami Leon nigdy nie był obrzydliwy i jak dają patyka to bierze. Jest całym sercem przeciw, ale za to całą kieszenią za. Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: be,be,be,be..... 20.06.11, 19:25 > Leon jest z RAŚ, więc ludzie mu ufają. Hitlerowi też ludzie ufali a jak to się skończyło - wszyscy wiemy... wolałbym się nie doszukiwać tu analogii... więc niech Pan sobie daruje podobne teksty bo tylko szkodzi Pan swojej zacnej organizacyji! Odpowiedz Link Zgłoś
kupujewbiedronce Re: Rada Osiedla be 20.06.11, 19:46 I co teraz Leonie z Twoją akcją rozganiania spółdzielców? Dalej będziesz tworzył wspólnotę, lisie farbowany? Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Rada Osiedla be 21.06.11, 19:05 w36 - punkt. zajec - punkt pancio - punkt karny Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: Rada Osiedla be 21.06.11, 21:01 > pancio - punkt karny ale się przestraszyyłeeeemmmm!!! Uuuu.... uuu... Więcej szczegółów proszę podać (ile można dostać punktów, czy są kredytowe i jaka jest nagroda). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Rada Osiedla be 21.06.11, 21:41 Cóż, za porównanie kogoś do Hitlera możesz nawet wyrok dostać. Lepiej tak wypowiedzi nie ubarwiać, bo to świadczyć może o braku argumentów. A według zastosowanej punktacji możesz najwyżej dostać popalić ... Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: Rada Osiedla be 21.06.11, 23:19 zacytuje swoje słowa: >(...) wolałbym się nie doszukiwać tu analogii... jankolodziej napisał: > Cóż, za porównanie kogoś do Hitlera możesz nawet wyrok dostać. to bardzo daleko idąca manipulacja według której sugeruje Pan forumowiczom, że porównuję Pańską organizację do czegoś, czego w tej chwili nie wymienię gdyż mógłbym być posądzony o zniesławienie! Toż to czysta Goebbelszczyzna! I pomówienie rzecz jasna. Przyznaje, moja wypowiedź mogła być mniej drażliwa (może Che Guevara mniej by Pana drażnił) ale nie doszukiwałbym się na Pana miejscu tak ostrej krytyki Rasi-u z mojej strony. Ale z tym porównaniem Pan przesadził na maxa - WIELKI PUNKT UJEMNY! >Lepiej tak wypowiedzi nie ubarwiać, bo to świadczyć może o braku argumentów. Miałem tę przyjemność poczytać kilka Pana tekstów... no cóż mówiąc krótko, dość przejaskrawione (ubarwione?) i nasycone populistycznymi bzdetami o autonomii i separatystycznych dążeniach, etc. Jak Pan myśli? Co zauważy każdy myślący młody człowiek (żeby nie powiedzieć Polak - bo to by było stronnicze) czytając RASiowskie publikacje? Też boję się napisać... > A według zastosowanej punktacji możesz najwyżej dostać popalić ... a to ci rozprężenie tematu... godne pióra Mistrza Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: Rada Osiedla be 21.06.11, 23:21 ...i jeszcze jedno - my tu gadu gadu a leosiowi znowu się upiekło ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Rada Osiedla be 22.06.11, 17:04 Kochany! W Twojej wypowiedzi były wyraźne znamiona porównania do Adolfka konkretnej osoby, nie całego RAŚ. Wczoraj miałem dyżur w naszym biurze. Przyszło 11 osób i wypełniło deklaracje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Leon S. w RO 22.06.11, 17:41 jankolodziej napisał: > Kochany! W Twojej wypowiedzi były wyraźne znamiona porównania do Adolfka konkr > etnej osoby, nie całego RAŚ. > Wczoraj miałem dyżur w naszym biurze. Przyszło 11 osób i wypełniło deklaracje ; > -) I tak wątek o Leonie S. co z RO wojował, a potem sam w niej zasiadł zamienił się w wątek o ... surprise ... RASiu. Jakiś czas temu to właśnie jankolodziej zainicjował wątek o rozmydlaczach. I co? Minęło trochę czasu i sam rozmydla.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Dyżury...... 22.06.11, 19:20 To dobrze Janek, że mocie dyżury bo ostatnio wszyscy chcą tylko ze mną rozmawiać (chociaż na mnie nie głosowali!) W ten sposób niejako mam nadzieję, że zostanę odciążony przynajmniej od tych petentów którzy o wszystko maja pretensje. A dla innych Jasiu daje znak, że wcale nie trzeba być radnym by pełnić dyżury! Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Dyżury...... 22.06.11, 20:11 Wytoczono ciężką artylerię, dostałem odłamkiem rozmydlającym. Nie miałem świadomości tak śmiertelnej powagi tematu wątku. Przyznaję się też do tego, że nie znam zasad działania tych rad osiedlowych, ani zasad wyboru ich członków - domniemywam jedynie wybór przez mieszkańców. Jeżeli tak nie jest - pora na zmiany. Jeżeli tak jest - przelewamy tutaj z pustego w próżne. Józek: w podstawówce miałem ksywkę "farorz". Pewnie dlatego lubię słuchać ludzi czy drążyć za ich sprawami. Ale coś tam dla Ciebie zostaje, bo narzekających nie przyszło zbyt wielu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Dyżury...... 22.06.11, 20:39 jankolodziej napisał: Przyznaję się też do tego, że nie zn > am zasad działania tych rad osiedlowych, ani zasad wyboru ich członków - domnie > mywam jedynie wybór przez mieszkańców. Jeżeli tak nie jest - pora na zmiany. Je > żeli tak jest - przelewamy tutaj z pustego w próżne. Przecież nie to jest istotą tego wątku. Chodzi o to, że pan Swaczyna biegał do RSM z jakimiś petycjami dot. likwidacji RO, a w tydzień - dwa później sam w niej zasiadł. Został wybrany (pewnie) demokratycznie, ale ... niesmak pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Dyżury...... 24.06.11, 04:16 pipi43 napisała: > Przecież nie to jest istotą tego wątku. Chodzi o to, że pan Swaczyna biegał do > RSM z jakimiś petycjami dot. likwidacji RO, a w tydzień - dwa później sam w nie > j zasiadł. Ano właśnie. Brak wypowiedzi samego bohatera wątku, który gdzieś tutaj zajmuje się spraszaniem ludzi na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: Dyżury......za darmo! 22.06.11, 20:27 jozefosmenda napisał: > To dobrze Janek, że mocie dyżury bo ostatnio wszyscy chcą tylko ze mną rozmawiać (chociaż na mnie nie głosowali!) nie ma jak to się samemu dowartościować... dawno Pana nie było hehe :-) > W ten sposób niejako mam nadzieję, że zostanę odciążony przynajmniej od tych petentów którzy o wszystko maja pretensje. A ja to się chyba do Pana wybiorę... ponarzekać oczywiście :-) > A dla innych Jasiu daje znak, że wcale nie trzeba być radnym by pełnić dyżury! ... pewnie, ma pół roku by pozbierać chętnych do oddania głosu na mandat posła z ramienia RAŚ-a (jeśli się mylę Pan Jan sprostuje, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Dyżury...... 24.06.11, 09:33 A dla innych Jasiu daje znak, że wcale nie trzeba być radnym by pełnić dyżury! Ty pelnisz te dyzury bo inaczej musialbys w domu pod pantoflem Bozenki kluski kulac. Widzisz ksiadz w konfesjonale tez siedzi wyslucha petenta pokiwa glowa da rozgrzeszenie ale nie wstawi sie do Boga za petenta to samo jest z toba.Wysluchasz pokiwasz swoja mundra lebka i i tak nic nie zalatwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pancio.net Re: Rada Osiedla be 22.06.11, 20:20 jankolodziej napisał: > Kochany! Ja na szczęście gram w innej drużynie :-) Ale Pan możesz kochać kogo Pan chcesz :-) W Twojej wypowiedzi były wyraźne znamiona porównania do Adolfka konkr > etnej osoby, nie całego RAŚ. A Pan dalej swoje... wskazałem tylko, że ślepo ufając niektórym osobom szczególnie narażamy całe narody na cierpienie a separatyzm w wydaniu RAŚia wydaje się być również groźny i trzeba mieć się na baczności. I nie Pan Leon mi tu konkretnie przeszkadza a idea! > Wczoraj miałem dyżur w naszym biurze. Przyszło 11 osób i wypełniło deklaracje ; > -) Pogratulować.. tylko kiedy puste gadanie zamieni się w zbawienne czyny dla mieszkańców? (nie tylko Ślązaków rzecz jasna). Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś