08.01.12, 23:50
www.tvs.pl/26405,kontrowersyjna_wypowiedz_prezydenta_rudy_slaskiej.html
Obserwuj wątek
    • linomag Re: a ku ku 2 08.01.12, 23:52
      www.tvs.pl/10896,zaufani_wspolpracownicy.html
    • linomag Re: a ku ku 2 08.01.12, 23:54
      www.tvs.pl/10853,samorzadnosc_z_klasa.html
      • woland.2 Re: a ku ku 2 09.01.12, 15:40
        Nie kompromituj się linomag… Wszystkie zamieszczone materiały zostały zamówione u pani Anny Piątek. Poziom tabloidu, niemający nic wspólnego z rzetelnością dziennikarską. Stąd nie dziwi awans pani Piątek na prezesa „Wiadomości rudzkich”. Tak "Odnowa" dziękuje "swoim". Ale wywołuje niesmak. Także to, że „Odnowa” robi dokładnie to samo…
      • bad_and_ugly Re: a ku ku 2 09.01.12, 20:01
        Jak widać z podanego niżej linka - każdy ma swoich "swoich" i to nie zawsze ze wspólnej klasy:
        Rower wodny

Odbija się już tym całym forumowym klakierstwem OdNowy! Jak na razie patrząc na rządy OdNowy i poprzedników -można powiedzieć, że jedni są warci drugich.
    • g-48 Re: a ku ku 2 09.01.12, 09:38
      Fajnie ze znowu sie pojawiles bo znowu hemoridy mi dokuczaja to nie musze leciec do apteki.
      A tak powiedz czy racji Stania nie ma ogladajac ten cyrk na Wiejskiej?
      • janek23nadaje Re: a ku ku 2 09.01.12, 12:17
        znów ktoś odgrzewa stare kotlety .... można dostać niestrawności ...
        • marynik Re: a ku ku 2 09.01.12, 14:24
          janek23nadaje napisał:

> znów ktoś odgrzewa stare kotlety .... można dostać niestrawności ...

Myslę, że to celowe a może nawet czynione na polecenie.Ale było i mineło,nie mozna sie oglądac za siebie,teraz nas interesuje co dzis i jutro.Na temat byłego prezydenta juz powiedzieliśmy wszystko, co chcieliśmy - efekt - straciłstołek.I czasnajwyższy, by obecna władza już tez nie odgrzewała starych kotletów, zabrałą sie do roboty - bo czeka ją to samo.
          • fast-kajfasz Re: a ku ku 2 09.01.12, 18:45
            Nie mącicie wy to i wam nie będą wyciągać.
      • 22burza Re: a ku ku 2 09.01.12, 20:01
        po co p. Stanii cyrk na Wiejskiej nie gorszy jest ten nasz miejski.G-8 bo jak linomag tak dłużej będzie ględził to nie wyjdziesz z przybytku, nie wiesz kto mu daje zlecenie ?
    • rudzian2 Re: a ku ku kukuryku 09.01.12, 19:29
      Nie jest prawdą.

Autor: grazynadziedzic.pl 03.12.10, 18:31

Nie jest prawdą :

- Że chcę zwalniać lub likwidować placówki oświatowe.
      - Że mam zamiar doprowadzać do zmian warunków pracy i płacy.
      - Że jestem skonfliktowana z pracownikami służby zdrowia.
      - Że pracownicy MOPS są przeciwko mnie.

• skalar2011 Re: a ku ku kukuryku 10.01.12, 08:52
        linomag ty sie chopie przepracujesz w tej twojej gorliwości, dwa wątki naraz chcesz obskoczyć, palce ci spuchną i jak będziesz pisał na wtorkowych zajęciach.Jo cie rozumia że grunt się wam poli pod nogami ale chopie nie przesadzej, twoja umiłowana panująca przecież wie że zawsze się starasz , w końcu nawet twoj nick wskazuje jak bardzo, przystopuj chopie bo padniesz jeszcze z przerobienio
        • zajec_pagadi Re: a ku ku kukuryku 10.01.12, 17:27
          Linomag! Przyjacielu! Aż strach pomyśleć co by było, gdyby cię nie było. Ty robotę wywiadowczą, agenturalną, podsłuchową i szpiegowską masz w małym palcu. W związku z tym, że jesteś najlepszy sprawdź w trybie pilnym i bardzo skrupulatnie następujące zagadnienia pod kątem nepotyczno-rodzinno-kumoterskim:
          1. Jaki stopień pokrewieństwa łączy prezesa parku (tego co mu psa trzeba wyprowadzać) z wyolbrzymioną z graniastych.
          2. W ilu jednostkach miejskich jest zatrudniony szwagier Kena Zarysa z RIO (z Rudy I Okolicy).
          3.Czy szwagier Kena Zarysa reprezentuje jej wiarygodność za jej moniaki czy moniaki podatników.
          4. Ile się naharowała siostra Kena z wymiaru w tym procesie co to jej grzmotliwość wygrała sama ze sobą.
          5. Czy szwagierka jej powściągliwości w tym orzekaniu pracuje przypadkowo czy może ktoś jej pomógł?
          6.Czy syn mocno musi harować u koleżanki jej zmysłowości?
          7. Ile koleżanek ze szkoły, oprócz szwagra Kena Zarysa zatrudniła Asia Zjawa?
          Linomag! Zrobimy im wszystkim ku-ku 007! Pozdro przyjacielu!
          • skalar2011 Re: a ku ku kukuryku 10.01.12, 18:52
            jo myślą że po tym nicku to Ken sie spocioł jak mysz kościelno, no prosza tako święto mina jak nie przymierzając Św Franciszek a zza pazuchą takie świństwa.
            Już teraz wiem czemu się dwoi i troi, jakby te wszystkie machloje ujrzały światło dzienne to ĆBŚ na mur beton
      • skalar2011 Re: a ku ku kukuryku 10.01.12, 20:26
        zastanawia mnie jedno jak osoba na tak eksponowanym stanowisku może tak kłamać w oczy wszystkim mieszkańcom, myślałem że opinie o tej paniusi jakie słyszałem są przesadzone, wierzyć mi się nie chciało że ktoś może być tak do samego końca zakłamany i perfidny.
        Czy ta paniusia myśli że mieszkańcy puszczą jej to płazem ? a może myśli że jest feudalną władczynią i lud nie odważy się sprzeciwić.Hola paniusiu żyjemy w XXI wieku ,nie te czasy,pomyśl że cię dokładnie rozliczymy z tych kłamstw, ciebie i twoich kolesi.Ale odpowiesz za nie tylko ty - tego zawsze dowodził radny od siedmiu boleści imć Jożin z Bażin.A ten pan jak będziesz spadać z wysoka odwróci się i będzie udawał że cię nie zna ,jak robił to w przeszłości
        • jozefosmenda Re: a ku ku kukuryku 10.01.12, 23:52
          Zastanawiam się Skalar co trzeba zjeść lub czego się napić by pisać takie farmazony?
          A może tylko sam absynt wystarcza?
          Poza tym brakuje ci oprawy muzycznej w tych postach więc podsuwam:
          www.youtube.com/watch?v=ZuDSBbhQUI4
          lub:
          www.youtube.com/watch?v=1U_Q8HWgpU4
          Jożin z Bażin i ledwo ubrane laski, czy to nie piękne?
          A ty taki sceptyk jesteś!
          • skalar2011 Re: a ku ku kukuryku 11.01.12, 08:15
            jakie farmazony, czy nie twierdził pan ze prezydent rządzi i sam odpowiada na koniec poprzedniej kadencji.Zupełnie jakby pana tam nie było przy tym rządzeniu.
            • jozefosmenda kuku na muniu..... 11.01.12, 22:54
              Jak się ma siedem boleści to sraczka w tym jest murowana!
              Dlatego farmazony pociskasz bo ja nie mam ani jednego ani drugiego!
              Natomiast moje powiedzenie, że: "Jeden rządzi i jeden odpowiada" jak najbardziej jest aktualne!
              A muzyka i kobiety łagodzą obyczaje.
              Miej to zatem na uwadze.
    • rudzian2 Re: a ku ku 2 10.01.12, 20:15
      Linomaść 007 skoro czynisz honory specjalnego agenta oDNOwy to wyciągnij
      i schowaj przed wrogami to co zajec wspomniał, jak siora Kena Zarysa narobiła się
      żeby mącona lurowata sprawę wygrała ze sobą a sam Ken dowody ze sprawy nie
      dopuścił przed oblicza wyrokujących, musisz te dowody od Kena wyciągnąć bo jeszcze
      kiedy je zostawi gdzie na ławce w parku i będzie smród.
      Potem je zakop na jaki hałdzie w ciemną noc i to bez świadków je zakop.....
      • skalar2011 Re: a ku ku 2 10.01.12, 21:27
        jo myśla że nawet zakopanie na hołdzie nie pomoże Kenowi,pokrzywdzeni w tej sprawie ludzie żyją i maja się dobrze i w pewnej chwili nawet siostra nie pomoże Kenusiowi ukryć dowodów w końcu nie jest naczelnym sędzią w tym kraju,tylko pioneczkiem na niskim szczeblu.A niektórzy mają dobrą pamięć oj dobrą.Nie takie sprawy były wznawiane po latach. A stare powiedzenie mówi że prawda zawsze zwycięża.
    • rudzian2 Re: a ku ku 2 12.01.12, 16:35
      agencie Linomaść 007 , specjalny kotlecik dla ciebie , lubisz przecież antyki :

Ruda Śląska, dnia 23 listopada 2010 r.

Szanowni Państwo
      Dyrektorzy
      Nauczyciele
      Pracownicy administracyjni
      rudzkich placówek oświatowych

Chcąc ukrócić dalsze spekulacje i insynuacje, które docierają do Państwa w różnych formach komunikacji, pragnę Was poinformować o moich zamierzeniach dotyczących oświaty w najbliższych latach, po wygranych wyborach prezydenckich.

1. Nie przewiduję

a. likwidacji żadnej z placówek oświatowych
      b. zwalniania pracowników oświaty
      c. wymuszania na pracownikach oświaty i administracji podpisywania nowych umów, które prowadzą do redukcji wynagrodzenia i pogarszania warunków pracy
      d. podejmowania istotnych dla szkół i przedszkoli decyzji bez uprzednich szerokich konsultacji ze społecznością oświatową

2. Przewiduję

a. terminowe wypłacanie wszelkich przysługujących pracownikom placówek oświatowych należności finansowych
      b. utworzenie wydziału oświaty poprzez restrukturyzację MZOPO, a pracownikom tej instytucji gwarantuję pracę w jednostkach miejskich zgodną z posiadanym wykształceniem i kwalifikacjami
      c. wprowadzenie do placówek oświatowych księgowych
      d. terminowe wykonywanie remontów placówek zgodnie z ustalonym uprzednio wieloletnim harmonogramem prac
      e. odciążanie placówek z niepotrzebnej biurokracji

Jako były nauczyciel gwarantuję, że szkoły i przedszkola zajmą się tym, do czego są powołane, czyli wychowaniem i nauczaniem, a we mnie zawsze znajdziecie Państwo partnera. Uprzejmie proszę Dyrektorów placówek o zapoznanie pracowników z treścią niniejszego pisma.

Z wyrazami szacunku
      kandydatka na prezydenta miasta
      Grażyna Dziedzic
      • skalar2011 Re: a ku ku 2 12.01.12, 19:29
        A ja się zastanawiam czym ta paniusia nie była? nauczycielem, pielęgniarką? nie chciałbym zastrzyku brrr? dyrektorem? moberem? co za finezja, jak wszechstronne kwalifikacje.A tak na boku kto widział kwalifikacje paniusi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka