Dodaj do ulubionych

Klub Malucha

14.08.12, 20:21
Witam!
Chciałabym otworzyć Klub Malucha w dzielnicy Godula, Halemba lub Nowy Bytom. Chciałam zasięgnąć opinii, czy jest to dobry pomysł i czy ewentualnie byliby jacyś rodzice zainteresowani? Ponieważ wiem, że już w naszym mieści pare takich klubików działa.
Obserwuj wątek
    • aniedwie Re: Klub Malucha 17.08.12, 11:19
      Witam, też o czymś takim myślę od dłuższego czasu. Proponuję kontakt poza forum - aniedwie@poczta.interia.pl Może warto zjednoczyć siły i pomysły:)
      • dorkad87 Re: Klub Malucha 19.08.12, 22:10
        Witam! Niestety nie potrafie wysłać żadnej wiadomości na podany adres email. Więc prosze o kontakt na mój adres: doda_87@poczta.fm
    • hepik1 Re: Klub Malucha 17.08.12, 11:54
      Po pierwsze trzeba sie śpieszyć(o ile juz nie jest za późno)póki dzieci się nie skończą ;)
      Po drugie,jeśli wiąze sie z wynajmowaniem lokalu(brak własnego lokum,za który nie trzeba płacić czynszu) impreza moze byc malo dochodowa.
    • wikusia603 Re: Klub Malucha 03.09.12, 23:21
      Witaj ja jestem jak najbardziej za z mila checia jak otworzysz moglabym zapisac syna do Ciebie jesli oczywiscie dalabys mi znizki jako pierwszej he a na moja pomoc rowniez mozesz liczyc pozdrawiam Cie goraco.
    • wloka12 Re: Klub Malucha 15.01.16, 21:30
      Mozemy się skontaktować? Chcę robic coś podobnego - Agnieszka Wloka tel. 662624352

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka