15.02.13, 10:28
W dni tym przypada 1-sza rocznica spotkania i zawiązania się Komitetu Referendalnego.Komitet ten nigdy się nie rozwiązał i pracował nadal.W wyniku tego odbywały się spotkania otwarte a na nich poruszano bieżące sprawy miasta, czyli nasze.Spotkać się proponuję w dniu 25 lutego 2013r. o godz.17,30 przed kawiarnią AS Halemba ul. Kłodnicka.Przed kawiarnią bo nie chcę nikogo narażać na przykrości a takie były po tym pierwszym spontanicznym spotkaniu w zeszłym roku.Nie będzie to tylko takie kurtuazyjne spotkanie rocznicowe, reszta już na miejscu i proponowanym czasie.Zapraszam wszystkich zainteresowanych, tych aktywnych i mniej aktywnych ale nie obojętnych.ZAPRASZAM SERDECZNIE.Paweł Kłys.
Obserwuj wątek
    • mietlorz707 Re: 25 luty. 15.02.13, 16:11
      > Nie będzie to tylko takie kurtuazyjne spotkanie rocznicowe

Pójdziecie popluskać się do aquadromu czy może biurko w MDK-u pooglądać?
      • fifik_rsl Re: 25 luty. 15.02.13, 16:19
        mietlorz707 napisał:
        "Pójdziecie popluskać się do aquadromu czy może biurko w MDK-u pooglądać?"

Poszukać kilku upiorów w pobliskiej szkole;)

Mówiąc poważnie entuzjastów jakoś nie widać.
        • mietlorz707 Re: 25 luty. 17.02.13, 16:30
          Bo raczej trudno podchodzić z entuzjazmem do obchodów pierwszej rocznicy powstania czegoś, co poniosło porażkę.
    • fast-kajfasz Re: 25 luty. 15.02.13, 17:34
      Ta hańba Rudy Śląskiej ma jeszcze nadzieje na stołeczki w UM?
      • mrnatohk Re: 25 luty. 15.02.13, 19:40
        Nie że się czepiam, ale zauważyłem błąd logiczny w Twojej wypowiedzi!!!
        Zdaje mi się że chciałeś napisać:

"Ta hańba Rudy Śląskiej ma jeszcze na stołeczki w UM?"

I spoko - nie musisz dziękować za poprawienie oczywistej omyłki!!!
        ;-)
        • meg114 Hej siup... 15.02.13, 22:13
          A Kajfaszowi było już tak dobrze na tym stołeczku, że się zdrzemnął. I nagle Waple mu zrobił dowcip szarpiąc za nogę stołka. To się wkurzył bidulek, bo takie przebudzenie bawi zawsze tylko jedną stronę...
          Kajfasz, nie bój się, dobrze będzie, naprawdę ten stołek nie jest aż tak niezbędny. Przeżyjesz!
    • mohrhardt Re: 25 luty. 19.02.13, 22:06
      Czy obecny będzie tytan inteligencji pan Piotr vel. TV Bykowina? Jeśli tak to sie koniecznie wybiorę, ubaw po pachy.
    • miglanc_pl Re: 25 luty. 04.03.13, 09:16
      Bajkopisarzu jak zauważyłeś zostałeś olany razem z twoim apelem! I jak zaobserwowałem , (dzięki Bogu) skończłeś pisać twoje encykliki na forum. Zajmij się lepiej nowalijkami na sztandzie ,będzie więcej pociechy z tego. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka