milek_55 10.04.13, 19:12 Witam, bardzo proszę o informację gdzie rodzić na Śląsku (w jakim szpitalu? u jakiego lekarza?). Gdzie zrobią mi najlepiej cesarkę (bo mam do niej wskazania)? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: gdzie rodzić na Śląsku 10.04.13, 21:45 najlepiej daleko od Goduli, jeśli chcesz nie mieć problemów Odpowiedz Link Zgłoś
volwer puknij sie w łep..albo zamrugaj skrzelami 10.04.13, 22:00 co ty skalar pieprzysz..w goduli-w naszym szpitalu jest jeden najlepszych odziałów połozniczych i noworodkowych.. to perełka w tym odrapanym budynku..dwóch profesorów..skalar przesta opowiadac bzdury.. rozumiem ze doktor mucha ci nie odpowiada..fakt to skonczony buc..i jeszcze na dyzurach kosi kaske..ale to nie on jest tam szefem. ok skalarku wyautuj muche..ale od reszty wara.. a ciagle brzeczy nad uchem smieszkowiczowi i najjasniejszej patrzy w oczy...a czy bzyka,,,tego nawet kolezanki pielegniarki nie ujawnią.. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: puknij sie w łep..albo zamrugaj skrzelami 11.04.13, 13:52 Ty oczywiscie ręczysz głową, że rodząca nie trafi na Muchę... Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: puknij sie w łep..albo zamrugaj skrzelami 11.04.13, 14:50 niczego nie moge reczyc..a juz najbardziej stara głową..tuz przedemerytalną. mucha oczywiscie jest poza wszelka klasyfikacją- jednak pipi zebys sie nie zdziwiła..mucha ma tez swoje prywat pacjentki..wtedy brzeczy inaczej ..i nie bzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
volwer tylko w Goduli 13.04.13, 20:27 jak rodzić to tylko w Goduli - bo u nas najlepiej. przeciez to chodzi o ginekologie i połoznictwo. skalarowi chyba sie to pomyliło z ortopedią,chociaz doktor Zepterlight na pewno znajdzie i dla mamy dziecka wskazania do naswietlenia lampką. Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: tylko w Goduli 13.04.13, 20:34 lampa to wcale nie jest zły pomysł,ja za jej pomocą uratowałam Mamę przed przeszczepem skóry po poparzeniach.Volwer zastanów się trochę nad tym atakowaniem pracowników szpital,bo znasz powiedzenie o ptaku co własne gniazdo kala ? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: tylko w Goduli 13.04.13, 20:36 volwer napisał: skalarowi chyba sie to pomyliło z ortopedią, Nie pomyliło mu się. Miał na myśli ginekologię. forum.gazeta.pl/forum/w,261,138862696,138862696,rak_uciekajcie_daleko_od_Goduli_i_profesora_S_.html Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: tylko w Goduli 14.04.13, 00:04 lampa jest dobra ..ale nie na wszystko..z nasz doktor zepterligh uwaza ze na wszystko. a kto kala własne gniazdo bardziej niz ci co tego gniazda nie bronia jak je sie oczernia? najlepszy oddział połozniczy i noworodkowy..a rybenka pisze ..daleko od goduli. niesłychane.to przeciez dobry szpital..wielu z tego forum sie tam u nas urodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: tylko w Goduli 14.04.13, 16:24 Ano. Mnie się udało - urodziłam się w Bielszowicach. Mojej córce groziła Godula - udało się, urodziła się w Świętochłowicach. W tym czasie na Goduli położnice leżały na korytarzach... Czasem udaje mi się usłyszeć rozmowy ciężarnych - wszystkie ostrzegają się przed Godulą. Może jednak ludzie wiedzą lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: tylko w Goduli 14.04.13, 16:37 Ja moją córkę urodziłam w domu,na własne życzenie,były to czasy kiedy na Goduli seryjnie rodziły się dziewczynki z zwichniętymi stawami biodrowymi.Wiedziałam czym to grozi i ile trwa leczenie.Udało się zaoszczędzić dziecku cierpień,a nam klopotów i łez Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: tylko w Goduli 14.04.13, 17:46 ale kiedy to było? nie wymawiajac wieku-bo mój też niczego sobie -stad tez różne fazy połoznixtwa na goduli pamietam. ale na korytarzu juz nikt nie lezy( chyba ze jest tyle chetnych) dwóch profesorów belwederskich -jeden od kobiet drugi od maleńkich dzieci.oddział wyposazony najlepiej na slasku,przyjezdzaja do porodów matki z zagrozonymi ciazami z całej polski..a wam ciagle w głowie ,ze tam mucha,lata brzeczy i bzyka.trzeba troche obiektywizmu.to ze naszym wodzem jest smieszkowicz ( taka mucha tylko ortopedyczna) to jeszcze nie swiadczy o tym ,ze wszystko w szpoitalu naszym jest be... a gdybyscie np wiedziały ze na tych wychwalanych przez was oddziałach w innych szpitalach dyzuruja nasi ginekolodzi i anestezjoloidzy( czasem oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: tylko w Goduli 14.04.13, 19:48 volwer moje więzy Rudzką Służbą Zdrowia są silne,pamiętam jak z całej Polski przyjeżdżały kobiety do Goduli rodzić za czasów Pozowskiego,zapewniając Pogotowiu robotę (zamiast ratować Rudzian ciągle byli wzywani do Chebzia na dworzec,bo do tego miejsca kobiety docierały publicznymi środkami lokomocji a dalej "państwową "taksówką.Jeżeli chodzi o dr.Muche nie mam nic przeciw niemu,zawsze jest dla mnie grzeczny,kilka razy mi w krytycznej sytuacji pomógł. Każdy ma swoich za i przeciw,wystarczy poczytać te posty. Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: tylko w Goduli 14.04.13, 20:15 fak,ze za czasów Pozowskiego wyposazenie oddziału odbiegało od normy-stare łozka,stary sprzet..ale od kilku dobrych lat-tam jest najlepszy sprzet i najlepsze łozka i kadra( oczywiscie nikt nie jest do konca perfeckt) ale watki i posty pt udziekajcie daleko od goduli i oddsziału gin.poł. sa po prostu niemadra histeria.idzie wiosna muchy znowu beda bardziej aktywne, a tak na marginesie -kto jest przew.komisji zdrowia? nie przypadkiem ten co bzyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: gdzie rodzić na Śląsku 14.04.13, 20:48 no to mucha juz nie bzyka w komisji zdrowia? nawet tam sie na nim poznali? Odpowiedz Link Zgłoś
milek_55 Re: gdzie rodzić na Śląsku 31.07.15, 22:06 Ostatecznie rodziłam na Goduli. Polecam!!! Ps. Miałam szczęście trafić na prof. Sodowskiego. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś