Dodaj do ulubionych

Działania referenrowdystów kierowane z Warszawy !!

01.05.13, 14:18
Kolejnym faktem na to że działania referendystów są kierowane z warszawy, jest fakt zarejestrowania ich strony z domeną .waw.pl !!! Dosc mam goroli panoszacych sie w rudzie i ssajacych śląsk !! od razu widać partyjniactwo i kto tym wszystkim kieruje ! wstyd !!!!!!!!!! nie pozwólcie dosc do władzy gorolom !

www.referendumruda.waw.pl/ dowód !!!!
Obserwuj wątek
    • aptykorz Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 14:22
      jak mosz dowód to zgłoś to na Policja , jo by zaroz z tym lecioł ;)
    • amarian2 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 14:38
      Debilizm niektórych poraża.
      Domena została wykupiona przez mnie (prywatnie) 14 miesięcy temu. Była wolna (nazwa: referendum) i tania.
      Jak wykupowałem domenę, to nawet jeszcze nie był zarejestrowany komitet referendalny. Powiązanie mnie z gorolami czy Warszawą jest tak idiotyczne, że tylko …… może to napisać.
      Ciekawe co jeszcze wymyślą orły dworu władzy???
      Co to jest refernrowdysta????

• aptykorz Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 14:52
        Po co temu matołowi to tłumaczysz , każą mu szczekać to i tak będzie szczekał
        jak było rok temu ? nie pamiętasz
        prześcigali się w prezentacji głupoty
        • pipi43 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 15:24
          Kto się tłumaczy ten się oskarża:D
          • aptykorz Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 15:28
            znowu pleciesz głupoty , kopnij się do piaskownicy pobawić
            to zajęcie godne ciebie
            • pipi43 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 15:51
              aptykorz napisał(a):

znowu pleciesz głupoty , kopnij się do piaskownicy pobawić
              to zajęcie godne ciebie

Z przyjemnością skorzystałabym z tej dobrej rady (tyle pięknych placów zabaw powstało w czasie kadencji pani prezydent), jednak zaraz wyjeżdżam na majówkę.
              Tak więc kiście się tu panowie we własnym sosie.
              Pa.
              • 22burza Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 16:06
                szkoda tylko,że pogoda ci zagrała na nosie i może ci solidnie na niego nakapać,ale mimo wszystko życzę ci przynajmniej pogody ducha
                • skalar2011 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 20:35
                  pipi sie kupi akatar i bydzie dalej tu bamoncić
              • skalar2011 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 20:30
                pipi43 napisała:

> Z przyjemnością skorzystałabym z tej dobrej rady (tyle pięknych placów zabaw po
                > wstało w czasie kadencji pani prezydent),
                pipi mosz pecha te place zabaw są niestety zamknięte nie dałabyś rady tam wejść
              • aptykorz Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 22:34
                pipi43 napisała:

> Z przyjemnością skorzystałabym z tej dobrej rady (tyle pięknych placów zabaw po
                > wstało w czasie kadencji pani prezydent)

chyba masz ekstra karnet na te place zabaw bo inaczej to się od płotu odbijesz
                no chyba że lubisz sjechać po płocie

a co do głupoty to skoro popierasz wpis gostka co pisze że domena strony internetowej WAW jest z Warszawy i w dodatku tam jest jakoweś kierownictwo , to współczuje takiej inteligencji nabytej w Chorzowie , na szczęście ja się tam nie kształciłem
                dałaś popis swojego nadmiernie rozwiniętego "rozumu"
              • zzabciaa87 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 23:00
                pipi Pan Marian się nie tłumaczy tylko wyjaśnia, ale jak sądzę Ty i tak różnicy nie widzisz...
                Co do Twojego wyjazdu na majówkę to życzę Ci wypoczynku, ja też chętnie odpocznę od tych Twoich wypocin:)
          • jankolodziej Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 15:29
            Marian nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
            • norma569 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 15:48
              święte słowa!
              • 22burza Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 01.05.13, 16:09
                mnie ten bodzio pachnie na prowokatora i może nie jest aż z Warszawy,chociaż kto jego wie........Ktoś tam ma rodzinkę i fundację.
                • waple Dementi: 01.05.13, 16:31
                  Wszystki poczynania referendystów są kierowane nie z targu jak kiedyś pisał hepik1 i nie z Warszawy jak wyszło teraz a z mojej piwnicy.Tam mamy końputer, to taki koń co umie liczyć i liczy.Są tam i dwa stoliki, jeden do umysłów scisłych a tyn następny do reszty.W wolnych chwilach ci pierwsi grają w szachy a tym następnym w inne gry, np. skata, warcaby itd.Foteli tam nie ma, mało miejsca.Jest i ławka a jak brakuje miejsca to siedzi reszta na kiblach.Był tam i sejf, ale go ukradki, chyba mieli na jabol bo w nim nic nie było.My nie zgłaszaliśmy kradzieży ale jeden się przyznał,że wypili za zdrowie referendystów.Podziękowałem i niby w Warszawie a psinco prowda.Jak są zainteresowani to pokażę miejsce i co tam kogo interesuje z naszej działalności. Zapraszam i pozdrawiam, waple.
                  • meg114 Re: Dementi: 01.05.13, 19:10
                    z warszawy? wolę to, niż z czerwonego zagłębia. Tym bardziej, ze tam gdzieś mieszka rodzina prezydent.
                    a poważnie: już chciałam gratulować Hepikowi, Enter i Ffikowi, za skuteczne działania = kiepskie poparcie referendystów. Ale skoro wyciągają takie poważne argumenty, na pewno jest odwrotnie. Sztab w Um wie lepiej jakie wyniki mają aktualnie referendyści.
                    • skalar2011 Re: Dementi: 01.05.13, 20:34
                      meg114 napisał(a):

Hepikowi, Enter i Ffikowi, Sztab w Um już dziękuje nie popisali się chłoptasie oj nie popisali mają przes...ne boroczki
                    • fifik_rsl Re: Dementi: 02.05.13, 22:12
                      Gratulację przyjmę, mam nadzieję że szczere. kiedy uda się doprowadzić sprawę ronda do pozytywnego zakończenia.
      • skalar20ll Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 02.05.13, 17:30
        z listy dostępnych domen:

referendumruda.pl
        referendumruda.info
        referendumruda.com
        referendumruda.org.pl

A wystarczyło zapytać.
        • mietlorz707 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 02.05.13, 17:57
          Po rejestracji domeny referendumruda.com prawdopodobnie któryś z forumowych kretynów stwierdziłby, że za referendystami stoi CIA.
        • amarian2 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 02.05.13, 18:06
          Mój kochany wielonickowy kolego.
          Przy takim zajęciu, jak stały nadzór nad forum należy czytać ze zrozumieniem. Cena, kolego, cena.
          Tylko nie pokazuj mi dzisiejszych promocji na home.
          A odpowiadam, bo mam niespodziankę:
          forum.gazeta.pl/forum/w,718,102170036,102177374,tak_sie_ciasta_nie_robi.html
          taaa, taaa nawet pamiętam kto mi opowiadał o tortach :(

• skalar2011 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 02.05.13, 22:18
          te falszywy nowy skalar20II czyżby ci konceptu brakło żeby nick wymyślić
    • hynio59 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 02.05.13, 19:31
      Widzę że rasizm się szerzy na forum a hepik cicho siedzi. Trzeba będzie to ruszyć gdzie indziej.
    • 22burza Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 03.05.13, 14:52
      to podpuch,czy na nic więcej cię nie stać ? skalarII,a może JancymbałV ?
      • skalar2011 Re: Działania referenrowdystów kierowane z Warsza 03.05.13, 20:46
        jo myśla że hepik, mietlorz, aqwa, skalar 20II i jeszcze pora innych, ale widać musi sie na ta nowo posada zasłużyć to sie synek dwoi i troi, lata po wątkach, fandzoli jak potłuczony

A REFERENDUM HEPIK I TAK BYDZIE WIESZ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka