waple 07.05.13, 19:46 Zaduma, rozpacz, nadzieja.Co wybieramy?,wszyscy razem i każdy osobno?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Ciekawe czasy! 07.05.13, 20:39 Rozpacz,jeśli komisarz zastosuje standardowe terminy. Referendum w wakacje to tragedia dla referendystów i czysta radość dla Dziedzicowej. Nadzieja -też dla Dziedzic. Wygrać dwa razy referendum,musi taką budzić w najbliższych wyborach. Zaduma-zawsze pozostanie dla przegranych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Hepik 08.05.13, 09:06 Zaznacz ten swój post chorągiewką a by łatwo go można było znaleźć. A jak się czuje opiekun forum, któremu jego własny naruszający prawo post musiał zdjąć admin. Może tak od czasu do czasu przeczytałbyś regulamin??? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Ciekawe czasy! 09.05.13, 22:51 hepik1 napisał: > Rozpacz,jeśli komisarz zastosuje standardowe terminy. > Referendum w wakacje to tragedia dla referendystów i czysta radość dla Dziedzi > cowej. rozpacz hepik traci fucha > Nadzieja -też dla Dziedzic. nadzieja na rozwój naszego kochanego miasta > Wygrać dwa razy referendum,musi taką budzić w najbliższych wyborach. wygrać? chyba na organkach abo na ciji od Zefla > Zaduma-zawsze pozostanie dla przegranych ;) zaduma- tyle miałam wladzy i sobie ja przechlapałam, tyle miałam kasy i ją straciłam, tylu mnie wspomagało ale ich wykopałam, tylu mi nie klaskało to ich zniszczyłam co ja teraz biedna pocznę?- nikt mnie nie lubi, niektórzy nienawidzą Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Ciekawe czasy! 08.05.13, 09:19 Paweł można by jeszcze dopisać słowo: frustracja. Występuje w tym przypadku u mnie podwójnie. Można jeszcze dopisać kilka innych ciekawych określeń ale pytanie zasadnicze: ...I CO NAM TO DA? Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Ciekawe czasy! 08.05.13, 10:00 I CO NAM TO DA?, to jest pytanie w tym wypadku zasadnicze.Ja jak coś robię to staram się aby to miało ręce i nogi.Nie jestem jasnowidzem i nie będę w tej kwestii zabierał głosu, natomiast jestem optymistą i żyję nadzieją,że będzie lepiej.Taka moja uroda.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: Ciekawe czasy! 08.05.13, 11:53 hepik co teraz powycinałeś ? ? jaki punkt regulaminu został naruszony ? ? coś się mocno grzejesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: Ciekawe czasy! 08.05.13, 14:07 hepik kiedy odpowiesz na temet samowolnego kasowania postów ? jako dziecię nienaruszalne przez żadną władzunię chyba się nie boisz ? chciałbym wiedzieć jaki punkt regulaminu naruszył Marian ? Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 07:56 Miałem okazję wysłuchać karczemnej sprzeczki, p. Erudyty pod hasiokiem przed jego blokiem.Ale wstyd! po takich wpisach forum myślałem że to przykład człowieka o kulturalnym podejściu do dialogu. A tu stek łaciny, epitetów wykrzyczany tak że słyszało całe osiedle, fajna reklama dla referendum jeden z głównych animatorów ukazał twarz, oby tak dalej Dziedzicowej w to graj. Nawet po całym zajściu nie było Jego "POZDRAWIAM". Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 10:36 Jeli bronił swojego chasioka przed obcymi śmieciami to moze by mu wybaczyć łacinę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 10:43 Wiem,wiem,wiki podaje,że hasiok przez samo h ;) Hasiok & Maciej Maleńczuk - Synu ale mnie bardziej pasuje przez ch jak .... Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 12:02 Do miglanc pl: Po twoim niku i wypowiedzi widać,że prowokacje i oczernianie to wasza specjalność bo co wam w obecnej sytuacji pozostało?Ja natomiast nie będę się tłumaczył,tłumaczą się winni.Anonimy jak ty mnie nie interesują a może się odkryjesz ja wtedy jestem merytorycznie odpowiedzieć na najtrudniejsze pytanie.No to jak? I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 14:32 To ciekawe kto wczoraj po 15 darł twarz aż ludzie okna otwierali. Prawda boli, teraz pisze te twoje dyrdymały tłumacząc się, znajomy szedł z psem i aż Azor się wystraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Chamstwo wyszło z worka! 10.05.13, 14:37 A kto Ci kazał odpowiadać, idź lepiej powadzić się przy hasioku, to Ci super idzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Forum schodzi na psy 10.05.13, 20:13 Jeżeli hepik potrafi w kilka godzin kasować kilka niewinnych postów i normalny wątek a tu zostawia takiego miglansa to forum przy takim opiekunie schodzi na psy. Wiadomo komu i czemu ma to służyć. Miglans jeżeli szyby nie wypadły, nie było interwencji SM czy CBA to o czym ty piszesz? Twoja paranoja na temat Pawła przechodzi szczyty właśnie … chamstwa. Twoje nieweryfikowalne bajki o sąsiedzie, piesku mogą interesować takich jak ty i ... hepika, który już kilka razy tu w taki sam sposób atakował waple. (ciekawe) A fakty? Paweł się nie skarży, ale wiem o nasyłaniu kontroli, wykrzykiwaniach na targowisku przez fanatyków prezydent czy o zastraszaniu innych handlujących np.. likwidacją targowiska jak Paweł nie przestanie zbierać podpisów, (a to fakty z kilku ostatnich dni) Bezpośredni i bezpodstawny atak na konkretną osobę i to takimi bredniami, stawia cię na poziomie rodzochowatych. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Forum schodzi na psy 10.05.13, 21:00 Rozumiem,że to zastraszanie handlarzy ,podobnie jak ta lista z podpisami zmarłych została juz zgłoszona do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Forum schodzi na psy 10.05.13, 21:04 Inni zajmują czas prokuraturze i pozostałym organom (bredniami) i trudno się docisnąć. Jedno jest jednak zgłoszone, niestety dotyczy naruszenia prawa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Forum schodzi na psy 10.05.13, 21:28 Czyli nawet tą sfałszowaną listę z danymi osobowymi osób zmarłych i ich podpisami nie zgłosiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Chamstwo wyszło z worka! 11.05.13, 07:22 Kolego amarianie przeczytają dokładnie mój post, przecież mnie tylko chodziło o sposób dialogu. Ty jako obrońca Waple spytaj lepiej czemu słychać było tylko Jego, jakoś nie słyszałem ataku slownego oponenta tylko wulgaryzmy p. WAPLE. Za co hepik miałby skasować post za pytanie o kulturę dysputy, czyżby ktoś tutaj jest pod ochroną i ukazywanie jego prawdziwego oblicza jest niewskazane. Tylko kończąc chciałem napisać CHĘĆ REPREZENTOWANIA KOGOŚ DO CZEGOS ZOBOWIĄZUJE, on zbierając podpisy stał się osobą "publiczną" Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Chamstwo wyszło z worka! 11.05.13, 10:04 miglanc nie dziwię się,że masz w piekle tylu znajomych,bo "z kim przystajesz,takim się stajesz ",a więc masz wszelkie dane by do nich dołaczyć,nie rozumię czemu twój kolega tak się martwi tą listą "martwych dusz" czyżby strach portkami trząsł ? Odpowiedz Link Zgłoś
aptykorz Re: Chamstwo wyszło z worka! 11.05.13, 10:39 hepik zajmij się swoim podwórkiem i tym za co ci tu płacą , nasze sprawy związane z referendum będziemy załatwiać tak jak chcemy , te twoje dopytywanki to już prawie jak kontrola , do tego te wzniosłe opinie czy jesteś zadowolony lub nie mnie guzik obchodzi twoje zadowolenie a prokurator co ma dostać to dostanie o terminach dowiesz się jako jeden z ostatnich albo od patronki to tobie twój admin uwalił wpis , to pochwal się za co ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Chamstwo wyszło z worka! 12.05.13, 06:26 hepik pochwal się czekamy Odpowiedz Link Zgłoś