Dodaj do ulubionych

Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa.

22.10.13, 09:31
Oszczędności albo tylko przypadek? Na klatkach schodowych są wyłączniki czasowe prądu i do tej pory można było zejść nawet z czwartego piętra przy jednym naciśnięciu.Od zeszłego tygodnia już nie.Przy jednym naciśnięciu wystarczy to na pokonanie 1,5 piętra i się wyłączy.To takie oszczędności kosztem złamania nogi czy kręgosłupa.A może to tylko złośliwość przedmiotów martwych? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mietlorz707 waple się starzeje? 22.10.13, 17:46
      Może tydzień temu potrafiłeś szybciej po schodach chodzić niż dziś?
      Trzeba spojrzeć na sprawę z obydwu stron. Obiektywnie. Globalnie.
    • karlikos666 Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 20:53
      a może wystarczy zadzwonić do administracji, a nie zakładać wątku, coś mi tu pachnie Macierewiczem, spiskowa teoria dziejów
      • krokiet44 Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 21:16
        waple dzisiaj o 19.20 nagle zgasło światło na parkingu przed Biedronką na Wirku. Czy masz jakąś teorię dla takiej okoliczności ?
        • fifik_rsl Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 21:19
          krokiet44 napisał(a):

> waple dzisiaj o 19.20 nagle zgasło światło na parkingu przed Biedronką na Wirku
          > . Czy masz jakąś teorię dla takiej okoliczności ?

Jarek Kania to wyjaśni, tydzień i będzie wszystko jasne, a osoba odpowiedzialna za oświetlenie Biedronki może pakować manatki ;D
          • krokiet44 Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 21:36
            Jarek K jeszcze nie wyjaśnił sprawy radnej? No popatrz jak człowiek może się bardzo pomylić. Wydawało się że tydzień wystarczy. Może jak przeczyta to coś zrobi. Oczywiście nie w sprawie oświetlenia bo w tej sprawie jak widać fachowiec jest inny.
            • fifik_rsl Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 22:01
              Jakby "inny" fachowiec zawiódł, to pamiętaj że Jarek w swojej talii kart ma jeszcze takiego fachowca od wszystkiego. Ma on tylko jedną wadę, jego działanie się uruchamia tylko po zainstalowaniu opcji prezes.
    • grizllli Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 22.10.13, 22:26
      Boże! błaganie o rozum to już utopia, daj Mu jednak siły na wędrówki po piętrach w ciemnościach głupoty. Plissssss!
      • waple Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 08:34
        A jednak czytają.Skuteczność tego forum jest zadziwiająca, już się naprawiło.Nie wiem tylko komu dziękować?Pozdrawiam.
        • mietlorz707 Naprawili bo czytają forum, mówisz... 23.10.13, 12:10
          Mnie się jednak wydaje, że:
          - szybciej dziś szedłeś
          - wczoraj Ci zgasło światło gdy wchodziłeś, dziś gdy schodziłeś zdążyłeś
          - tylko Ci się wydawało, że krócej świeci
          Mam tylko nadzieję, że nie wysłałeś żadnego pisma w tej sprawie.
    • fifik_rsl Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 13:48
      Pozwolę sobie tutaj przytoczyć komentarz Wapla z portalu rudaslaska.com.pl dotyczącego ulokowania lodowiska w Halembie podczas tegorocznej zimy.

waple 2013-10-23 13:02
      Świetna wiadomość.Raz Aqa. a raz lodowisko i tak na zmianę.Tak będę ratował swoją kondycję a i budżet Rudy Śląskiej.Pozdrawiam.

Po takim wyznaniu i tak przepracowanej zimie, zakłądając że dojdą do tego dłuższe spacery z jego pupilem, możemy być pewni że już nigdy światło na klatce Waplowi nie zgaśnie :) Pozdrawiam
      • waple Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 14:08
        Drogi fifiku:Chciałem Cię poinformować,że nie o sobie myślałem z tym światłem ale o dzieciach,osobach starszych i kalekach.Ja natomiast specjalnie na klatce nie świecę bo z ciemności lepiej widzę otoczenie a jestem ciekawy świata.Pozdrawiam.
        • mietlorz707 Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 15:41
          > z ciemności lepiej widzę otoczenie a jestem ciekawy świata

Cichociemny...
          A tylko podglądasz czy lubisz też gdy inni na Ciebie patrzą?
          • grizllli Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 16:39
            Cichy(szpicel i podglądacz) :O, ciemny(jak lewy but
      • karlikos666 Re: Górnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa. 23.10.13, 22:12
        a on myślał że to lodowisko będzie w aquaparku, to gratuluje ineteligencji, przecież agregat i całe urządzenie lodowiska jest zakupione już dawno, powinien się cieszyć że obok hali sporowej, aquaparku dzieci będą miały co robić podzcas zimy. Oj jeżeli on jest w zarządzie stowarzyszenia to będzie wesoło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka