Dodaj do ulubionych

Do św. Hankego

03.01.14, 22:16
Szanowny radny, przestoń dupić kazania z mównicy rady miasta, jak bydymy chcieli posłuchac kazań to pójdymy do kościoła a momy ich pora. Rada miasta to sprawy miasta a nie rzekanie. Widocznie o jednego za mało który ci padoł w Urzędzie że juz przeginosz - ostatnio jakbyś nie uciekoł i nie czaskoł drzwiami to może mógłbys sie dowiedzieć wiecej kedy ci to padajom czemu z takim przesytem za duzo tego robisz. Do seminarium zawsze można wrócić.

Obserwuj wątek
    • karlikos666 Re: Do św. Hankego 04.01.14, 17:54
      Przegino inny katechaeta Marek wesoły, jak dla mnie, mam wrażenie że jak kończy wystąpienie to nie wie od czego zaczął

• lswaczyna Re: Do św. Hankego 04.01.14, 17:58
        Jo głosowoł na niy czymu teo niy ma;-((
        • mietlorz707 Re: Do św. Hankego 04.01.14, 18:14
          Bo widocznie głosować to ty umiesz tak jak pisać.
          • lswaczyna Re: Do św. Hankego 04.01.14, 18:27
            Ty ino poradzisz pisać i nic wyncy ;-((
            • mietlorz707 Re: Do św. Hankego 04.01.14, 18:42
              Głosować najwidoczniej też.
    • von-cymbergaj Re: Do św. Hankego 05.01.14, 10:17
      W zasadzie to nie wiem o co Piekarokowi chodzi ale z głosowania wynika remis.
      A może temperatura w głowie Piekaroka(jak sama nazwa wskazuje) za wysoka była po sylwestrze? No bo jak się spala to temperatura rośnie.
      • piekarok Re: Do św. Hankego 07.01.14, 11:20
        W zasadzie to nie wiem o co Piekarokowi chodzi ale z głosowania wynika remis. A może temperatura w głowie Piekaroka(jak sama nazwa wskazuje) za wysoka była po sylwestrze? No bo jak się spala to temperatura rośnie.

Olać głosowanie, myslisz że chodziło o pokazanie że przegino z tym rzekaniem na podstawie glosowania ? Nie. Temperatura była odpowiednia, co miało ulecieć do nieba po sylwestrze to uleciało, tak to jest jak sie spędzo sylwester z dwójką.

Co do wesołego to też żech mioł zakłodać 2 wątek heh ona jak wchodzi na katedra to 10 sekund na początek i łon mysli że dodaje mu to powagi, na początku stawio wniosek potem godo zupełnie co innego, a potem puenta odwrotno, a jak ktoś mu pado że to nie tak to godo że on tego nie mioł na myśli :D to tak jak z tym darmowym telefonem - ty pomysl że jo do Ciebie dzwonia a jo pomyśla, że łodbierom. Wszak bydzie za darmo ale ch... z tego bydzie bo sie nie dogodomy.
        • piekarok Re: Do św. Hankego 07.01.14, 11:23
          chodzi o czywiście o 10 sekund ciszy i wilczy wzrok tuska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka