jozefosmenda 06.03.14, 11:35 Ciekawe czy w nawiązaniu do "naszych" spraw też by się coś mogło zdarzyć?: www.portalsamorzadowy.pl/raport/,57553.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifik_rsl Re: Ciekawostka taka sobie.... 06.03.14, 11:53 Pewnie ów poseł miał niezły niesmak, gdyż de facto sfinansował późniejsze dojście do władzy PiSiora. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Ciekawostka taka sobie.... 06.03.14, 12:46 Jak zawsze masz rację Józefie. Zdarzyło się w 2012. Prezydent ani Rada Miasta nie złożyły sprawozdania finansowego z kampanii referendalnej co zresztą jest obowiązkiem. A przecież wiemy, że w czasie kampanii referendalnej m.in. ktoś (!?) finansował wydanie 80 tys. Gazetki „Ruda Śląska coś tam”. Ktoś finansował specjalne ekipy „sprzątaczy”, jak wiemy można było na tym zarobić. Więc powtórzę twoje sławne powiedzonko: „Coś jest na rzeczy” Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Ciekawostka taka sobie.... 06.03.14, 13:58 Marianie, a kto finansował wydawanie gazetki "Coś tam o Rudzie Śląskiej"? Z ciekawości pytam, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bszabatowski Re: Ciekawostka taka sobie.... 06.03.14, 15:16 No na pewno nie mieszkańcy jak w przypadku takiej innej rudzkiej gazetki wydawanej co tydzień w ogromnym nakładzie... Jako że jest to prywatna gazeta pytanie o źródło finansowania winieneś skierować do właściciela. Może jak będzie miał dobry humor to Ci odpowie! Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 To i rzecznikiem Mariana jesteś? 06.03.14, 15:36 Normalnie szczyt osiągnięć chirurgii plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
bszabatowski Re: 06.03.14, 15:52 Bynajmniej... Wystarczy trochę pomyśleć, a nie tłuc w klawiaturę bez sensu. Może jednak zapytaj radnego, czy wie coś na temat tego sprawozdania finansowego bo ktoś, gdzieś publicznie się chwalił, że "prawa przestrzega", - a tak teraz "w nawiązaniu do naszych spraw" strasznie głupio to wygląda i niedomówienia zostają! Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Bartusiu 06.03.14, 16:55 i znów zamiast najpierw użyć organu, a potem klawiatury - robisz odwrotnie. Ale faktycznie - strasznie głupio wygląda to co tu tworzysz. Aż dziwne, że jeszcze cię duch wapla nie postraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
bszabatowski Re: Bartusiu 06.03.14, 18:13 Słabo, słabo :( Zaczynasz się powtarzać, robisz się nudny - postaraj się- stać Cię na więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 mietlorz 09.03.14, 11:30 Witam cię mietlorz. Kilka tygodni miałem spokoju i wracam a tam mietlorz jak zawsze rozmywa. Fakty mietlorzu, fakty. Więc prezydent i rada nie złożyła sprawozdania. Prwda czy fałsz mietlorz. Nie wiadomo z jakich środków prezydent zapłaciła za te gazetki, jak przypuszczam to nie ze swojej kieszeni a z kasy Miasta i to jest niezgodne z prawem. Tyle razy „pisałeś” już o finansowaniu Prawdy. A ja odpowiadałem, a ty nie rozumiesz??? TO PRYWATNA GAZETA i każdy może ją sponsorować. NIKT na pewno nie ukradł publicznych pieniędzy tak jak w przypadku tej makulatury pod nazwą „Ruda Ślaska coś tam” i nikt nie okrada mieszkańców aby finansować szmatławca WR. Odpowiedz Link Zgłoś