Dodaj do ulubionych

Pomóż jeżykowi!!!!!

23.06.14, 22:29
www.jeze.com.pl/ U nas też dużo jeżyków jest okaleczonych. Ale nie znalazłem pomocy na Śląsku. Może ktoś wie gdzie jest pogotowie dla jeżyka? Jednego oddałem do schroniska w Rudzie Śl., bo był bardzo podziobany przez sroki. A tak na marginesie, jeżyk jest dobry w ogródku. Spokój z robalami na amen. Mimo ciężkiego czasu dla kliniki (link) dostałem dużo informacji fachowych.
Obserwuj wątek
    • aloes69 Re: Pomóż jeżykowi!!!!! 23.06.14, 22:40
      Jest takie miejsce gdzie pomaga się wszystkim dziko żyjącym zwierzakom na Śląsku i rzut kamienim od Rudy www.lesnepogotowie.pl/. Sprawdzone, zaliczone.:)
      • nick_na_raz Re: Pomóż jeżykowi!!!!! 24.06.14, 11:57
        Dzięki za link. Jeże są świetne, ale zawsze miałam w głowie jak to masowo przenoszą wściekliznę. Tymczasem już w pierwszym otwartym artykule znalazłam informacje na ten temat.
    • hynio59 Re: Pomóż jeżykowi!!!!! 25.06.14, 16:23
      Tfuj. Wiem. Ruda Śląska nie wspiera ochrony dzikich zwierząt i nie wspiera ochronki w Mikołowie. Ale wiem, że biorą zwierzaczki i z Rudy Śląskiej. I chwała im za to i proponuję tam się udać. Ale mi jest wstyd, za naszych rządzących. Ale nie rozpisujcie się o o rajcach, tylko co z tym zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka