sercisko 18.07.14, 11:50 Mieszkam w Halembie w domku jednorodzinnym. Jaką firmę może ktos polecić na dostawcę internetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietlorz707 Re: internet halemba 18.07.14, 15:17 Elsat/Sileman jeśli jest możliwość podłączenia, potem neostrada z Orange, potem długo nic, następnie Netia itp. na łączach Orange. Unikaj firemek oferujących internet tzw. "radiowy" - niby taniej, teoretycznie szybciej, za instalację zapłacisz, za każde zniszczenie sprzętu w czasie burzy zapłacisz, umowa na kilka lat, a co się nawkur...asz że nie działa co parę dni, to Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr32167 Re: internet halemba 29.07.14, 11:54 Ja co prawda nie mieszkam w Twojej okolicy, ale własnie w domku jednorodzinnym i mam netię i spoko działa. Mieliśmy co prawda ostatnio jakąś awarię, ale na szczęście szybko naprawili, więc nie narzekam w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
cicloppe Re: internet halemba 01.08.14, 01:20 Dokładnie ten sam problem na Nowym Bytomiu. Mam już półtora roku Neo, i chodzi klasa, burza , nie burza, wiatry, śniegi, tornada, trzęsienia ziemi, Tsunami ... ona chodzi! Ale alternatywy żadnej. Niby tu gdzie mieszkam nie ma ani Elsatu, ani Vectry, ani Upc, A chciałem mieć neta z kablówką i brak możliwości! Został net Odpowiedz Link Zgłoś
perpet-ua123 Re: internet halemba 05.08.14, 08:26 A ja mam Elsat/ Sileman i jest spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
yez Re: internet halemba 07.08.14, 20:54 Ja też mam net z silemana i nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś