Dodaj do ulubionych

internet halemba

18.07.14, 11:50
Mieszkam w Halembie w domku jednorodzinnym. Jaką firmę może ktos polecić na dostawcę internetu?
Obserwuj wątek
    • mietlorz707 Re: internet halemba 18.07.14, 15:17
      Elsat/Sileman jeśli jest możliwość podłączenia, potem neostrada z Orange, potem długo nic, następnie Netia itp. na łączach Orange.
      Unikaj firemek oferujących internet tzw. "radiowy" - niby taniej, teoretycznie szybciej, za instalację zapłacisz, za każde zniszczenie sprzętu w czasie burzy zapłacisz, umowa na kilka lat, a co się nawkur...asz że nie działa co parę dni, to Twoje.
    • piotr32167 Re: internet halemba 29.07.14, 11:54
      Ja co prawda nie mieszkam w Twojej okolicy, ale własnie w domku jednorodzinnym i mam netię i spoko działa. Mieliśmy co prawda ostatnio jakąś awarię, ale na szczęście szybko naprawili, więc nie narzekam w sumie.
      • cicloppe Re: internet halemba 01.08.14, 01:20
        Dokładnie ten sam problem na Nowym Bytomiu. Mam już półtora roku Neo, i chodzi klasa, burza , nie burza, wiatry, śniegi, tornada, trzęsienia ziemi, Tsunami ... ona chodzi! Ale alternatywy żadnej. Niby tu gdzie mieszkam nie ma ani Elsatu, ani Vectry, ani Upc, A chciałem mieć neta z kablówką i brak możliwości! Został net
        • perpet-ua123 Re: internet halemba 05.08.14, 08:26
          A ja mam Elsat/ Sileman i jest spoko!
    • yez Re: internet halemba 07.08.14, 20:54
      Ja też mam net z silemana i nie ma problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka