miglanc_pl 03.08.14, 11:52 Czy to zmęczenie upałam? Albo samo wygaszanie naszego Hyde Parku. Marazm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Lato? 03.08.14, 13:44 Podobne przemyślenia w wątku" Agonia czyli dno" przez referendystę czołowego zostały określone jako " "debil" "hiena" "padalec" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Lato? 03.08.14, 14:47 hepik1 napisał: > Podobne przemyślenia w wątku" Agonia czyli dno" przez referendystę czołowego zo > stały określone jako > " "debil" "hiena" "padalec" ;) Wydaje mi się że niezbyt precyzyjnie formułujesz ten związek przyczynowo-skutkowy. Tam było coś jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc_pl Re: Lato? 04.08.14, 16:09 Czasami nie nadążam :-), za tokiem Waszego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
antydopalacz Re: Lato? 04.08.14, 12:44 Ja wczoraj musiałem chwilkę wieczorem postać na A4, bo jakiś desperat chciał skoczyć z wiaduktu. Może w jego przypadku to też zmęczenie upałami albo to był jakiś sfrustrowany forumowicz. Podobno nasza dzielna policja go uratowała ale prawdopodobnie tylko dlatego, że była opcja sprowadzenie snajperów z Goduli. Jak Onet dzisiaj podał ich strzały do pacjenta były celne. Odpowiedz Link Zgłoś
perpet-ua123 Re: Lato? 05.08.14, 07:46 No niestety człowiek w szpitalu zginął od kul policjantów. smutne. Odpowiedz Link Zgłoś