fifik_rsl
09.11.14, 12:05
Od wczoraj wieczorem na forum miasta pojawiają coraz to nowe nicki, które to prześcigają się w pisaniu o tym jakim to złym człowiekiem jestem i jak to bardzo troszczą się o moją moralność. Bartku, mam dziwne przeczucie że pisząc troszkę niefortunnie "pisząc o Panu" mogłeś nieświadomie trafić w przysłowiową dziesiątkę. Nie pierwsze to tego typu zjawisko, gdy niemal w jednym momencie powstało kilka nowych nicków i wszystkie zaczęły komentować tylko daną sprawę i potem znikały.
Oczywiście każdy może sobie wybrać dowolną linię obrony i ją realizować, ale jeśli ktoś pełni prestiżowe stanowisko, to chyba schodzić poniżej pewnego poziomu nie wypada. Do wpisów nowych nicków odnosił sie nie będę, bo w sumie trzeba tu cokolwiek komentować? Rozbawiło mnie tylko pewne kuriozum, że o rzekomym braku mojej moralności chce rozmawiać Człowiek, który posunął się do tak haniebnych metod.
Mam też prośbę do Hepika, jeśli na forum pojawią się kolejne tego wynalazki i będą płodzić kolejne tego typu wpisy dotyczącej mojej osoby, to proszę nie kasuj tego, nich sobie każdy poczyta i sam wyciągnie wnioski.
Nie ukrywam że po opublikowaniu swoich wyjaśnień na forum, a także na fb nie chciałem do sprawy już wracać. Kiedy pojawiły się jednak nowe wpisy na forum, czuje się w obowiązku oficjalnego poinformowania Śląskich Struktur Platformy Obywatelskiej o poczynaniach Pana Władysława Dryji, który w mojej ocenie działa na szkodę swojej Partii.