Dodaj do ulubionych

Vox populi...

18.11.14, 19:42
Chciałem pogratulować wszystkim kandydatom, którzy otrzymali Mandat Radnego w tym pierwszym rozdaniu jak i też z góry pogratulować tym którzy otrzymają go po drugim. Jednocześnie chciałem podziękować za współzawodnictwo (jeżeli mogę tak to ująć) tym którzy startowali, a im się nie udało Mandatu uzyskać - głowa do góry świat się nie kończy :) ...

Ps. Wyniku wyborów nie będę komentował, bo głos ludu zdecydował, a jako że żyjemy w Demokracji ten głos jest jest dla mnie najważniejszy i ostateczny - wyniki są jakie widzimy!
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Vox populi... 18.11.14, 19:53
      Przynajmniej obok złudzeń pozbyłeś się cudzysłowów.
      Ale te duże litery w mandacie i radnym równie bez sensu .
      ;)
    • greenrs2 Re: Vox populi... 18.11.14, 20:06
      bszabatowski napisał(a):

a jako że żyjemy w Demokracji ten głos jest jest dla mnie najważniejszy i ostateczny - wyniki są jakie widzimy!

To kiedy referendum?
      • manfred77 Re: Vox populi... 18.11.14, 20:15
        Greenrs2 i hepik,czy wyście najedli się blekotu?Poza tym greenrs2,czy to że nie wszedłeś do RM(na szczęście)musi od razu być powodem referendum?A zresztą jak chcesz,to organizuj,jako emeryt masz czas.
        • hepik1 Re: Vox populi... 18.11.14, 20:26
          Nie znam zielonego ale mnie się wydaje,że jemu do emerytury to ze 30-40 lat zostało ;)
          • manfred77 Re: Vox populi... 18.11.14, 20:30
            Otóż to.Wydaje ci się i dlatego też uczcij się minutą ciszy.
        • greenrs2 Re: Vox populi... 18.11.14, 20:27
          Nie wszedłem bo nie kandydowałem. Poza tym to nie ja jestem specjalistą od referendum ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka