broneknotgeld 07.07.07, 10:51 Wylazła z Rudy Glywice topić www.rynkowy.pl/news.php?id=636 Czy w ty intyncji idzie se łopić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 07.07.07, 11:02 Pierombol, za jeji kadyncji we Rudzie, aże dwa razy kontakotowoł żech se ze wydziałym kery jyj podlegoł, boch szukoł informacji ło miastach partnerskich. Z naczelniczkom niy udało mi se pogodać - możno "za wysoke progi". Łod beamtrow z kerymi bezpośrednio żech godoł udało mi sie yno wyprosić dwa folderki Giżycka. Co do inkszych miejscowości, to z godki szło wywnioskować, że wiedzom chyba mniyj niż jo. Zdowało mi sie, że jakby niy umieli spokopić ło co mi richtig idzie. No ja, możno teroz jest trocha inaczy. Trzeci roż se tam już niyproszony niy wybiera, toz mozno tego jednak niy sprowdza. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: Wylazła z Rudy 07.07.07, 15:17 to typowe dla tej pani i pokazuje, jakich ludzi prezydent hojnie obdarza prezentami w postaci stanowisk za rzekome zasługi w trakcie kampanii. Ilekroć był jakiś dziwny pomysł, to można było zgadywać, kto jest autorem. Zaczeło się od przesławnych piętrowych (czy podziemnych garaży) w każdej dzielnicy i koncepcji zbudowania parku zimowego wypoczynku na hałdach wireckich. Co ciekawe, wszyscy pukali się w czoło, a prezydent był zachwycony! Mniej był zachwycony, kiedy skrytykowano promocję w pociągach, zaś do dziś nie wiem jak oceniono to całe Giżycko. W każdym bądź razie, gdyby nie uśmiech losu, całkiem możliwe, że to Ruda Śl. miałaby znów te 500 tys. w plecy. A tak, mają je Gliwice. A my... starcimy tę kasę inaczej. Przez akwapark czy inne codowne koncepcje. Ale pogratulować prezydentwi ręki do świetnych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrata Re: Wylazła z Rudy 08.07.07, 12:20 zgadzam się, że promocja kuleje, szkoda, że do tego Giżycka Rudzianie nie jeżdżą na tanie wczasy, dzieci na obozy czy kolonie kto w ogole wie o jakimś Gozycku i kto tam jeździ oprocz Pana Pytloka , ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 08.07.07, 19:18 Joch se karnoł wirtualnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23395906&v=2&s=0 Z fraszkom dyć i tako fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 07.07.07, 17:48 Glywice Som wirtualne, som i na jawie Se w Świnoujściu promujom prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 07.07.07, 20:25 W Świnoujściu uwidzieli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=65523668 Se dziwujom ślonski szteli? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 08.07.07, 21:50 www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=271 Tyż se werci poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 09.07.07, 19:47 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4299069.html Piyrszy sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wylazła z Rudy 12.07.07, 16:22 www.gliwicka.pl/index.php?pl=more&id=0&dz=wyd To se idzie tyż poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś