Dodaj do ulubionych

Nowy portal w Rudzie Śląskiej!

15.10.08, 12:15
Niniejszym z przyjemnością informuję o powstaniu nowego portalu informacyjnego
Rudy Śląskiej o charakterze serwisu dziennikarstwa obywatelskiego. Strona jest
obecnie w fazie beta testów więc zapraszamy do oglądania, czytania i
rejestrowania się! www.eRuda.pl
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: Nowy portal w Rudzie Śląskiej! 15.10.08, 13:51
      O JEj znow zacznie sie"dzielenie wlosa na pol".Juz tak myslalem
      utworzyc portal"Andrzej Stania" aby wszyscy mogli swoje pomyje
      wylewac na jednym miejscu.
      • eruda.pl Re: Nowy portal w Rudzie Śląskiej! 15.10.08, 13:57
        O jakim dzieleniu za przeproszeniem włosów szanowny pan mówi? Nie chodzi o
        wylewanie pomyj ale o informacje - rzetelne i obiektywne.
        • grzegorz1948 Re: Nowy portal w Rudzie Śląskiej! 15.10.08, 14:09
          Nie mowie o portalu ale o obecnych na tym forum dyskutantow co
          krytykuja wszystko co prezydent zrobi.Jest to tak niesmaczne ze
          chcialoby sie tych malkotentow skazac na banicje z Rudy Slaskiej.
          No poczekamy na chwike to juz bedzie dyskusja o patronacie tego
          portalu.Poczekajmy.
          • eruda.pl Re: Nowy portal w Rudzie Śląskiej! 15.10.08, 14:12
            Portal jest niezależny stworzony z pasji dziennikarskiej i informatycznej.
            Pozdrawiam.
            • rudy107 czyj to portal? 15.10.08, 18:45
              wszystko pięknie, ale nie znajduję na stronce ani jednego nazwiska.
              Rozumiem prywatność, ale czy uważacie, że trzeba się wstydzić tego
              dzieła? Jeżeli coś pisać - ok, ale wiedzieć dla kogo - to podstawa.
              • michal.misko Re: czyj to portal? 15.10.08, 18:50
                Witam, zgadzam się. To zwykłe niedopatrzenie wynikające z natłoku pracy i
                niedopilnowania spraw formalnych w serwisie. Redaktorem Naczelnym i właścicielem
                serwisu jest Michał Miśko (także redaktor serwisu SportowaRuda.pl). Dziennikarz
                amator, sympatyk sportu i informatyki. Wiek: 28 lat. Przepraszam za to
                niedopatrzenie. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania tutaj lub na mail.
                • grzegorz1948 Re:michal.misko 15.10.08, 21:29
                  no na razie szczury pouciekaly do dziur,zobaczymy na jak dlugo.Masz
                  na razie czas poczytac to forum abys wiedzial na czym stoisz.
              • grzegorz1948 Re:rudy 15.10.08, 18:53
                Kpisz czy o droge pytasz?!A moze sie boisz zaczac normalnej u was
                nagonki?Na dole po lewej stronie pisze sport i tam znajdziesz
                nazwisko tego ktorego tu na forum na kazdym kroku opluwasz.
                • rudy107 Grzesiu, uspokój się 15.10.08, 21:42
                  spokojnie, nie emocjonuj się aż tak Grzesiu. Nagonkę się robi, kiedy
                  wiadomo jest na co. A tu nic takiego nie widzę. A to, ze sugerujesz,
                  że to nazwisko to właściciel portalu...? No, nie wiem czy taka jest
                  intencja M. Miśko. I nie musisz go instruować, bo to nie jest nikt
                  nowy na forum, tylko wystepował tu częściej pod innym nickiem. I
                  wreszcie to opluwanie - co to znaczy? W którym miejscu oplułem to
                  nazwisko i czym? Przytocz jakieś fakty.
                  • grzegorz1948 Re: Grzesiu, uspokój się -ach nie?1 15.10.08, 21:56
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=66702718&a=66845690
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=83414582&a=83603039
                    Moze troche tej cywilnej odwagi i pokory!To tylko pare przykladow
                    Ryzy
                    • kapioh1 Re: Patron honorowy- A. Stania !! 15.10.08, 22:40
                      "Patronem honorowym serwisu jest prezydent Rudy Śląskiej - Andrzej
                      Stania"
                      Wszedłem na stronkę tak zachwalaną i zrobiłem wytnij- wklej.
                      Przynajmniej pojawia się JEDNO NAZWISKO. Ale jakie !
                      Może kubełek wazeliny wam sprzedać ? Będziecie mogli smarować
                      klawiaturki do woli.

• michal.misko Re: Patron honorowy- A. Stania !! 15.10.08, 22:46
                        Drogi Kapiohu1, sugeruję raz jeszcze przeczytać tekst, tym razem ze
                        zrozumieniem go. Owszem, prezydent jest patronem honorowym, ale
                        serwisu SportowaRuda.pl.
                      • grzegorz1948 Re:Kapioh 16.10.08, 16:10
                        Może kubełek wazeliny wam sprzedać ? Będziecie mogli smarować
                        > klawiaturki do woli.
                        Jak sie "dowiedziales "ze zostales desygnowany przez Jozka na
                        prezydenta tos kupil wiecej wazeliny i troche ci zostalo?
                    • rudy107 Fakt: Grześ to czysty PRL 16.10.08, 07:52
                      i co w tym było "opluwaniem"? To że miasto ma gdzieś właścicieli?
                      Jak o nich dba? To, że tatuś Oti był pełnomocnikiem czy jeszcze coś
                      innego? Grzesiu, po raz kolejny stwierdzam, że tkwisz mentalnie w
                      poprzedniej epoce, która zakazywała patrzeć krytycznie na władzę.
                      Tymczasem mój drogi, tylko takie podejście może sprawić, że owa
                      władza puknie się jednak w głowę i powie sobie: może jednak mi nie
                      wolno tak prowadzić polityki zatrudnienia? Może jednak trzeba się
                      ująć za ludźmi?
                    • rudy107 Fakt: Grześ to czysty PRL 16.10.08, 07:53
                      i co w tym było "opluwaniem"? To że miasto ma gdzieś właścicieli?
                      Jak o nich dba? To, że tatuś Oti był pełnomocnikiem czy jeszcze coś
                      innego? Grzesiu, po raz kolejny stwierdzam, że tkwisz mentalnie w
                      poprzedniej epoce, która zakazywała patrzeć krytycznie na władzę.
                      Tymczasem mój drogi, tylko takie podejście może sprawić, że owa
                      władza puknie się jednak w głowę i powie sobie: może jednak mi nie
                      wolno tak prowadzić polityki zatrudnienia? Może jednak trzeba się
                      ująć za ludźmi?
                      • grzegorz1948 Re: Rudy107 16.10.08, 16:16
                        Pamietaj o tym ze komputer to durny agregat ale ma wysmienita pamiec!
                        A swoja krytyke wladzy mozesz T E R A Z bez obawy wyrazic bo ktos za
                        ta twoja wolnosc zaplacil.Tez swoim zyciem! A wiec bedac na grobach
                        1 listopada pomysl i o tych ktorzy za PRL oddali zycie i wolnosc za
                        te pelne sklepy,za wolnosc podrozy no i za ten internet tez!
                        • kapioh1 Re:Gregor- jednak komuszek :) 16.10.08, 20:36
                          Taaaa, Greeegor, uaa, takie to bombastyczne i górnolotne, że aż
                          nudne. Niestety A. Stania nic nie rozumie z tej wolności. Świadczy o
                          tym to, co Rudy opisał czyli polityka kadrowa jak za Gomułki, talony
                          na imprezy jak za całej komuny a do tego ideologiczny sos, tzn.
                          dziecinna teologia. Wystarczy ten cały osadzony w komunie badziew
                          okrasić cytatem z Jana Pawła II, albo nazwać jego imieniem
                          zaniedbany plac, którego nawet się sprzątać nie chce. To się
                          nazywa "listek figowy", Gregor ! To forum jest właśnie po to, żeby
                          Stania nie czuł się jak w poprzednim ustroju, hi hi, czyli
                          niekrytykowalny. To dla jego zdrowia !
                          • grzegorz1948 Re:Gregor- jednak komuszek :)kapioh 16.10.08, 21:22
                            Lapaj zlodzieja zawolal drugi zlodziej!
                            Widzisz komunizm sie skonczyl a ty dalej boisz sie swojego cienia.
                            Chyba takiego prejezedynta /desygnowanego przez klike Osmendow/ Ruda
                            nie potrzebuje bos jest niedorozwinietym tchorzem.
                            • rudy107 po prostu: Gregor - homo sowieticus! 17.10.08, 07:56
                              A wiesz jak komuna walczyła z kościołem? Obwieściła, że sztana nie
                              ma. Czyli nie bójta się ludzie - róbta co chceta. Przytaczam ten
                              fakt, to tak samo ty wieścisz, że komuny już nie ma. A tymczasem
                              wielcy mysliciele (twój idol - albo cholera wie: ty sam) w
                              przemówieniach się na niech powołuje głosza, że jest coś takiego jak
                              homo sowieticus. Czyli mentalność, która ciągle tkwi w tamtej epoce
                              i nie potrafi z niej wyjść. O ile w róznych ludziach widze rózne
                              elementy homo sowieticusa, to ty jesteś jego kompletnym książkowym
                              przykładem. I myslisz, że kiedy nam powiesz: komuny nie ma, to
                              uwierzymy, a Tobie wolno będzie wszystko?
                              A wyjasnij też może: dlaczego Kapioh się boi cienia? Na jakiej
                              podstawie tak orzekasz?
                              • grzegorz1948 Re: kapioh 17.10.08, 10:23
                                I myslisz, że kiedy nam powiesz: komuny nie ma, to
                                > uwierzymy, a Tobie wolno będzie wszystko?
                                Jezeli bym tak uwazal to bym lewusow nie karczowal.
                                Ale ty dalej Kapioh chcesz odwrocic uwage od twojego "IDOLA PANA
                                JOZKA"
                                A wyjasnij też może: dlaczego Kapioh się boi cienia? Na jakiej
                                > podstawie tak orzekasz?
                                Bo boi sie bezposrednio/nawet posrednio przez anonimowy E-Mail/
                                zaatakowac prezydenta tylko tu wyciagasz jakies tam idiotyzmy i
                                chcesz pokazac jakis ty "OSWIECONY".
                                Ja Milke kocham wszystkich podludzi ludzi i nadludzi a szczegolnie
                                nierozgarnietych.
                                • lernest Re: kapioh 17.10.08, 11:03
                                  grzegorz1948 napisał:
                                  > I myslisz, że kiedy nam powiesz: komuny nie ma, to
                                  > > uwierzymy, a Tobie wolno będzie wszystko?
                                  > Jezeli bym tak uwazal to bym lewusow nie karczowal.

Coś ci palancie powiem: najwięksi złodzieje, kanciarze, psychole i sqrwesyny i
                                  typowe gnoje siedzą zawsze na prawicy! W zamierzchłych czasach jak Polska była
                                  potęgą od morza do morza to własnie ludzie prawicy nie tylko,że ojczyznę
                                  sprzedali to jeszcze doprowadzili do jej zniewolenia.Oczywiście wszystko pod
                                  egidą żółtych czy niebieskich sztandarów z różnymi obrazami jako dodatkami.
                                  A to , że mam rację to wystarczy tylko popatrzeć co się dzisiaj dzieje jak
                                  niepodzielnie rządzi PRAWICA i w opozycji też jest PRAWICA! Bruksela jest tego
                                  przykładem i nie tylko. Ale ja bym chciał by było tak dalej bo przynajmniej z
                                  biegiem czasu naród zmądrzeje i pozamiata!
                                  Więc spadaj Grzesiu1948 ze swoimi poglądami do swojego raju na drzewo!
                                  • grzegorz1948 Re: Lernpest 17.10.08, 14:37
                                    No widac w sposobie argumentacji i znajomosci historii zes konczyl
                                    szkole pod kierownictwem pani Osmendy.Ot znana kiedys pod nazwa
                                    Szkola Specjalna dla dzieci specjalnych uposledzonych umyslowo.
                                    1.W zamierzchłych czasach jak Polska była
                                    > potęgą od morza do morza to własnie ludzie prawicy nie tylko,że
                                    ojczyznę
                                    > sprzedali to jeszcze doprowadzili do jej zniewolenia
                                    Te Polske od morza do morza to byl prezent Lenina?
                                    3. A to , że mam rację to wystarczy tylko popatrzeć co się dzisiaj
                                    dzieje jak
                                    > niepodzielnie rządzi PRAWICA i w opozycji też jest PRAWICA!
                                    Bruksela jest tego
                                    > przykładem i nie tylko. Ale ja bym chciał by było tak dalej bo
                                    przynajmniej z
                                    > biegiem czasu naród zmądrzeje i pozamiata!
                                    A co to bylo w Brukseli widac?Jak Narod bedzie dalej
                                    taki "swiatly "jak ty to dopiero bedzie widac na przelomie2011/12.
                                    Moze propozycja daj sobie teraz zrobic juz koszulke z napisem2Ale
                                    bylem slepy" bo pozniej to moze byc za drogie.
                                    4.Więc spadaj Grzesiu1948 ze swoimi poglądami do swojego raju na
                                    drzewo!
                                    No wlasnie poglady to rzecz indywidualna i moglbym ci tez powiedziec
                                    malpko zejdz z drzewa,ale ja mam argumenty a TY?????
                                    2.A kto ta Polske sprzedal?
                                    Tez prawica czy targowica?
                                    3.
                                    • rudy107 panie doktorze, czy to argumenty...? 17.10.08, 17:14
                                      wiesz, ja się z Lernestem niezupełnie zgadzam, ale muszę przyznać,
                                      że jego wywody są jednak bardziej logiczne niż Twoje. Ty ciągle
                                      powtarzasz "ja mam argumenty", ale ich niestety tu nie ma. Chyba,
                                      że masz na myśli coś innego, jak np. sklerozę, jakiś ishias albo jak
                                      to w tym dowcipie "dioptrie" (tylko, że w mózgu). To ustalmy
                                      wreszcie: co ty to masz i gdzie, no i jak to boli? I mówisz, że to
                                      się nazywa argumenty...? Hmm. Taki przypadek osobliwy.
                                      • grzegorz1948 Re: rudy107 17.10.08, 21:16
                                        Na tym watku nawet prosiles sie to ci pokazalem twoje posty o
                                        opluwaniu prezydenta.Zycze ci dalej durnej zabawy.
                                        a prowokowac to ty se mozesz swoja kobite jak bedziesz wieczorem
                                        mial ochote!
                                • kapioh1 Re: Poczytaj o sobie, Gregorrrr :)) 17.10.08, 22:08
                                  "Ale ty dalej Kapioh chcesz odwrocic uwage od twojego "IDOLA PANA
                                  > JOZKA"
                                  > A wyjasnij też może: dlaczego Kapioh się boi cienia? Na jakiej
                                  > > podstawie tak orzekasz?
                                  > Bo boi sie bezposrednio/nawet posrednio przez anonimowy E-Mail/
                                  > zaatakowac prezydenta tylko tu wyciagasz jakies tam idiotyzmy i
                                  > chcesz pokazac jakis ty "OSWIECONY"

Tyle brednie niejakiego Gregora. Ja natomiast Cię Gregor ostrzegam i
                                  przypominam, że wielu już mnie na tym forum próbowało postponować i
                                  przypisywało mi nienależne sojusze czy nawet nazwiska. Kiedyś, dawno
                                  temu byłem nawet uważany za głównego faworyta Stani- Szastoka (kto
                                  go dziś pamięta ?). Teraz Ty wmawiasz mi alians z Józefem Osmendą.
                                  Zaznaczam, że absolutnie nic nie mam do Osmendy, który uczciwie tu
                                  pisuje. Natomiast nie mam ochoty, aby ktoś przypisywał mi polityczne
                                  ambicje waląc po nazwiskach. A Twoja Osmendofobia jest poprostu
                                  obleśnie niestrawna.
                                  Natomiast wracając do Stani, to krytykowanie go jest moim
                                  obywatelskim prawem i przywilejem. I to jest właśnie urok
                                  demokracji, za to ją kocham, poprostu. Pchał się facecik na tron, to
                                  niech mężnie znosi uzasadnioną krytykę. Tak w demokracji mają osoby
                                  publiczne, natomiast w komunie, której cechy ukochał Gregor, wodzów
                                  krytykować nie było wolno.
                                  I jeszcze jedno, nie mam ambicji zostania prezydentem. Natomiast w
                                  przypadku zaistnienia w tym mieście prawdziwie wolnej prasy, chętnie
                                  pomogę w jej tworzeniu, służąc swoją wiedzą i kontaktami. I wtedy
                                  Panie Gregor, będziesz mógł poczytać O SOBIE ! Ha ha ha, na samą
                                  myśl skręca mnie ze śmiechu, ha ha ha.
                                  • grzegorz1948 Re: Poczytaj o sobie, Gregorrrr :)) 17.10.08, 22:54
                                    Te koncowe RRRRRRRRR to jak warczenie psa.
                                    Kiedyś, dawno
                                    > temu byłem nawet uważany za głównego faworyta Stani- Szastoka (kto
                                    > go dziś pamięta ?).
                                    A musze kazdego faworka pamietac?
                                    Tyle brednie niejakiego Gregora. Ja natomiast Cię Gregor ostrzegam i
                                    > przypominam, że wielu już mnie na tym forum próbowało postponować
                                    i
                                    > przypisywało mi nienależne sojusze czy nawet nazwiska
                                    Dla mnie jestes tylko wirtualnym dyskutantem ktorego ani pozycji ani
                                    nazwiska poznac nie musze.
                                    A Twoja Osmendofobia jest poprostu
                                    > obleśnie niestrawna.
                                    Ach!Ale jego intrygi w stosunku do mnie to chetnie polykales!?
                                    Teraz Ty wmawiasz mi alians z Józefem Osmendą.
                                    > Zaznaczam, że absolutnie nic nie mam do Osmendy, który uczciwie tu
                                    > pisuje.
                                    A co on takiego wogole uczciwie pisuje?Raz radny jest
                                    przedstawicielem mieszkancom a wiec nic co zwiazane jest z
                                    mieszkancami nie moze byc ukrywane bo im jest on/i inni/ winni
                                    uczciwosc.Osmendofobia-coz za slowo?Obojetnie kto by to byl to
                                    powiem mu co mysle a ze on oficjalnie odkryl tu na forum swoje
                                    nazwisko to jest jego problem nie moj.
                                    Natomiast wracając do Stani, to krytykowanie go jest moim
                                    > obywatelskim prawem i przywilejem. I to jest właśnie urok
                                    > demokracji, za to ją kocham, poprostu. Pchał się facecik na tron,
                                    to
                                    > niech mężnie znosi uzasadnioną krytykę. Tak w demokracji mają
                                    osoby
                                    > publiczne, natomiast w komunie, której cechy ukochał Gregor,
                                    wodzów
                                    > krytykować nie było wolno.
                                    A tu bez zenady uzywasz sam nazwiska7to tylko tak wskazanie/
                                    A kto ci powiedzial ze w PRL wodzow nie wolno bylo krytykowac?Oni
                                    wokol siebie robili taka aurore ale sam sie przekonalem ze to tylko
                                    zadymka ich glupoty dlatego nie mialem z tym problemu.Tak swoja cene
                                    zaplacilem!Ale to byl tylko odruch ich bezsilnosci.
                                    A krytyka no coz kapioh ja nie mialem do dyspozycji anonimowego
                                    internetu tylko musialem atakowac otwarcie przed publika i to nieraz
                                    w czesci z "uczynnych czlonkow PZPR" jak i Sb ekow na sali. A ty
                                    teraz mowisz ze nie mozesz krytykowac???????!
                                    Wlasnie tak jak Stania idzie miedzy ludzi ktorzy opowiadaja mu o
                                    swoich troskach i radosciach to malo kto i dlatego tu wlasnie na tym
                                    forum zwracalem sie nie raz aby smialo mowic o tym co boli i to co
                                    raduje waszym przedstawicielom.Jezeli wy tego nie zrobicie to jak wy
                                    chcecie przekazac demokracje swoim dzieciom i wnukom.powiecie ze
                                    jestem idealista NIE ci ktorzy mnie znali czy znaja potwierdza to.
                                    Zobaczysz Kapioh jezeli raz zdecydowanie wystapisz i bedziesz
                                    widzial ze bedzie to mialo efekty to zrobisz to natepny raz i setny
                                    tez.
                                    Wlasnie wczoraj byla 30 rocznica powolania JPII i to jego mysla
                                    przewodnia w wielu kazaniach byly slowa"Nie bojcie sie" a wiec
                                    kapioh nie boj sie ja stoje kolo ciebie a reszta za nami jak tchorze.
                                    I jeszcze jedno, nie mam ambicji zostania prezydentem. Natomiast w
                                    > przypadku zaistnienia w tym mieście prawdziwie wolnej prasy,
                                    chętnie
                                    > pomogę w jej tworzeniu, służąc swoją wiedzą i kontaktami. I wtedy
                                    > Panie Gregor, będziesz mógł poczytać O SOBIE ! Ha ha ha, na samą
                                    > myśl skręca mnie ze śmiechu, ha ha ha.
                                    Ambicje to ty masz ale zostaniesz z nimi az do smierci bo na to
                                    musisz miec gotowke.A z drugiej strony jezeli chcesz miec prywatna
                                    gazete aby tylko mnie osmieszac to pisz lepiej na papierze toaletowym
                                    przyjdzie cie to taniej i "kontakt" po napisaniu bedzie dosadny i
                                    anonimowy.

• jozefosmenda Re: Poczytaj o sobie, Gregorrrr :)) 17.10.08, 23:14
                                      Idź się Gregor odlać bo ci blaza zaś ciśnie na dekel,że aż hej!
                                      Szkoda ,że pitnąłeś na zachód bo tak bym namówił moją żonę byś mógł być przyjęty do Szkoły Życia na Wirku skoro aż tak zazdrościsz Lernestowi!
                                      Tylko,że niepotrzebnie naśmiewasz się z tych którzy tam chodzą ale to tylko świadczy o twoim chrześcijańskim i katolickim nastawieniu do bliźniego swego i całej tematyce sprawnych inaczej.
                                      I TY masz czelność mówić o pontyfikacie?
                                      Tfuuuu!
                                      • grzegorz1948 Re: Jozek ty maly intrygancie! 17.10.08, 23:21
                                        Masz pozdrowienia od Anieli!
                                        Taki maly czerwony intrygant chce mi powiedziec cos o moralnosci?!
                                        A gdzie to sie nasmiewalem z uposledzonych?Znowu szukasz zaczepki?
                                        A zmykaj ty intrygancie na swoje watki o wszystkim i niczym:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=85736218
                                        Tam ja ci przeszkadzac nie bede.
                                    • zoro333 Re: Poczytaj o sobie, Gregorrrr :)) 18.10.08, 11:22
                                      "Wlasnie tak jak Stania idzie miedzy ludzi ktorzy opowiadaja mu o
                                      swoich troskach i radosciach to malo kto i dlatego tu wlasnie na tym
                                      forum zwracalem sie nie raz aby smialo mowic o tym co boli i to co
                                      raduje waszym przedstawicielom."
                                      gregor ty poważnie?
                                      Znam wszystkich trzech prezydentów Rudy Śląskiej. ten najgorzej
                                      znosi wszelką krytykę pod swoim adresem. To jeszcze mało, on nie
                                      znosi jakiejkolwiek krytyki swoich pomysłów /radio, OTTI, Plac JP II
                                      itd/. Tych, których uważa, że mu się sprzeciwiają, po prostu
                                      wykańcza. Prześledź zmiany na stołkach spółek miejskich i powody
                                      odejścia już dziesiątek ludzi.
                                      Prezio słucha krytyki, haa, hii
                                      • grzegorz1948 Re: zorok 18.10.08, 13:03
                                        gregor ty poważnie?
                                        Jak najbardziej.
                                        Zoro naturalnie ton robi muzyke.A ty nie nalezysz do tych ktory
                                        zwraca na to uwage/zaznaczam ze znam cie tylko z forum/.Ale jezeli
                                        ktos tylko szkamro ze to abo tam to to nie bedzie przez nikogo
                                        powaznie brany.
                                        Jezeli kogos krytykujesz bezposrednio i osobiscie to nie mozesz
                                        zostawic mu za wielkich ruchow na prawo lub lewo.Dokumenty pod nos i
                                        moze ta osoba pacierz zmowic.
                                        Tych, których uważa, że mu się sprzeciwiają, po prostu
                                        > wykańcza. Prześledź zmiany na stołkach spółek miejskich i powody
                                        > odejścia już dziesiątek ludzi.
                                        Wiesz tak jak widzialem plan dnia Stani to on osobiscie na takie
                                        farmazony czasu nie ma.
                                        Moze ci dam tylko jeden przyklad "wspolpracy" podwladnych,moze
                                        wyolbrzymiony ale dosadny.
                                        Niemiecka obsada Auschwitz /tzw mundurowi/ to bylo 185 osob a
                                        o "porzadek" i brudna robote robila hierarchia obozowa.Przemysl to.
                                        • zoro333 Wszystko jasne! 18.10.08, 19:56
                                          Teraz nareszcie zrozumiałem!
                                          Nasz ukochany przez mieszkańców prezio jest wspaniały, inteligentny
                                          i honorowy. Na dodatek jest wrażliwy jak dziewica.
                                          A całe te bagno w Mieście robią:
                                          - głupkowaci doradcy, wciskający Mu debilne pomysły
                                          - mściwi podwładni wykonujący brudną robotę
                                          - a cały ten układ partyjno-koleżeńsko- mafijny w Rudzie Śląskiej
                                          jest tworzony za Jego plecami i bez jego wiedzy.
                                          A ja tu wytykając brudy i afery, niesłusznie oskarżam tego
                                          niezwykłego i skromnego faceta.
                                          Moja winna, moja winna, moja bardzo wielka …
                                          Zaraz, zaraz - to kto w takim razie zatrudnił tą cała bandę?

• rudy107 Re: Wszystko jasne! 18.10.08, 20:00
                                            Zoro, po co pytasz? przecież odpowiedź jest oczywista: to wszystko
                                            robota Józka Osmendy. Ten to ma moc, nie?
                                          • grzegorz1948 Re: Wszystko jasne!zorok 18.10.08, 20:17
                                            Zaraz, zaraz - to kto w takim razie zatrudnił tą cała bandę?
                                            Pokaz zes ZOROK i zapytaj sie go!Nabijany tchorzu
                                            • zoro333 Re: Wszystko jasne!zorok 18.10.08, 20:40
                                              Pytamy, pytamy tylko On wielki i zasłużony nie odpowiada.
                                              Zapracowany?
                                              Forum to także miejsce dyskusji - zapomniałeś.
                                              A prezio czyta i mu donoszą. A On co?
                                              Ostatnio słyszałem, że koalicyjni …… zastanawiali się kim jest
                                              zoro, kapioh i inni. Nie mają innej roboty? a może chcieli się
                                              zasłużyć u szefa.
                                              Ciekawe, że na pól tysiąca urzędników czytających te forum, nikt Go
                                              nie broni.
                                              • grzegorz1948 Re: Wszystko jasne!zorok 18.10.08, 21:24
                                                A kogo obchodza takie tchorze jak zoro ,kapioh czy w36.Albo wiesz ze
                                                masz racje i wystepujesz oficjalnie albo chcesz tylko robic sie
                                                wazny i piszesz glupstwa bez pokrycia jako wirtualny
                                                zoro,kapioh...itd
                                                • kapioh1 Re: Ja patrzę ! Wirtualny Kapioh :) 18.10.08, 23:30
                                                  "A kogo obchodza takie tchorze jak zoro ,kapioh czy w36.Albo wiesz
                                                  ze masz racje i wystepujesz oficjalnie albo chcesz tylko robic sie
                                                  wazny i piszesz glupstwa bez pokrycia jako wirtualny
                                                  zoro,kapioh...itd"

Mein liebe Gregorrr ! Ciebie najwyraźniej obchodzimy, hi hi, no bo
                                                  skąd ta piana, te emocje niezdrowe, ten twój jad, te obelgi
                                                  dziecinne ? No skąd ? To jest właśnie czar internetu, Gregorr. Tego
                                                  samego internetu, który jeszcze nie tak dawno podniecał Stanię. Ile
                                                  to było srania- grania na temat informatyzacji, hot- spotu. Nawet
                                                  przy wejściu do Urzędu Miasta stanęło wiecznie popsute badziewie, co
                                                  miało mieszkańca z netem łączyć. Ile to było dęcia w trąby, że można
                                                  przez internet sprawy załatwiać, że jakiś SEKAP- srekap stworzono.
                                                  Też nie działa, a miliony wywalone. I teraz Stania się nagle na to
                                                  boskie narzędzie, ten internet wspaniały OBRAZIŁ ? WSTYD, FUJ, no
                                                  jak dziecko, jak dziecko. Gdyby tchórze nie siedzieli po tamtej
                                                  stronie, to bym znał listy zaproszonych na koncercik, obdarowanych
                                                  mieszkankami, stołeczkami, wysokimi apanażami. Panie Stania, wtedy
                                                  byłoby wszystko absolutnie jawne. I ja też bym się ujawnił !
                                                  Natychmiast. A tak patrzę Wam na łapska. Pozdrawiam, wirtualny
                                                  Kapioh.
                                                  Gregorrrrr ! Ja patrzę...............

• grzegorz1948 Re: Ja patrzę ! Wirtualny Kapioh :) 18.10.08, 23:55
                                                    Jak bys zasiadl za moim komputerem to bys dopiero poznal co to jest
                                                    internet.Mam internet od mojego pracodawcy/ i to nie Versatel tylko
                                                    inny ci pseudo informatykiery poprostu ida na latwizne-pytalem sie
                                                    speca od tych rzeczy w naszej firmie/
                                                    Bedac po za domem tez niechetnie ide na internet bo jest taki
                                                    slamazarny ze mozna usnac.powiedzmy sobie ze dopiero swiatlowody
                                                    pozwola na szybkosc w internecie 16-20 MB/SEK a wiec czekamy.
                                                    Swiatlowody ma juz prawie cale byle NRD.Tyle technicznie.
                                                    Mein liebe Gregorrr ! Ciebie najwyraźniej obchodzimy, hi hi, no bo
                                                    > skąd ta piana, te emocje niezdrowe, ten twój jad, te obelgi
                                                    > dziecinne ? No skąd ? To jest właśnie czar internetu, Gregorr.
                                                    Tego
                                                    > samego internetu, który jeszcze nie tak dawno podniecał Stanię.
                                                    Ile
                                                    > to było srania- grania na temat informatyzacji, hot- spotu. Nawet
                                                    > przy wejściu do Urzędu Miasta stanęło wiecznie popsute badziewie,
                                                    co
                                                    > miało mieszkańca z netem łączyć. Ile to było dęcia w trąby, że
                                                    można
                                                    > przez internet sprawy załatwiać, że jakiś SEKAP- srekap stworzono.
                                                    > Też nie działa, a miliony wywalone. I teraz Stania się nagle na to
                                                    > boskie narzędzie, ten internet wspaniały
                                                    Nikt z was nie obchodzi mnie osobiscie-tylko po starej znajomosci
                                                    Jozek/ale to co piszecie nie jest zgodne z prawda i dlatego piszecie-
                                                    i dobrze i tak ma zostac-anonimowo.
                                                    Jezeli by wam kazano wasze"mundre" wywody udowodnic to byscie
                                                    plakali jak dzieciaki.Wyscie sa jak dzieci w sklepie zabawkowym
                                                    chcielibyscie wszystko miec a jak tatus powie ze nie ma pieniedzy to
                                                    flach na zol i ryczec ze wam sie krzywda dzieje.
                                                    Panie Stania, wtedy
                                                    > byłoby wszystko absolutnie jawne. I ja też bym się ujawnił !
                                                    Nie rob smiechu ty bys sie ujawnil jak bys sam zostal
                                                    prezydentem.Tylko pamietaj co tu juz napisalem:Jeszcze sie taki nie
                                                    narodzil ktory by wszystkim dogodzil!
                  • michal.misko Re: Grzesiu, uspokój się 15.10.08, 22:42
                    Oczywiście, forum to dla mnie nie nowość, jednak występuję głównie
                    jako czytający. Jedyny mój nick to ten pod którym teraz występuję,
                    zresztą gazeta.pl nie jest moim ulubionym źródłem informacji.
                    Pozdrawiam raz jeszcze i zaprasam d zaglądania na eRuda.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka