the 23.10.03, 19:18 Prosza o pomoc.Potrzebne mi som słowa piosynki "Dorka Dorka pamiyntosz", a jak by sie dało to i mp3.Kaj tego szkukać? Może ftoś mo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 23.10.03, 19:23 Przidało by sie to tukej Bestoż godom Ci - pioszukej A jak znojdziesz podej link W tyj intyncji pija drink. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makula1 Re: Dorka Dorka IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:09 Bronek! Piosynka ta, a w zasadzie pastisz śpiywo A Toluś Skupiński. Dzisioj mo koncert razym zy mnom w Chorzowie w kotłowni. Podaja ci numer od Tolka, powołej sie na mnie. M Makula Nr Tolka 505302227. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 24.10.03, 15:44 Dziynki Możno łon by jom tu wciep Przeca niy jest z niego kiep Jak niy wkleji to przedzwonia Dyć na razie czas jo gonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the Re: Dorka Dorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 18:34 Dziynkuja za telefon. Byda dzwonioł.Ja cos byda mioł to to ciepna. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 28.10.03, 18:46 Trza tu ciepać jak nojwiyncy Nawet jak moj rym Cie mynczy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 29.10.03, 21:06 Jak sie dowiysz - tu tekst wciep Gorko Dorka - gorki łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuja Re: Dorka Dorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 14:26 Załączam "Dorkę" spisaną z kasety "Kabaret Toluś party". Dorka, Dorka sł.A.T.Skupiński muz.Romuald Lipko Parlando albo tłumaczenie: Dorotko, ach Dorotko! Czy ty pamiętasz, jakim to ja cię darzyłem uczuciem, jak na twoim punkcie nieomal nie oszalałem, niczym pies....W owym czasie pozostawałem w związku małżeńskim z niejaką Emmą, na której ustawicznie dokonywałem aktów fizycznej przemocy, a całe moje miesięczne pobory przeznaczałem na zakup i konsumpcję taniego alkoholu. Na pożyczonym rowerze udałem się czym prędzej do miejscowości Chebzie i tamże, w starej altanie obywatela Ewalda uprawiałem z tobą, Dorotko, praktyki seksualne w sposób tak subtelny, że aż sufit nam się sypał na głowy. Dorka, Dorka pamiyntosz ,jak jo ci przoł, jak jo gupioł za tobom jak pies? Jo żyniaty boł z Ymom i ciyngiem jom proł, cołki geltag przepijoł na fest. Łod Hylmuta za kości wziun koło na folg, wyrychtowoł mu colg(?) , że hyj! Z Chropaczowa do Chybzio na kole żech gnoł, pyndalowoł jak gupi cep. W stary laubie Ywalda po leku cie broł, aż gipsdeka sie suła na łyb. Ty godałaś mi Jorguś, tyś słodki jak tort, niy narobisz mi gańby, ło niy! ref.:Ty mie godałeś łotwórz mi nad ranym, ty dej sie pozór, wróca zaś naprany. Skuńcz gupio fulać, nerwy mom stargane, jak mi sie nie zawrzisz,to cie mazna w pysk. W stary piyli my laubie, Dorka i jo, Ywald nosiył nom piwo i chlyb, łobalyła sie halba, jo ino sie śmioł, za łogródkiym na rogu boł sklyp (muzyczny). Yma stoła za płotym, markotno i zło, cołki jabol wypioła na yks, flaszkom łokno szczaskała, przelazła bez płot i wołała mie Jorguś, kaś jest? ref.:Ty mie godałeś przida zaś nad ranym skuńcz mie sztelować(?), jak jo jest naprany! Patrz mi sie stracić, furgej na przistanek! Taki typ łochlany z mojyj staryj boł... Dorka, Dorka pamiyntosz,a mie ciyngiem żol stary lauby, łogródka, kaj my tak sie przoli, puszczali my radio na fol. Jo już nie wiym, to prowda, czy niy? Zarościałe(?) te koło w chlywiku jo społ, Dorka mo już inkszygo, jo wiym. Dzisiej prziszoł listonosz, jo już zaś sie śmioł, niy łostawia cie, Dorka, ło niy... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 30.10.03, 16:35 Piykne dziynki za ta "Dorka" Naucza sie jyj do wtorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the Re: Dorka Dorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 10:52 Dziynki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dorka Dorka 02.11.03, 11:04 Ło to prosić trza by "tuje" - Wiyncyj wiyncyj - niych tu suje. Odpowiedz Link Zgłoś