jozefosmenda 27.11.08, 22:19 ...Gregor! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1570580,2,1.html Nie dosyć,ze wisisz i straszysz to jeszcze mi do okien zaglądasz z tego bilboarda! Nawet żony się boję dotknąć byś mnie nie podglądnął! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Ale masz tupet.... 27.11.08, 23:28 Nie dosyć,ze wisisz i straszysz to jeszcze mi do okien zaglądasz z tego bilboar > da! > Nawet żony się boję dotknąć byś mnie nie podglądnął! Idz oddaj strachu na wroble Suchanowi mocz na Wietnam Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Ale masz tupet.... 29.11.08, 22:56 Nie wiem Gregor o co ci chodzi ale jest faktem,ze wisisz! Na ul.Bzów i mówię prawdę jak Boga kocham! A jak wisisz to patrzysz na nas z góry,ze aż hej.Co oczywiście może być niepokojące! I martwię się,że wisisz bi zimno na dworze jak diabli a jak sobie blazę przeziębisz to możesz i popuszczać w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: Ale masz tupet.... 02.12.08, 17:36 Niesamowite! Pan Grzesiu się wpierniczył nawet do mojej działki zawodowej. Ale facet ma przełożenie kurcze blade w mordę jeża! Odpowiedz Link Zgłoś