jozefosmenda 02.09.09, 13:02 Czy ktoś słyszał o tym, że w obszarze górniczym dawnej kop.Nowy Wirek" ma powstać coś w stylu "ZG"Jadwiga" w Zabrzu? (właścicielem jest były poseł Jan Ch.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: ZG "Jadwiga" bis? 02.09.09, 22:21 Małżeństwo z wieloletnim stażem leży wieczorem w łóżku. Ona czyta książkę, on gapi się w sufit. W pewnej chwili mąż unosi kołdrę i spogląda z napięciem na swoje dolne partie. Cicho mówi do żony: - Bozena, podnosi się! Żona natychmiast odkłada książkę, też spogląda pod kołdrę i krzyczy: - PODNOSI SIĘ! Mąż: - Bozenko, ciszej! bo rozpozna cię po głosie!!! :) A wiec stary trutniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Kule bele! 03.09.09, 10:08 Jak zwykle Gregor w twoim stylu czyli NIC! Ale ja też mam dal ciebie nie na temat: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6995986,Sprawa_Barbary_Blidy__zatarty_slad_ABW.html A czas przyszły przyniesie jeszcze więcej chociaż niektórym wydaje się, ze jak "pitnęli" do Europy to są nietykalni(tak jak ci od sprawy Olewnika ale z właściwym końcem). Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Kule bele! 03.09.09, 10:31 Jak zwykle Gregor w twoim stylu czyli NIC! A co mam powiedziec?Ze twoja familia zawsze byla czerwona i miala korzysci z przynaleznosci do czerwonej bandy?! Jozek wszyscy maja prawo do wytykania innym brak moralnosci ale Tyyyyyyyyy NIEEEEEEE! Pamietaj synku ze zyja jeszcze ludzie ktorzy pamietaja PRL. Jedno co mnie tylko dreczy to jak to bylo mozliwe ze tatus zbieral wszystkie honory PRL/sam to pisales/ a w laubie waszej posiadlosci/na przeciwko poczty/ budowano oltarz na"Boze Cialo"? Moze na zasadzie"Panu bogu swieczka i dla diabla ogarek"? A co do Blidy?Strzelila se baba miedzy cycki bo byla"niewinna"?! A coz tam nowego ?Ziobro wstrzymal dochodzenie po jej smierci chwalebnej i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś