10.09.13, 11:09
witam serdecznie, czy ktoś z Państwa stosował/stosuje krople Para Farm? Mąż obecnie bierze 6 dzień krople i czuje się z dnia na dzień gorzej, nie wiemy czy to właściwe działanie kropel czy jakiś skutek uboczny. Serdecznie proszę o inf.
Obserwuj wątek
    • halina.vis Re: Para Farm 10.09.13, 18:44
      Witaj! ja już gdzieś wypowiadałam się na temat powikłań po kleszczowych. Ja chodzę codziennie po lasach lubimy zbierać grzyby itp. nasz sposób aby nie powtórzyły się choroby zwiazane z kleszczami to zapobieganie im.Jezeli przyniesiemy kleszcza i okazuje się dopiero na drugi dzień że on siedzi w ciele to zaraz bierzemy wysoce p. zapalne preparaty ziołowe przez dłuższy czas i jest dobrze. Ale muszą być sprawdzone najlepiej jak jest zatwierdzone przez WHO wtedy wiadomo że jest bezpiecznie i skutecznie. Nasze zdrowie jest w naszych rękach. halinavis@wp.pl
    • malgorzata-1985 Re: Para Farm 10.09.13, 21:59
      Dziękuje za odpowiedz. Mąż od 4 lat leczony jest metodą ilads. Obecnie ma 2 miesięczną przerwę. Bierzemy obecnie te krople. Maja również działać na bakterie. Chciałam dowiedzieć się czy ktoś na forum je stosuje a jeśli tak to z jakim skutkiem,. Pozdrawiam.
      • zielarz22 Re: Para Farm 10.09.13, 22:12
        Może halina napisze jakie to są specyfiki zatwierdzone przez WHO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka