baaad 24.09.04, 15:45 Jeżeli ktoś z obecnych ma ochotę - jutro (sobota) od godz. 20. dla forumowiczów zarezerwowany jest "niebieski pokój" w Mylnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 24.09.04, 15:49 baaad napisał: > Jeżeli ktoś z obecnych ma ochotę - jutro (sobota) od godz. 20. dla > forumowiczów zarezerwowany jest "niebieski pokój" w Mylnej. hmmm, no nie wiem, jeszcze się zastanowię ;-))) PS. pozakładajcie buty!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 15:51 Tak będzie bezpieczniej. Nikt nikomu na odcisk nie wejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 24.09.04, 15:53 adamwest napisał: > a to tam nie trzeba zdejmować? to w innym kontekscie było, niemniej do Mylnej buty biorę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 15:58 Fajnie będzie spotkać innych poperdolonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:10 a jak przyjdą nie ci co potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:12 to kulturalnie sie ich przyjmie, howh Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:13 I skąd będzie wiadomo że ten co krzywo patrzy to jest ten z forum? Może jakieś identyfikatory jak na zjeździe szkolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:14 ok! umówmy się, że naszym znakiem rozpoznawczym będzie... kufel Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:19 baaad napisał: > ok! umówmy się, że naszym znakiem rozpoznawczym będzie... kufel Kufel kuflowi nie równym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:21 Doprecyzuję: pełny (przynajmniej na początku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:23 Może lepiej laptop.Jak chcecie rozmawiać bez komputerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:38 pomyślę, pomyślę - a jakiś tradycji to się już dochowaliście - znaczki klubowe, gadżety, może "czerwone skarpetki" - bez sugestii - albo inne ciekawe logosy Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:13 Bez obaw, to nie leży w charakterze trolli Odpowiedz Link Zgłoś
aga.mix Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 24.09.04, 16:36 Jakie stroja obowiązują? Mam niewiele czasu a chciałabym się zaprezentować z jak najlepszej że tak powiem strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:48 wprawdzie jestem bez szans,ale panie najlepiej wyglądają "saute". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaBrygida Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.itpp.pl 24.09.04, 21:47 No zapewne siedzicie juz sobie w milutkiej mylnej:) mimo wszystko jestem z wami duchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 25.09.04, 10:34 zycze milego spotkanka, ja bede szalec gdzie indziej:) posiedzilabym z Wami, ale tych planow nie bede zmieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 25.09.04, 20:03 ooo zdazylem przeczytac prawie. juz jade Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 25.09.04, 22:17 W inmieniu tych którzy być nie mogą prosimy o relację ajk było ile osób dotało i jaka atmosfera panowała Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 00:31 bylo... milo moze i jeszcze jest atmosfera dymu papierosowego w wersji doslownej Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 11:11 Gaziarz faktycznie cierpieć musiał-mówił że nie pali. A najarane było strasznie. Ale fajno było zobaczyć twarze. Teraz nic nie będzie już tak ja dawniej... :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 11:47 U mnie jak zwykle;jak nie urok to majstra imieniny. W ostatniej chwili niespodziewana zmiana planów :-( Mam nadzieję ze spotkania w Mylnej staną sie nową, cykliczną tradycją i nadrobię zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 12:51 nie zrob sobie tylko za duzo zaleglosci, bo bezlitosnie bedziesz musial gonic. Ja juz sie boje, ze jak na nastepne spotkanie nie przyjade samochodem... Albo bede sie scigal tylko z emektb (kawy tez moge duzo). Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 06:28 Eeeeeee,jakoś radę dam,wprawdzie od dłuższego czasu stężenie krwi w alkoholoobiegu mam niebiezpiecznie wysokie,ale może przypomną się stare dobre lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 27.09.04, 08:45 gaziarz napisał: > nie zrob sobie tylko za duzo zaleglosci, bo bezlitosnie bedziesz musial gonic. > Ja juz sie boje, ze jak na nastepne spotkanie nie przyjade samochodem... Ten samochód, to była porażka, nie rób więcej takich błędów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 22:01 Ja tez nie pale. I tez cierpialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 27.09.04, 08:42 emektb napisał: > Gaziarz faktycznie cierpieć musiał-mówił że nie pali. A najarane było > strasznie. tylko, że w ramach rzucania nałogu kurzył malborasa solidarnie :-))) Ale fajno było zobaczyć twarze. Teraz nic nie będzie już tak ja > dawniej... :D To prawda, będzie inaczej :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 09:20 To chyba nie był zwykły malboras? Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 13:42 Mnie nie bylo, ale bawilam sie wtedy rowniez przednio:) Mam nadzieje, ze kolejne spotkanko mnie nie ominie... Martwi mnie tylko ten dym... Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 14:44 No tak teraz to już nic nie będzie jak było. Proponuje pozmieniać nicki i daler tczyć rozmowy jak gdyby nigdy nic. A poważnie pamiętajcie że z takich nspotkańczasami różne poważne sprawy wychodzą. Rodzą się nowe partie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaBrygida Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.itpp.pl 26.09.04, 22:41 Hmmm a czy mozna powtorzac takie spotkanko 02.09.2004 (sobota) ?:))))bo wtedy bym mogla wpasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 26.09.04, 23:25 Nie sadze - w koncu od tej daty minelo juz 3 tygodnie. Ale jezeli chodzi o 2.10 to pewnie jacys chetni sie znajda. Ja niestety nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 27.09.04, 08:49 marianeq napisał: > Nie sadze - w koncu od tej daty minelo juz 3 tygodnie. byłem przekonany, że Twój magiczny zegarek potrafi cofać czas... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 12:59 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > byłem przekonany, że Twój magiczny zegarek potrafi cofać czas... > :-) Ten niestety nie. Ale mam już na oku taki który chyba to potrafi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:56 Mnie też nie było :( I chociaż nie bawiłam się nigdzie, a jedynie nabawiłam się strachu (mama miała operację, czas pokaże, jak się udała), to miło mi było poczuć się zaproszoną. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, może następnym razem będziemy razem ;) antka Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 09:54 Pozdrowienia dla Mamy. Wszystko będzie dobrze. Trzymaj się dzielnie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 10:13 Nosek do góry Antka! A co sie odwlecze, to nie uciecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:44 Dziękuję! :) Obiecuję lewą ręką pisać, a prawą podtrzymywać nos :) Pozdrawiam Cię i życzę słonka (u mnie na biurku już jest :) antka Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 10:55 Gość portalu: antka napisał(a): > Dziękuję! :) > Obiecuję lewą ręką pisać, a prawą podtrzymywać nos :) > Pozdrawiam Cię i życzę słonka (u mnie na biurku już jest :) > antka Do mnie słonko wpada pośrednio - promyki odbijają się od pupy "Jacka". Może być, bo już się trochę przyzwyczaiłem ;) Całkiem fajny poniedziałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antka Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:23 Całkiem fajny poniedziałek! Całkiem się z Tobą zgadzam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 11:26 Gość portalu: antka napisał(a): > Całkiem fajny poniedziałek! > Całkiem się z Tobą zgadzam! :) fajny, ale szybko strasznie plynie. Juz za niby pol roboczodnia minelo, ale w praktyce, pewnie jeszcze z 10 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 11:47 Szczęściarz! Ja będę kiblował dłużej :( Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 18:20 Ja o 9.00... z nadzieją, że uda mi się wydostać z gułagu przed nastaniem wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 18:32 Tyle, że później to już z górki... do następnego poniedziałku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.nestle.pl 27.09.04, 18:39 no to ja z gorki bede mial dopiero na emeryture, a to, jak dozyje, za 39 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 19:59 no bo na co komu zycie bez odrobiny optymizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 09:32 Jedno jest pewne - niebieski pokój trzeba powiększyć! Wszak przy spotkaniu forumowiczów ścisk robi się taki, że... szklanki same pękają. Było fajnie a będzie fajniej jeszcze! Dzięki wszystkim obecym, tym obecnym zaledwie duchem również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walec Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.09.04, 18:51 Chętnie przyjdę, warunek - kąt, kącik, dziupla dla NIE PALĄCYCH. Proszę, dajcie szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 21:06 Mogę wyprodukować extra pochłaniacz do dymu. Kiszona kapusta,skwaśniałe mleko,6 tygodniowe kurze owoce,cebula,czosnek,parę innych tego typu spejałów,stawiasz w kącie i papierosy nikomu nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 19:34 Przyznam się, że w Mylnej bywam jedynie możliwie wcześnie, gdy jeszcze nie nadciągnie papierosowa chmura. Potem zmykam czym prędzej. A tak bym chętnie został. Odpowiedz Link Zgłoś
arthur.m Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 20:42 Rozmawiałem dzisiaj "w realu" z jedną uczestniczką sobotniego spotkania. Mówiła same pozytywne rzeczy. Łacznie z tym że większość z uczestników forum zna się dosyć dobrze poza forum. Mam nadzieję że nie tworzycie kółka wzajemnej adoracji. Bo ja chyba nie wszystkich do końca kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 20:44 ja tam nikogo nie znalem przez piersze sekundy. Smialo mozesz dolaczyc i poczujesz sie jak w domu lub niebieskim pokoju. Tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
arthur.m Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 20:48 Na dołączenie mam nadzieję Czekam na kolejne "mylne spotkanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiociaBrygida Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.itpp.pl 27.09.04, 20:55 Czy w tą sobote bedzie spotkanie? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
arthur.m Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 21:10 trzeba dobrze zaplanować weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba planuj IP: 213.158.197.* 27.09.04, 21:51 pamietaj- jesli planujesz i ma byc to nowoczesne, to zgodnie z kolem Deminga: planowanie, organizowanie, kontrola, wdrazanie (motywowanie- niektorzy dodaja w 21 wieku). wiec- zaplanuj weekend, zorganizuj (wczesniej)- czyli zrob generalna probe, sprawdz, ile mozesz..., zmotywuj sie do powtorki w sobote i w sobote podejdz do tego w pelni profesjonalnie. I pamietaj- zeby sie nie cofac, za kazdym obrotem kola musisz zrobic jakis postep... Czyli na przyklad- za kazdym razem dluzej siedziec na spotkaniu... :) To tak z teorii planowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 28.09.04, 08:29 gaziarz napisał: > ja tam nikogo nie znalem przez piersze sekundy. > Smialo mozesz dolaczyc i poczujesz sie jak w domu lub niebieskim pokoju. Tak > mysle. miło słyszeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 28.09.04, 13:34 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > gaziarz napisał: > > Smialo mozesz dolaczyc i poczujesz sie jak w domu lub niebieskim pokoju. > > miło słyszeć :-) Ja bym się z takimi pochwałami tak szybko się nie wychylał. W końcu nie znam domu gaziarza :) Może u Niego w domu wcale nie jest fajnie? ;) :B Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 28.09.04, 13:41 zalezy w ktorym. W tym na wsi Princessowej mam nawet myszy i smierdzacego jamnika mieszanca Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 28.09.04, 14:05 gaziarz napisał: > W tym na wsi Princessowej mam nawet myszy i smierdzacego jamnika mieszanca Pawełek! A nie mówiłem? :) :B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 28.09.04, 14:18 marianeq napisał: > gaziarz napisał: > > > W tym na wsi Princessowej mam nawet myszy i smierdzacego jamnika mieszanc > a > > Pawełek! A nie mówiłem? :) > > :B O badylowych gryzoniach było, ale co ze śmierdzącym jamnikiem...? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 28.09.04, 14:48 o smierdzacym jamniku mieszancu mozna by dlugo, ale zbyt "gosciowa" atmosfera temu moze towarzyszyc Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 28.09.04, 14:11 Myszą mogą być problemem ale postaraj się o drugiego jamnika. Przyjdą mrozy i jamniki będą jak znalazł. Na getry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.bci.net.pl 28.09.04, 13:46 marianeq napisał: > Ja bym się z takimi pochwałami tak szybko się nie wychylał. W końcu nie znam > domu gaziarza :) Może u Niego w domu wcale nie jest fajnie? ;) Przyznaję, pośpieszyłem się nieco bazując na stereotypach, niemniej Gaziarz patologicznie nie wyglądał, stąd wzięło się moje założenie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? 27.09.04, 23:43 arthur.m napisał: > dosyć dobrze poza forum. Mam nadzieję że nie tworzycie kółka wzajemnej > adoracji. Bo ja chyba nie wszystkich do końca kojarzę. Alez oczywisce ze tworzymy kolko wzajemnej adoracji :) Ale kolko jest otwarte - po chwilowej adoracji kolka bedziesz mogl byc juz pelnoprawnym uczestnikiem i kolko rowniez bedzie Cie adorowac. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SPOTKANKO W MYLNEJ? IP: *.nestle.pl 28.09.04, 07:58 chyba, ze bedziesz gosciem. Wtedy uwazaj, gdzie dostajesz kuflem Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki MYLNA - NO SMOKING? 28.09.04, 11:25 Ja też należę do tej mniejszości (?) niepalącej. Może na początek jeden dzień w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: MYLNA - NO SMOKING? 30.09.04, 16:53 Można spróbować. Chociaż ludzie i tak nie uwierzą. Odpowiedz Link Zgłoś