gosia-s 20.06.02, 13:58 To koleś, który wiwatuje na moją cześć na forum Świnoujście. Kto będzie tu klaskał ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mixer Re: Niech żyje mixer IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:01 No nie, tego to się nie spodziewałem, ale czy mozna odmówic kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Niech żyje mixer IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 20.06.02, 14:06 Widze ze forum siedleckie ma ramifikacje nie tylko z osia Plock- Ostroleka-Radom, lecz rowniez i..............Swinoujscie wciaga w strefie swoich wplywow :))) A moze to w mysl popularnego hasla : "Siedlce zadaja dostepu do morza" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Niech żyje mixer IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:18 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Widze ze forum siedleckie ma ramifikacje nie tylko z osia Plock- Ostroleka-Rado > m, lecz > rowniez i..............Swinoujscie wciaga w strefie swoich wplywow :))) A moze > to w mysl > popularnego hasla : "Siedlce zadaja dostepu do morza" :)) > Raczej tak: SIEDLCE FRONTEM DO MORZA Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! 20.06.02, 15:18 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Widze ze forum siedleckie ma ramifikacje nie tylko z osia Plock- Ostroleka-Rado > m, lecz > rowniez i..............Swinoujscie wciaga w strefie swoich wplywow :))) A moze > to w mysl > popularnego hasla : "Siedlce zadaja dostepu do morza" :)) No to jako przedstawiciel regionu nadmorskiego przyłączam się do wiwatów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! 20.06.02, 15:24 Czyli całkiem niezły odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: *.*.*.* 21.06.02, 14:35 gosia-s napisał(a): > Czyli całkiem niezły odzew. > Czuję się wywołany, a w towarzystwie kobiety > to sama przyjemność. Ech ta plaża, dzika plaża .... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! 21.06.02, 15:09 Gość portalu: browarek napisał(a): > > Czuję się wywołany, a w towarzystwie kobiety > > to sama przyjemność. Ech ta plaża, dzika plaża .... Eh, żebyś wiedział... W Świnoujściu w sezonie marzą o dzikiej plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: *.*.*.* 21.06.02, 16:57 gosia-s napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > > Czuję się wywołany, a w towarzystwie kobiety > > > to sama przyjemność. Ech ta plaża, dzika plaża .... > > > Eh, żebyś wiedział... W Świnoujściu w sezonie marzą o dzikiej plaży... >>> Szkoda, ze do SWIN jest tak daleko, piękne >>> i miłe kobiety, zapewne chłodny "bosman" >>> no i ta plaża. Ale dlaczego tylko marzą, plażę >>> zamkli czy co? > > Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! 21.06.02, 18:38 Gość portalu: browarek napisał(a): > gosia-s napisał(a): > > > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > > > > Czuję się wywołany, a w towarzystwie kobiety > > > > to sama przyjemność. Ech ta plaża, dzika plaża .... > > > > > > Eh, żebyś wiedział... W Świnoujściu w sezonie marzą o > dzikiej plaży... > > >>> Szkoda, ze do SWIN jest tak daleko, piękne > >>> i miłe kobiety, zapewne chłodny "bosman" > >>> no i ta plaża. Ale dlaczego tylko marzą, plażę > >>> zamkli czy co? Plaża latem??? Ciepłe piwo, spocone baby..., ja zdecydowanie wolę góry;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianeq Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: 10.200.2.* 21.06.02, 19:19 freewolf napisał(a): > Plaża latem??? Ciepłe piwo, spocone baby..., ja zdecydowanie wolę góry;). Może tak jak śpiewał Tom Waits: "warm beer, cold women...." Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! 22.06.02, 17:20 Gość portalu: browarek napisał(a): > Ale dlaczego tylko marzą, plażę > >>> zamkli czy co? > > Ja wtedy marzę o dzikiej, odludnej plaży. Byłeś kiedyś w Ś-ciu w sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 15:16 gosia-s napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Ale dlaczego tylko marzą, plażę > > >>> zamkli czy co? > > > > > Ja wtedy marzę o dzikiej, odludnej plaży. Byłeś kiedyś w Ś-ciu w sezonie? Nie wiem, czy był(a) tam browarek, ale ja byłem. Szlak plażowy prowadzi od siatki polsko-niemieckiej do kanału, jednak niezły kawalek. Plaza szeroka, o wiele ładniejsza niż w Międzyzdrojach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:31 Przed chwilą zajrzałem na wątek Białystok Siedlce, a tu widzę jeszcze i Świnoujscie. Toż to prawie dyplomacja forumowa! W takim razie zaglądam do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Niech żyją mixer i GOSIA - S (i BROWAREK)!!!!! IP: *.*.*.* 24.06.02, 11:58 na wszelki wypadek popieram: gosia-s - bez zastrzeń (browarek) - tak jak zanaczono w nawiasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Niech żyje gosia-s i browarek IP: *.*.*.* 24.06.02, 20:17 W wyniku nieformalnego głosowania wyszło na to, że tak brzmi najpoprawniej to hasło! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Niech żyje gosia-s i browarek 25.06.02, 08:54 Jakie hasło, do czego?... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Niech żyje gosia-s i browarek IP: *.*.*.* 25.06.02, 17:32 gosia-s napisał(a): > Jakie hasło, do czego?... :-))) >Jeżeli dobrze widzę, hasło teraz dotyczy: ɭ. gosi-s ɮ. browarka Odpowiedz Link Zgłoś