Dodaj do ulubionych

JamSession w Dekadencyi...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:31
W piątkowy wieczór, 07.10.2005 r. gośćmi sceny między innymi, będą:
Robert Majewski - trąbka
Marek Czapczak - piano
Janusz Krzeszowiec - bass
Kazimierz Jonkisz - drums
Maciej Dziekoński - piano
Jan Chmielewski - drums
Krzysztof Chromiński - piano
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:27
      to może napisz, skoro już tak rzetelnie informujesz, że wcześniej w Sali Białej
      MOK odbędzie się kolejny koncert z cyklu TIME FOR JAZZ, godz. 19.00
      • krzycho1252 Re: JamSession w Dekadencyi... 05.10.05, 20:12
        ..i bilet tylko 10zł.
        Każdy słuchać może tam gdzie chce. W Białej Sali jest taka dostojna, sztuczna
        atmosfera ale mimo wszystko tam pójdę. Nie mam wątpliwości.
        • Gość: hmm Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:38
          Sala Biała ma doskonałą akustykę i fantastyczny fortepian, atmosfera ... hmm
          czyli że browara nie wypijesz :)

żart...
          • Gość: ziarnkokau Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:45
            We dekadencji pewnie za free to troche taniej niż w moku a w moku mogly by te
            młode chłopaki czyli Pan Adaś Pan Tomuś ruszyć głowami mają środki i maja
            możliwości a robia kipisz i ja tez kipie.
            • pawelek.mar Re: JamSession w Dekadencyi... 06.10.05, 08:35
              Gość portalu: ziarnkokau napisał(a):

> We dekadencji pewnie za free to troche taniej niż w moku a w moku mogly by te
              > młode chłopaki czyli Pan Adaś Pan Tomuś ruszyć głowami mają środki i maja
              > możliwości a robia kipisz i ja tez kipie.

Za bardzo do darmochy się przyzwyczajasz, na dłuższą metę niczego dobrego z
              tego nie będzie.
              • Gość: ziarnkokau Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:14
                darmocha to Ty jesteś a jakos mnie do siebie nie przekonałeś pikaczu
                • Gość: sde Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 11:38
                  Pan Cesio jak zwykle gotów wlazić w d... panu animatorowi-
                  świadkowi,brawo,brawo!!!!Dobrze sie pan z tym czuje?
                  • Gość: Pan Czesio Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:33
                    ... wlaśnie się dowiedzialem, że sde jest pedalem... ;-)
                    • Gość: sde Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:39
                      Poznal swoj swego????
                      • Gość: sde Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:41
                        Toś się pan pomylil panie dupowlazie,bo ja nikomu tak nie wlaże jak pan!!!
                • bogini_nocy Re: JamSession w Dekadencyi... 10.10.05, 11:09
                  Gość portalu: ziarnkokau napisał(a):

> darmocha to Ty jesteś a jakos mnie do siebie nie przekonałeś pikaczu

o, i zaszczekał kundelek hau kau :-D Gó..any niedorozwój emocjonalny :-D

Twoja
                  • Gość: chomik Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:01
                    czytam, czytam...
                    Chyba nic z tego Miasta nie bedzie... Zamiast wspólnie działać, łączyć siły,
                    robić coś, marnuje sie czas i potenciał na wieczne i bezowocne wyzwiska,
                    opluwacie sie nawzajem... ciagle. Przykro czytać. Nic z tego nie bedzie.
                    Emigracja.
                  • Gość: chomik Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:03
                    a jak jakas dobra impreza sie nadarzy to nikogo na niej nie ma, wiecej na piwo
                    wydajecie, a przed wykonawcami przyjeżdżającymi wstyd...na każdym kroku...
            • Gość: skwarek Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:56
              ps i pan Marcin też jeszcze młody tylko panie już nie
    • misinka81 Re: JamSession w Dekadencyi... 10.10.05, 11:02
      pomijając tą nędzną dyskusję, czy mógłby chociaż ktoś napisać, czy fajnie grali
      chłopaki? Hm?
      chłopaki? Hm?
      chłopaki? Hm?
      • misinka81 Re: JamSession w Dekadencyi... 10.10.05, 11:05
        coś mi komp nawala...
        • Gość: kinkkonk Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:25
          fajnie
          • Gość: chomik Re: JamSession w Dekadencyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:49
            bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka