no_login 26.06.06, 20:16 No to skoro już parę sztuczek "zdradziłem" to może tu popiszemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni82 Re: 26.06.06, 21:11 Hehe oklepane i stare :P Ale jak widać do Siedlec jeszcze nie doszedł ten trick. Zobaczymy kto jeszcze go zna :) Życzę powodzenia. Szkoda że nie napisałeś tu nic ciekawego, to choć mozna by było popisac a tak?! Co mam odpowiedzieć? Tak, udało się? To i tak widać :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 26.06.06, 22:05 oczywiście że stary, na innych forach od roku, jest jeszcze numer z "niebieskim" nickiem, (tylko tam gdzie nie jest wymagane logowanie) i link forum którego nie ma w katalogu :-) > Hehe oklepane i stare A gdzie Ciebie można znaleźć? bo zmęczony siedleckim forum, sporo łaziłem po innych, prywatnych, ukrytych, etc ale Twojego nicka nie zauważyłem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 27.06.06, 00:21 Zamknijmy siedleckie forum , nic tylko polityka, a jak sie polityke wygasi to ciszaaaaaa. Więc pod nóż ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 06:06 ależ drogi druhu, cóż za herezje głosisz :-) nie poznaję Cię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 07:50 Albo ten cholerny termometr się spieszy, albo faktycznie juz jest 30 stopni :-( Wczoraj zacząłem robić sugestie na temat chmielowego napoju z zamiarem zaproponowania pozegnalnego spotkania (dzisiaj) ale wszystkie plany szlaczek trafił... chociaż szansa jest czy tak w ostatniej chwili znalazłbyś trochę czasu? Mogę tylko dziś, jutro i w czwartek wieczorem pracuję. A w piątek znikam już na stałe z Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 27.06.06, 15:38 A Ty kolego jak zwykle w ostatnim momecie informujesz o takich rzeczch :/ jutro i wczwartek jezdze po Polsce wiec nie mam jak :? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 28.06.06, 16:37 Sam Was znajdę, telefony poprzepisywałem mój od piatku juz bedzie nieaktualny Przepraszam że w ostatniej chwili ale plany uległy przyspieszeniu :-) -- Kobiety też powinny mieć prawo głosu. Ale tylko w trakcie orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 28.06.06, 01:48 no_login napisał: > A w piątek znikam już na stałe z Siedlec. Że coooo? No a gdzie zrobimy kolejne spotkanie forumowe? Mam nadzieję że przenosisz się w miejsce, gdzie jest jakaś Mylna :) PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 28.06.06, 20:54 Ooo. jak Wsiawa, to się pewnie gdzieśtam spotkamy w metrze. Jak ja kiedyś z Izazą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 28.06.06, 20:56 a może zmieniłeś redakcję? będe miał blisko do pewnego nowego dziennika ogólnopolskiego :-) metrem raczej nie, do placu Konstytucji to 524 dojadę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 29.06.06, 13:47 no_login napisał: > a może zmieniłeś redakcję? > będe miał blisko do pewnego > nowego dziennika ogólnopolskiego :-) > metrem raczej nie, do placu Konstytucji > to 524 dojadę :-) Hehe. No w pewnym ogólnopolskim tygodniku nadal. Ale może w następnym miesiącu zmienię. :D Czekam tylko aż mnie wkurzą! :B Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 30.06.06, 00:44 no_login napisał: > Nie czekaj zbyt długo (tak jak ja) :-) No ba! Już nawet mam spadochronik. Tak więc tylko szukam zaczepki :D Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 30.06.06, 18:40 no_login napisał: > pomóc Ci? :-) Hehe. Noooo! Nie fikaj! Bo rzucę pracę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 02.07.06, 18:21 Zanim rzucisz, podpowiedz gdzie w Wawce można tanio zeskanować hurtowe ilości negatywów? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 02.07.06, 19:32 od roku już skanuję... i jeszcze nic nie zeskanowałem a chyba warto, najstarsze negatywy są z 77 roku, jeszcze się trzymają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 02.07.06, 23:25 no_login napisał: > Zanim rzucisz, podpowiedz > gdzie w Wawce można tanio zeskanować > hurtowe ilości negatywów? Zdefiniuj: tanio Zdefiniuj: hurtowe ilości :) A tak na serio - to może za 2-3 miesiące będę miał fajny skanerek do negatywów, więc będę mógł pożyczyć. Albo wydzierżawić. :D PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 03.07.06, 12:50 > Zdefiniuj: tanio tanio to znaczy: > więc będę mógł pożyczyć > Zdefiniuj: hurtowe ilości jakieś 15 000 klatek, ale niekoniecznie wszystkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: 03.07.06, 13:51 Okidoki. Jak złapię kontrakt to kupię skaner i dam znać :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 06:06 miało byc "czerwone", nie niebieskiekie niebieskiego ptaka każdy może mieć Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 27.06.06, 09:11 Widocznie słabe oczy już masz od tego ciągłego patrzenia w monitor ;P Co prawda maniakiem, heh maniaczką raczej, forum nie jestem ale od czasu do czasu daje znak życia :D Również na prywatnych i ukrytych rzadko siedzę, Widzisz najciemniej pod latarnią :D Podpowiadać nie będę, wystarczy ruszyć mózgownicą i zastanowić się jakie forum może interesować dwudziestoparoletnią kobietę ;) Pozdrawiam A tego z nickiem na czerwono jeszcze nie umiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 09:16 I juz chyba sie nie nauczysz ;-) agora usunęła już buga Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 10:07 chyba jeszcze możesz załozyć forum którego nie da się odszukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 27.06.06, 10:20 Pytanie tylko po co? Żadna frajda jeśli "bawi się" samemu, przyjemności trzeba dzielić, tylko wtedy są przyjemnościami :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 10:37 Mozna było w takie forum wchodzić i pisać, link był tylko potrzebny ale ten bug chyba też został usunięty, nie udaje mi się załozyć nowego Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 27.06.06, 10:51 No widzisz też się spóźniłeś, a swoją drogą to ten trick z wchodzeniem w wątek bez tematu opanowałam na innym forum a w innych sprawach to jestem ciemna ;) Choćbym chciała to nie potrafiłabym założyć takiego forum. To tak w kwestii szczerości :) Aha, wątku bez tematu też chyba nie potrafię założyć, ale podobno jestem pojętną uczennicą ;P Hehe ale właśnie zastanowiłam się co do swojej inteligencji bo wpadłam na genialny pomysł umieszczenia podpowiedzi dla innych jak wejść w ten wątek właśnie tutaj. Cholera chyba ten upał pada mi na głowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 11:05 R skoro wchodzisz w niego ;to i załozyć chyba potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 27.06.06, 12:46 wychodzi na to że nie potrafię :) Próbowałam ale nie udało się, tego tricku nie znam. Wchodzenie w wątek z jego zakładaniem ma niewiele wspólnego, prawie przez rok tylko wchodziłam w wątki, czytałam, podpatrywałam zanim napisałam coś od siebie. Jeszcze wiele muszę się nauczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 15:24 banalne, w topicu wpisujesz: &*s*h*y tylko usuń gwiazdki, srednik zostaw :-); Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 27.06.06, 16:19 wyszukiwarka prawdę Ci powie :-) tinyurl.com/zbcgo chyba nie bywamy na tych samych forach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 27.06.06, 21:51 To fakt, zainteresowania sądząc po forach kompletnie różne, jedyne co nas łączy to te nieszczęsne Siedlce ;) No i znajomość wchodzenia na wątek bez tematu :P Ja też sobie Twoje wątki oblukałam ale masz ich na koncie stanowcz0 więcej więc cierpliwości starczyło mi na trzy strony :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: 28.06.06, 16:31 :-) 21 622 posty :-) z tego spora część na forach ukrytych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: 27.06.06, 18:16 uuuuuuuuuu widzę uczymy się nowych rzeczy ;) Pozdrowienia K Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin_chuck Re: 28.06.06, 00:12 dobre ;) podoba mnie się - no_login dostajesz gwiazdkę od Chucka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: 28.06.06, 22:54 gwiazdki od Chucka ale spóźniłeś się bo tą już dostał no_login ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login to w tym wątku wrzucę informację dla wszystkich 30.06.06, 13:38 którzy mieli numer mojej komórki, już nieaktualny Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 01.07.06, 12:17 no ja też miałem:( a co to siedlce się szacownemu panu znudziły?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 01.07.06, 15:20 Taaa. Do miasta postanowił sie przeprowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 02.07.06, 18:22 tiaaa... miasto... gołębie już czwarty lęg próbują na balkonie wychować Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 02.07.06, 23:26 no_login napisał: > tiaaa... miasto... gołębie już > czwarty lęg próbują na balkonie > wychować Hehe. "Próbują"? Czy mam rozumieć że im w tym skutecznie przeszkadzasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 03.07.06, 12:47 bardzo skutecznie... albo rosół albo jajecznica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 03.07.06, 13:50 Ty... ty... smacznego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 03.07.06, 14:07 A ptasiej grypy się nie boisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: to w tym wątku wrzucę informację dla wszystki 03.07.06, 14:27 A o odkażalnikach nie słyszałeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś