Dodaj do ulubionych

"ICH TROJE" w .... Mrozach

14.08.03, 15:01
Festyn „Pożegnanie lata" odbędzie się w ostatni weekend sierpnia 30 i 31
sierpnia w Mrozach.
Gościem imprezy 30 sierpnia będzie zespół Ich Troje, który wystąpi o godz.
20.00 na stadionie w Mrozach. Cena biletu wynosi 5 zł. W dniu koncertu
wzrośnie dwukrotnie.
W związku z tym występem został zorganizowany konkurs wokalny pt. „Śpiewaj z
Michałem. Jak powiedziała Radiu Podlasie dyrektor Biblioteki w Mrozach Danuta
Grzegorczuk wystarczy zgłosić się do biblioteki i zaśpiewać jedną piosenkę z
repertuaru „Ich Troje". Laureaci konkursu wystąpią tuż przed koncertem
zespołu. Zgłoszenia przyjmowane są do 20 sierpnia. Szczegółowe informacje
można uzyskać w Bibliotece lub pod numerem tel. 757 47 02.
31 sierpnia podczas imprezy wystąpi formacja taneczna „Hand to hand" oraz
Biesiada Polska z repertuarem piosenek lat 70-tych i 80-tych.
Obserwuj wątek
    • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:21
      Pamietam, ze rok temu (tak?) kiedy był koncer Ich Troje, bilety podajze
      kosztowały 25 zł, a tydzień przed koncertem 30 zł... Troche opadła stawka przez
      rok. Pozdrawiam/oliwka
    • Gość: Megan Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 21:43
      is all that true?
      • razowiec Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach 19.08.03, 11:07
        Gość portalu: Megan napisał(a):

> is all that true?

OH, YES!!!!!!
        • Gość: mEGAN Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 13:49
          razowiec napisał:

> Gość portalu: Megan napisał(a):
          >
          > > is all that true?
          >
          > OH, YES!!!!!!

GREAT!!! I WILL COME THERE FOR SURE.
          • muchawka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach 03.09.03, 22:35
            Podobno fanów było 10.000 !
            • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 15:23
              Uuuuuu, to konkretna sumka :) A ktos z Was był na koncercie???
              • brat_szczepana Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach 04.09.03, 15:29
                Ja nie byłem, i nawet nie żałuję.
                • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 15:35
                  A co brat_szczepana... nie lubisz Ich Troje??? hi hi Pozdrawiam/oliwka
                  • brat_szczepana Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach 04.09.03, 15:42
                    Prawdę mówiąc - nie. Piosenki ich są wprawdzie melodyjne, ale teksty tragicznie
                    beznadziejne. Zęby same zgrzytają.
                    • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 15:47
                      No tak, texty faktycznie wiele nie mówia, ale jest bardzo rytmiczna - to fakt.
                      Oliwka
                      • brat_szczepana Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach 04.09.03, 15:59
                        Rytmiczni? Zgadza się. Ale tak samo rytmiczni są np. ludzie z BLUE CAFFE, a nie
                        używają głupiego, wulgarnego i chamskiego powiedzonka zaje......!
                        • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 16:19
                          No tak... fakt, ale ja nie cierpie głosy dziewczyny z Niebieskiej kawy.. jest
                          sztuczny.. przynajmnie ja takie odniosłam wrażenie. Wszyscy spiewaja na jakis
                          festiwalach nie z playback tylko normalnie, a ona musi byc wyjatkiem, i jescze
                          mysli, ze publiczność jest tak głucha, ze nic nie zauważy?!?!?!?!?!? O nie,
                          odpada... ja słysze. Oliwka

PS list poszedł do prezydenta.. troche sotry ale cóż...
                        • Gość: oliwka Re: 'ICH TROJE' w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 16:19
                          No tak... fakt, ale ja nie cierpie głosy dziewczyny z Niebieskiej kawy.. jest
                          sztuczny.. przynajmnie ja takie odniosłam wrażenie. Wszyscy spiewaja na jakis
                          festiwalach nie z playback tylko normalnie, a ona musi byc wyjatkiem, i jescze
                          mysli, ze publiczność jest tak głucha, ze nic nie zauważy?!?!?!?!?!? O nie,
                          odpada... ja słysze. Oliwka

PS list poszedł do prezydenta.. troche ostry ale cóż...
                          • razowiec 'ICH TROJE' "mrozowa" fotka 05.09.03, 17:08
                            na tym linku jest fotka Idola z Następczynią w Mrozach.
                            www.gmina-mrozy.home.pl/glowna.htm
                            • razowiec Re: 'ICH TROJE' 'mrozowa' fotka 05.09.03, 17:11
                              www.gmina-mrozy.home.pl/
                              A tu jeszcze trochę obrazków ....
    • Gość: aaa Re: "ICH TROJE" w .... Mrozach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 17:53
      A gdzie źródło informacji?
      • Gość: Mag.da.O Re: "ICH TROJE" w .... Mrozach IP: *.acn.pl 24.09.03, 22:55
        Oj czepiasz się :-)
        Po co ci źródło informacji miesiąc po zawodach?
        • muchawka Re: "ICH TROJE" w .... Mrozach 26.09.03, 18:13
          "Gość: aaa 24.09.2003 17:53 - A gdzie źródło informacji?"

A co masz konkretnie na myśli?

www.gmina-mrozy.home.pl/ >> Czy ten link nie jest żródłem informacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka