mpppm 18.02.09, 13:50 Siedlce, Urząd miasta, rodzina, Centrum Kultyry, Orzełowski itp. Może są jeszcze inne słowa pasujące do powyższych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: słowa 18.02.09, 14:18 Dzień jak najbardziej ok! Może oczy za dobrze patrzą i widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: słowa 18.02.09, 14:22 Może odpowiedź na ptytanie o fotografowanie remontowanego kina mi się nie podobała. Może dobrze, że była taka jaka była bo nie lubię fotografować jajowatych sal. Odpowiedz Link Zgłoś
marvi2009 Re: słowa 18.02.09, 18:48 mpppm napisał: > Może odpowiedź na ptytanie o fotografowanie remontowanego kina mi > się nie podobała. > > Może dobrze, że była taka jaka była bo nie lubię fotografować > jajowatych sal. a ja myślałem że aby uchwycić coś na dużej przestrzeni trzeba użyć specjalnego obiektywu który zaokrągla, ale cóż specjalista fotograf już wytłumaczył...pełen podziw dla "profesjonalizmu" Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: słowa 18.02.09, 19:31 marvi2009 napisał: > a ja myślałem że aby uchwycić coś na dużej przestrzeni trzeba użyć > specjalnego obiektywu który zaokrągla, ale cóż specjalista >fotograf już wytłumaczył...pełen podziw dla "profesjonalizmu" "specjalista fotograf", a który to? pełen podziw dla "profesjonalizmu" czyjego? PS Nigdy nie podawałem się za profesjonalistę. Tłumaczcie sobie i imnym, że zrobiłem jajowate zdjęcia architektury, wewnątrz czy zewnątrz bo użyłem obiektywu szerokokątnego, to jest dopiero profesjonalizm. Możesz fotografować "szerokim" ale popracuj nad fotografią i doprowadź ją do stanu oglądalnośi. Nie chcę się rozkręcać na ten temat bo już ktoś tu na forum walczy z krzywymi, stożkowatymi domami i pewnie też jajowatą architekturą. Należy tu wykluczyć fotografię artystyczną gdzie ograniczeniami może być tylko wyobraźnia fotografika. Przykład: książka "Pałac Ogińskich" str.106 i str.112 i w mniejszym stopniu 114 i 115. Są też inne książki. Jest internet np.: Strona gazety Nasze miasto gdzie wystarczy wejść w link "Redakcja" Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: słowa 18.02.09, 20:22 Ja tu wypisuję wyjaśniam , a tu o to chodzi. Wybrałeś, zleciłeś, zapłaciłeś to masz jajowate kino. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=91112542 Odpowiedz Link Zgłoś