asia.pur 23.01.09, 08:50 Chodził ktos do niej z dzieckiem? Nie wiem dokładnie gdzie przyjmuje, ale chyba w przychodni na Wolności?? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Pediatra Aneta Piotrowska z Sosnowca??? 23.01.09, 10:39 Przyjmuje w Sante. Z tego co wiem mało pacjentów, za bardzo do niej nie chcą ludzie chodzić. A z dziećmi wola iść do Dr Piesak. Dr Piotrowska nie ma za dobrej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: Pediatra Aneta Piotrowska z Sosnowca??? 23.01.09, 14:53 Moi znajomi bardzo chwalą pediatrę dr Wojciecha Arabskiego do którego chodzą prywatnie. Ja nie mam osobistych z nim doświadczeń do syn nie chorował do tej pory i tylko na szczepienia chodziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczka1978 Re: Pediatra Aneta Piotrowska z Sosnowca??? 23.01.09, 18:48 Ja z moja córka chodzimy do dr Piotrowskiej do Sante..wczesniej przyjmowala w szpitalu w zagorzu. Mnie i Dziecku jak najbardziej odpowiada, już ponad 2 lata do niej chodzimy. Mialysmy doswiadczenia takze z innymi pediatrami a jednak dr Piotrowska najbardziej nam przypadla do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś