kapitanforex 03.03.15, 18:43 Witam, Czy ktos inwestuje w tej materii? Szukam opinii na temat potencjalnych brokerów. Aktualnie przeswietlam OptionTrade i TopOption. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladimirfx Re: Opcje Binarne 04.03.15, 11:56 OptionTrade moge polecic pod katem wiarygodnosci. za nimi stoi HotForex. sa tez nominowani do nagrody brokera rooku opcji binarnych w FxCuffs nagrody.fxcuffs.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fikusfx Re: Opcje Binarne 05.03.15, 10:35 ja moze wpadne na konferencje to poznam moze z bliska kogos od nicch :) z TopOption nie korzystalem. W OptionTrade mam rachunek i jest wszystko ok jak na razie. Chyba jako nieliczni maja fajna apke na androida Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 12.03.15, 15:49 dodatkowo mozesz zainteresowac sie ich webinarami: www.optiontrade.com/pl/binary-education/binary-webinars.html Odpowiedz Link Zgłoś
kutia86 Re: Opcje Binarne 23.03.15, 17:04 Dobre ruchy na poczatku tygodnia sa, fajnie technicznie sie odbil kurs EUR/USD wiec longi na opcji zalozone :) Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 24.03.15, 10:50 ja akurat lubie pobawic sie na akcjach, sporo ich maja w ofercie Odpowiedz Link Zgłoś
mattiii25 Re: Opcje Binarne 20.07.15, 22:48 Jeżeli zaczynasz dopiero z opcjami binarnymi lepiej troszkę poczytać na ten temat, jak grać, inwestować, jak zacząć, na stronce o grze giełdowej znalazłem parę takich rad, zerknij sobie tutaj gragieldowa.pl/opcje-binarne niby tematy nie gieldowe, ale w sumie tez idzie na tym zarobic, tylko trzeba przyjąć dobrą strategie no i załozyc konto u dobrego brokera (ktory nie kantuje) Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Opcje Binarne 27.03.15, 17:11 Tak jak najbardziej :) Łap linki do recenzji tych brokerów opcji binarnych: TopOption - www.binary24.pl/pl/top/topoption Optiontrade - www.binary24.pl/pl/top/optiontrade Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 01.04.15, 11:41 Ostatnio bawilem sie plikacja optiontrade na android. Fajnei dziala, szybko bez zacinania. play.google.com/store/apps/details?id=com.spotoption.android.optiontrade Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 14.04.15, 21:00 maja tez dobry bonus na start - do 1500 zl www.optiontrade.com/pl/funding/bonuses.html Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 20.04.15, 21:42 widze ze w optnio trade rachunek mozna otworzyc juz od 400 zl. dodajac do tego bonus mamy na dziendobry 800 zl wiec mozna juz potestowac Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 21.04.15, 15:18 Jutro jest szkolenie z opcji binarnych jesli ktos jest zainteresowany. napewno mzoe wiele pomoc na poczatku plus mozliwosc zadawania pytan. www.optiontrade.com/pl/binary-education/binary-webinars.html Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 14.07.15, 14:42 Witam, optiontrade ma w kalendarzu kolejne ciekawe wbinary www.optiontrade.com/pl/binary-education/binary-webinars.html Odpowiedz Link Zgłoś
fikusfx Re: Opcje Binarne 21.07.15, 07:02 Widzialem wlasnie bo mailing dostalem. Najbardziej interesuje mnie z oscylatorem stochastycznym Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Opcje Binarne 22.04.15, 05:54 Wystarczy tylko 350pln aby rozpocząć inwestycje na Optiontrade. Tu masz info o tym: www.binary24.pl/pl/top/optiontrade Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 30.04.15, 11:22 Jesli ktos jest zainteresowany to w maju na Money Expo beda przedstawieciele OptionTrade moneyexpo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kutia86 Re: Opcje Binarne 04.05.15, 06:51 Po programie tej konferencji to widze ze bedzie to bardziej w stylu przedstawienia tego jak ktos zaczynal i jak to wyglada teraz czyli cos nowego oprocz normalnego szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bear66 Re: Opcje Binarne 03.08.15, 15:12 Ja inwestuje u Option trade. Dobry broker i duzo fajnych szkoleń za darmo, więc nie ma co narzekac, a można sie wiele nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pacman35 Re: Opcje Binarne 07.08.15, 20:50 właśnie ostatnio organizowali ciekawe szkolenie o średnich. teraz kolejne będzie o wstęgach bollingera Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl775 Re: Opcje Binarne 11.08.15, 19:19 Optiontrade oferte edukacyjną ma super. Z ich szkoleń naprawde można sporo się nauczyć. Oferta tradingowa też nie najgorsza. Byłem już u kilku brokerów i ten jak na razie według mnie wypada najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 26.11.15, 11:34 w optiontrade widze ze jest jakis ciekawy bonus no i ogrom instrumentow. nowa stronka www Odpowiedz Link Zgłoś
alex489 Re: Opcje Binarne 26.11.15, 19:16 U TopOption handluję mniej więcej 4 miesiące i nie mogę narzekać. Platforma jest łatwa do ogarnięcia i ma nowoczesny wygląd. Zyski ponad są bardzo dobre a z wypłatą w życiu nie miałem problemu. Tutaj jest dobra recenzja ibinarniopce.cz/pl/topoption-demo-opinie Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 04.12.15, 18:39 ja co prawda nie gram na opcjach ale potwierdzam, ze w tym roku ze szkoleniami naprawde wymiataja. takich tematow ze swiieca szukac. a przydaja sie tez ciekawe pomysly na trading na forexie Odpowiedz Link Zgłoś
kutia86 Re: Opcje Binarne 07.12.15, 08:32 chyba sie w koncu zapisze na ten nowy cykl, troche tam z opcjami zaczynam i moze sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Opcje Binarne 11.12.15, 23:07 odnosnie tych szkolen optiontrade. tematy sa calkiem spoko a te strategie to ogolnie do analiz na wielu rynkach, nie tylko do opcji. wiec jak ktos szuka czegos ciekawego do handlu to moge polecic. www.optiontrade.com/pl/binary-education/optiontrade-academy.html Odpowiedz Link Zgłoś
fikusfx Re: Opcje Binarne 14.12.15, 09:04 ruch w dobra strone wedlug mnie. Ktos kto chce inwestowac na opcjach musi miec wiedze podstawowa ogolno rynkowa Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 15.12.15, 14:30 trzeba zdac sobie sprawe ze opcje binarne to instrument z wieloma zaletami a wiekszosc sie obawia ryzyka. wlasnie tutaj ma sie ograniczone i kontrolowane ryzyko na wielksoc tylko depozytu transakcji. zadnych stop lossów i innych dodatkowych zlecen Odpowiedz Link Zgłoś
fikusfx Re: Opcje Binarne 16.12.15, 10:01 No od tej strony na pewno to duzy plus. Przynajmniej mozna uniknac takich sytuacji jak niektorzy mieli na poczatku roku z frankiem ze nie bylo kwotowan i rachunki na debety wpadly. Odpowiedz Link Zgłoś
wladimirfx Re: Opcje Binarne 21.12.15, 21:34 w srode kolejne szkolenie z cyklu strategii opcji binarnych. juz ostatnie w tym roku. temat ciekawy bo z fibonacciego www.optiontrade.com/pl/webinars/webinar-academy.html?id=307 Odpowiedz Link Zgłoś
breslau122 Re: Opcje Binarne 06.01.16, 09:26 Witam, od lat stosuje ten instrument finansowy.Powiem tak, wiele zależy od warunków który dany broker oferuje.ja na pewno radzę sie zapoznać z warunkami w kwesti min. Depozytu przy otwarciu konta oraz stopy zwrotu. Jezeli np. Nie chcemy wiele zainwestować na początku to warto wybrać brokera który ma niskie minimalne wkłady kapitałowe przy zakupie opcji binarnych.Dobre porównanie warunków brokera można znaleźć na opinieopcjebinarne.pl Poza tym radzę tez sprawdzić brokera pod katem regulacji które tez sa istotne i mogą sie różnic . Odpowiedz Link Zgłoś
breslau122 Re: Opcje Binarne 06.01.16, 09:34 Warto tez zastanowić sie nad kwestia instrumentów bazowych.Nie każdy instrument możemy podpasowac pod każda strategie. Jezeli inwestujemy w krótkie przedziały czasowe wybór powinien pasc na asset który ma łatwy do przewidzenia trend.a to przy krrotkich sesjach bywa trudne. Opisy strategii znajdziemy np. Na opinieopcjebinarne.pl ale rownież na wiki. Odpowiedz Link Zgłoś
manu101 Re: Opcje Binarne 18.01.16, 09:55 Myślę, że opcje binarne są podobnie jak hazard. Niektórzy ludzie wygrać większość ludzi traci . Proszę pomyśleć, czy ryzyko jest naprawdę warto. Niektórzy ludzie mogą stać się bogatym, ale inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Opcje Binarne 05.02.16, 02:23 Zgadza się, ale właśnie po to istnieją fora o opcjach, gdzie można wymieniać swoje spostrzeżenia na ten temat. Na przykład binarne.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola-maj Re: Opcje Binarne 12.02.16, 21:17 hej! :) osobiście polecam stronię www.binarne.net tam masz wszystko fajnie opisane co i jak :) i najważniejsze- czy warto! :):) polecam naprawdę warto najpierw dobrze prześwietlić temat Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1333 Re: Opcje Binarne 18.08.16, 12:40 Pojawiła się nowa platforma przeznaczona do inwestowania w opcje binarne przy pomocy BitCoinów. www.bitplutos.com/?campaign=76 Platforma oferuje możliwość zachowania całkowitej anonimowości, nie wymaga weryfikacji oraz gwarantuje wypłacalność będąc podmiotem podległym firmie eXclusivE Ltd. właściciela serwisu eXbino.com działającego na rynku od 2012 roku. Rejestracja i korzystanie z platformy są anonimowe. Wymagane są jedynie adres e-mail oraz hasło. *Dodatkowo numer telefonu jeśli chcemy zapisać się na szkolenia. Depozyty obsługiwane są w kryptowalucie BitCoin aczkolwiek jest możliwość realizacji wpłat z regularnych walut poprzez przewalutowanie po aktualnym kursie na BTC, można również dokonać wpłat poprzez Skrill lub Neteller. Wszystko bezpośrednio na platformie. Serwis oferuje kilka bonusów startowych zależnych od wysokości złożonego depozytu, sięgają one od 25% do 100% wartości wpłaty. Oczywiście by wypłacić bonus należy zgodnie z regulaminem dokonać obrotu bonusem! Sama platforma oferuje możliwość inwestowania w ponad 90 aktywów: walut, surowców, indeksów, akcji jak również kurs BTC. Na pojedynczej transakcji inwestor możne zyskać nawet 85%! Dla początkujących w świecie opcji binarnych i inwestycji serwis oferuje indywidualne szkolenia oraz całodobowe wsparcie online oraz opcję SpotFollow dającą możliwość obserwowania innych, bardziej doświadczonych inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
binariusz Re: Opcje Binarne 04.11.16, 00:53 Czytałem o tym na binarne.com/ i mają średnią opinię. Odpowiedz Link Zgłoś