kw213 04.07.05, 15:59 Co waszym zdaniem stanie się z akcjami Lotosu w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 55marek Re: LOTOS i co dalej. IP: *.devs.futuro.pl 05.07.05, 10:39 Diabli wiedzą. Najpierw " specjaliści " twierdzili , ze kurs 29 zł był porównywalny z 45 zł dla Orlenu / te same wskaźniki / . Kurs Orelnu wzrósł do 53 zł - a kurs Lotosu sterczy -jak nie przymierzając Panu Młodemu na weselu Pzdrawiam w te gorące / niestety nie dla Lotosu / dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55marek Re: LOTOS i co dalej. IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 12:01 No , wreszcie się Lotos ruszył. Wynika więc , że to co do tej pory się działo to było klasyczne " strząsanie leszczy " Pozdrawiam i obserwuję / Lotos / 55 marek - leszcz - co nie dał się strząsnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milioner Re: LOTOS i co dalej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:29 Trzymaj, nie pękaj. Jak spadnie < 29 zł, wywal. A do góry nie widzę powodu, żeby sprzedawać <35. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milioner Re: LOTOS i co dalej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:07 Lotos wchodzi do WIG20 po korekcie we wrześniu-to najlepsza rekomendacja do kupna. Zawsze spółki wchodzące do WIG 20 rosną przed wejściem do tego indeksu. Wycena dla Lotosu przez Amerbrokers była na 37,4 zł w maju. www.amerbrokers.pl/upload/PDF/GrupaLotos2005.pdf Amerbrokers założył, że zysk w 2005 wyniesie 358 mln zł. W zeszłym tygodniu zarząd zapewnił, że podtrzymuje prognozę zysku 403,8 mln zł i przychodów na poziomie 8,4 mld zł. mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=643767 Mam na razie 1000 akcji i chyba dokupię jeszcze 500. A sprzedaż w przedziale 36-40 jest minimalnym poziomem wyjścia z inwestycji. Ja będę przesuwał stop-loss. Aktualnie mam go na poziomie 28,5 i podniosę go jeżeli kurs pójdzie w górę. Jeżeli cena szybko skoczy na 40 zł i więcej zamknę inwestycję i poszukam czegoś nowego. W innym przypadku, spokojnie czekam. Pozdro dla all ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łalik Re: LOTOS i co oni robią ? IP: *.petrus.pl 15.07.05, 10:53 Czemu jest tyle chętnych na sprzedaż LOTOSU, nie lepiej poczekać na wyższą cene, niż ta obecna 31,3 - 31,6 zł. Poczekajcie do ceny w okolicach 35 zł. wszystkim to wyjdzie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guck Re: LOTOS i co oni robią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:51 tez tego nie rozumiem, zwlaszcza, ze ropa raczej nie stanieje w tej pieciolatce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewak Re: LOTOS i co dalej. IP: *.petrus.pl 18.07.05, 16:35 Co on robią ??? Wyprzedawać LOTOS to błąd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozjano1 Re: LOTOS i co dalej. 08.08.05, 19:55 dzisiaj lotos poszybował mocno do góry ,ja juz tak prawde mówiąc to dzisiaj byłam troche zrezygnowana jeśli chodzi o tę spułke.oczywiście akcji nie kupuje sie po to aby je szybko odsprzedać [no chyba że z zyskiem]ale uważam że te akcje są mocno nie do wartościowane-----LUDZIE KTÓRZY SPRZEDAJĄ JE TAK TANIO CHYBA POWINNI SIE DWA RAZY ZASTANOWIC NIM DOKONAJA JAKIEJS TRANZAKCJI.pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy Odpowiedz Link Zgłoś