Dodaj do ulubionych

KUPUJEMY ALCHEMIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:22
To bedzie wielki interes, kto ma za co to niech wsiada
Obserwuj wątek
    • Gość: christoph.g Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.chello.pl 14.01.06, 23:27
      Był tu już kolega, który widzi boryszew w okolicach 150 zł /nie pamięta - bo
      chyba zbyt krótko jest na giłdzie - że on już kosztował więcej niz 150 zł/,
      podobnie jest z tobą, też chcesz wierzyć, że "wszystko wróci do normy" czyli do
      150 zł. Brak słów.
    • hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 14.01.06, 23:50
      Ja już dawno mam kupioną :) A w górę musi iść i już :P

Honorcia
      • Gość: Luk Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:52
        To ja juz nie wiem nic. Czy ktos moze mi powiedziec, dlaczego wartośc akcjei tej
        spółki tak gwałtownie spadła? Honoratko pomóż? i czy warto kupić w najbliższym
        czasie, czy cena akcji wróci do poprzedniego - wysokiego poziomu
        • Gość: christoph.g Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.chello.pl 14.01.06, 23:59
          Spadła, bo PP ją odchudziło, "powrót do 150 zł" - to niezły tytuł na marną
          opowiastkę sf.
          • Gość: Łukasz Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:11
            Honoratko to jak w koncu bedzie?
            • hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 15.01.06, 08:30
              g ma racje, że na 150 zapewne już nie wróci, chociaż to GPW i Karkosik, nikt tak
              naprawdę nie wie, ale ja uważam i pragnę :) ...że jeszcze da zarobić parę
              złotówek :) Decyzja należy do każdego z Was.

Honorcia
              • Gość: Mati Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:03
                Ja chyba zaryzykuje i w poniedziałek kupię. Musi iśc na północ !!!!
                • hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 15.01.06, 16:46
                  Jak musi, to pójdzie. Akurat o ALC za bardzo się nie boję :)

Honorcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka