Gość: Fil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:22 To bedzie wielki interes, kto ma za co to niech wsiada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: christoph.g Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.chello.pl 14.01.06, 23:27 Był tu już kolega, który widzi boryszew w okolicach 150 zł /nie pamięta - bo chyba zbyt krótko jest na giłdzie - że on już kosztował więcej niz 150 zł/, podobnie jest z tobą, też chcesz wierzyć, że "wszystko wróci do normy" czyli do 150 zł. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 14.01.06, 23:50 Ja już dawno mam kupioną :) A w górę musi iść i już :P Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:52 To ja juz nie wiem nic. Czy ktos moze mi powiedziec, dlaczego wartośc akcjei tej spółki tak gwałtownie spadła? Honoratko pomóż? i czy warto kupić w najbliższym czasie, czy cena akcji wróci do poprzedniego - wysokiego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.chello.pl 14.01.06, 23:59 Spadła, bo PP ją odchudziło, "powrót do 150 zł" - to niezły tytuł na marną opowiastkę sf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:11 Honoratko to jak w koncu bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 15.01.06, 08:30 g ma racje, że na 150 zapewne już nie wróci, chociaż to GPW i Karkosik, nikt tak naprawdę nie wie, ale ja uważam i pragnę :) ...że jeszcze da zarobić parę złotówek :) Decyzja należy do każdego z Was. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: KUPUJEMY ALCHEMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:03 Ja chyba zaryzykuje i w poniedziałek kupię. Musi iśc na północ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: KUPUJEMY ALCHEMIE 15.01.06, 16:46 Jak musi, to pójdzie. Akurat o ALC za bardzo się nie boję :) Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś