bzik17 25.04.06, 19:35 Obecnie obserwuje notowan na Onecie ale jest tam 15sto minotowe opoznienie,sa jakies notowania bez opoznienia?jesli tak to prosze o linka.Dzieki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_economist Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 25.04.06, 23:38 Są są.. na żywo WIG 20. Za resztę Giełda każe płacić sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jupil Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 25.04.06, 23:49 tu masz notowania online tylko musisz wybrać walorek notowania.bph.pl/applet.asp?token=C7CCCE2F2523CB759A8FFCCCCBC32F2823C3739A87F5CCC8CD2D2327C6739885FC Odpowiedz Link Zgłoś
byznesmen Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 06:37 Niestety, to co podałeś jest "prawie online". Sprawdzalem, sa one opóznione do tych w czasie rzeczywistym o ok 3 minut. A czasmi wystarczy 3 minuty by było pozamiatane. Moje dane z CDMnetu róznią sie od tych twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
hck Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 16:19 Niestety, maja 15 minut opoznienia. Moze waznosc tokena sie skonczyla? Dolaczam sie do pytania o notowania online - niekoniecznie darmowe. pozdrawiam piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
jasioo5 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 19:48 Polecam: www.statica.pl/ Oferta podstawowa to 18 zł / miesięcznie. Pozdrawiam Jasioo5 Odpowiedz Link Zgłoś
inspektorek Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 19:51 www.parkiet.com cena 9 zł + vat płatne przez sms , ja korzystam i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 30.04.06, 12:47 Nie przeskadza tobie 1 minutowe odswiezanie?na www.amerbrokers.com.pl/ jest mozliwosc odswiezania co 15 sekund :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 20:48 nie bawcie sie gielde jak nie macie kasy na podstawy lepiej takie fundusze przepic szkoda nerwow Odpowiedz Link Zgłoś
inspektorek Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 26.04.06, 21:40 ktopyta napisał: > nie bawcie sie gielde jak nie macie kasy na podstawy > lepiej takie fundusze przepic szkoda nerwow zawsze coś idzie ugrac chociażby na jakiegoś jasia wędrowniczka lepsze to niż totolotek Odpowiedz Link Zgłoś
xx-man Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 27.04.06, 08:27 Jak to czytam, to śmieje sie do łez. Grasz na giełdzie i nie masz dostepu do notowań on-line???? Gdzie masz rachunek, że nie dają dostępu do przynajmniej jednej oferty? Za 10 pln/miesiąc polecam www.amerbrokers.pl/# Dostęp do notowań, statystyk i ładne wykresy. Sam zobacz DEMO - oczywiście demo jest opóźnione o 15 min, to tak gwoli wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 30.04.06, 12:50 Dopiero zaczynam grac na gieldzie:-)mam rachunek w PKOBP a tam nie ma zadnych notowan on line:-/ dzieki za strone z notowaniami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 30.04.06, 13:05 ja mam rachunek w BDM PKO BP i jakos mam notowania na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 01.05.06, 22:14 Mozesz podac mi link do tej strony z notowaniami na zywo??wilekie dzieki z gory:-) Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 03.05.06, 10:13 Zeby mieć notowania na żywo musisz uaktywnic w swoim biurze opcje zleceń przez internet. Wtedy dostaniesz notowania rzeczywiste przynajmniej z jedna ofertą. Bo z tego co teraz rozumiem kupujesz i sprzedajesz przez telefon. Mam racje? Jest to zupełnie niopłacalne. Przez internet jest znacznie mniejsza prowizja od transakcji (0,39%), a teraz placisz ponad 1%, nie pamietam juz dokladnie ile. Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 03.05.06, 16:01 Obecnie uzywam tylko internetu.dzieki za wskazówki,pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 30.04.06, 12:53 Kto napisal ze nie mamy kasy na podstawy?w ciagu roku zarobilem okolo 80% i to bez wiekszych nerwow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fred300 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 01.05.06, 13:33 bzik17 napisał: > Obecnie obserwuje notowan na Onecie ale jest tam 15sto minotowe opoznienie,sa > jakies notowania bez opoznienia?jesli tak to prosze o linka.Dzieki:-) Wejdż na poniższą stronę Onetu. gielda.onet.pl/a,p,notowania.html Po lewej stronie , u góre jest okienko TICKER. Kliknij na nie i pojawi sie pasek przesuwajacych sie notowań aktualnych, z tym że jeśli nazwa spółki jest na literę znajdujavcą sie daleko w alfabecie, musisz poczekać ze 3 minuty aż sie wszystkie przesuną przed Tobą. Natomiast na takie hasło jak Alchemia czekasz tylko kilkadziesiat sekund. I to jest najbardziej aktualne moim zdaniem darmowe notowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fred300 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 01.05.06, 13:38 bzik17 napisał: > Obecnie obserwuje notowan na Onecie ale jest tam 15sto minotowe opoznienie,sa > jakies notowania bez opoznienia?jesli tak to prosze o linka.Dzieki:-) Ten Ticker działa nawet w tej chwili, ale po godzinach pracy giełdy podaje bez przerwy notowania na zamknięciu z ostatniego giełdowego dnia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
drex1 na interii.. 01.05.06, 17:23 kiedy wchodzi się na zlecenia K lub S danej spółki, wtedy są dostępne wszystkie oferty na bieżąco bez opóźnień; np;K dla PKNu mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=87&zl=A S dla PKNu mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=87&zl=V Odpowiedz Link Zgłoś
bzik17 Re: Są jakies notowania w necie na zywo? 01.05.06, 22:15 Dzieki:-)zawsze to juz cos:-) Odpowiedz Link Zgłoś